ya arkadaşım sen anlamıyorsun galiba hiç çıkarın yok anladık ok o zaman bakireliğini bozamayan bir adam senin iddiana göre problemli adam yatamıyor bir kadınla gücü yok sorunu var . böyle bir adamdan gidip niye
tüp bebek yaptırdın dedim . önce bu sorun neyse onun çözümü gerekmez myidi .
yani ben birinle evlenicem bakireyim diyelim . yaşım kaç olursan olsun benle ilşkiye girmiyorsa yaa bir dakika bu adam ne iş derim . neden ilişkiye girmiyorz . bunu kafama takarım . 3 ay sonra gidip tüp bebek yapmam banane çocuktan helede 19 yaşındayım . apar topar tanımadan niye bu evlilik oldu ?bir nişanlılık evresi olur tamam ülkemizde evlilik öncesi cinsellik yaşanmıyor çoğu çevrede ama birşeyler yaşanır illa ki ya . eli eline değmeden mi evlendiniz ?19 yaşında evlendim yaşım küçüktü diyorsun .lisede bile yaşıyor insanlar .
ben odun falan değilim ketum da değilim . bilhassa çok duygusal bir insanım . ama adam benim bekaretimi alamayacak kadar güçsüz ve problemliyse o adamdan çocuk yapmak en son düşüneceğim şey olurdu . yani sende hatalısın dedim . tek taraflı bir hata yok . ailenle paylaşmalıydın . çocuk içinde acele etmemeliydin . adam beni aldattı diyorsun adam başkasıyla yatıyorsa senle niye yatmadı yanında bir kadın yatıyor adam dokunmuyor bile ama gidip başkasıyla yatıyor ilginç işte burda çelişki var .