- 17 Aralık 2015
- 26.530
- 48.320
Berbat bir durum. Adminlerin yaptirimi olmasi gerekir benceBizzat şahit olduğum biri daha varç resmen kızı ifşa ettilerç sonra da güzelsin çirkğnsin muhabbetine girdiler
Bilmiyorum olabilir. Ama bu beni ifsa etmeyin diyen birininde gozune sokulmaz bence. Zamaninda atmistir belki hatirlamiyorum da ben o gun cok kez uzatmayin ifsa olacagim dedigini hatirladim malesef . Koca insanlara yakışmıyor bile bile lades.Ama çok eskiden burda albümü vardı kendi hamilelik fotolarını atmıstı. Hatırlıyorum bu üyeyi. Hatta çocuğu 2.eşini babası biliyordu
evet o üyeyi bende biliyorumBizzat şahit olduğum biri daha varç resmen kızı ifşa ettilerç sonra da güzelsin çirkğnsin muhabbetine girdiler
Yani yazık olmus. İfşa edince ellerine ne gecti acabaBilmiyorum olabilir. Ama bu beni ifsa etmeyin diyen birininde gozune sokulmaz bence. Zamaninda atmistir belki hatirlamiyorum da ben o gun cok kez uzatmayin ifsa olacagim dedigini hatirladim malesef . Koca insanlara yakışmıyor bile bile lades.
Ben nasil ifsalayacaklardi onu bilmiyordum demek bu sebeple
Adminler dava açma hakkınız var bütün bilgileri veririz gibi bir şey söylemiştiBerbat bir durum. Adminlerin yaptirimi olmasi gerekir bence
O da istemedi sanırım. Hayirlisi olsun. Belki aramizdadir belki değildir.Adminler dava açma hakkınız var bütün bilgileri veririz gibi bir şey söylemişti
Evet konu arkadasımın hıkayesıne benzıyorGerçekten okuyabildin mi hepsini ?
Ah cok uzuldum, ben şimdi çok mutlu bir evlilik yasıyordur diye hayal etmıştım, yorum yapmayayım madem yarasını deşmeyeyımSanirim yeni eside aldatti ve siteyi terketti konu sahibi öyle hatırlıyorum @benneyanginlargordum @KudrAlobar falan belki daha iyi bilir
ohaaa ciddi misin ? Böyle durumda olan birevet o üyeyi bende biliyorum
zaman zaman gelip konu aciyor hala kizi baya ifşa ettiler herseyiyle dalga gectiler cidden
hem bu bayani hemde bu bayandan çok daha zor durumda olan başka bir bayani ifşa ettilet ki o bayanin durumu çok kritiktiohaaa ciddi misin ? Böyle durumda olan bir
Kadını ifşa mı etti pislikler
inanmıyorum yahem bu bayani hemde bu bayandan çok daha zor durumda olan başka bir bayani ifşa ettilet ki o bayanin durumu çok kritikti
kesinlikle öyle 19 yaşında evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorduk diyor. yahu sen daha çocuksun ne çocuk hasreti. koskoca olayda tek buna takıldım zaten adamı baştan tanısa ne evlenir ne tüp bebek yapardı.ya arkadaşım sen anlamıyorsun galiba hiç çıkarın yok anladık ok o zaman bakireliğini bozamayan bir adam senin iddiana göre problemli adam yatamıyor bir kadınla gücü yok sorunu var . böyle bir adamdan gidip niye tüp bebek yaptırdın dedim . önce bu sorun neyse onun çözümü gerekmez myidi .
yani ben birinle evlenicem bakireyim diyelim . yaşım kaç olursan olsun benle ilşkiye girmiyorsa yaa bir dakika bu adam ne iş derim . neden ilişkiye girmiyorz . bunu kafama takarım . 3 ay sonra gidip tüp bebek yapmam banane çocuktan helede 19 yaşındayım . apar topar tanımadan niye bu evlilik oldu ?bir nişanlılık evresi olur tamam ülkemizde evlilik öncesi cinsellik yaşanmıyor çoğu çevrede ama birşeyler yaşanır illa ki ya . eli eline değmeden mi evlendiniz ?19 yaşında evlendim yaşım küçüktü diyorsun .lisede bile yaşıyor insanlar .
ben odun falan değilim ketum da değilim . bilhassa çok duygusal bir insanım . ama adam benim bekaretimi alamayacak kadar güçsüz ve problemliyse o adamdan çocuk yapmak en son düşüneceğim şey olurdu . yani sende hatalısın dedim . tek taraflı bir hata yok . ailenle paylaşmalıydın . çocuk içinde acele etmemeliydin . adam beni aldattı diyorsun adam başkasıyla yatıyorsa senle niye yatmadı yanında bir kadın yatıyor adam dokunmuyor bile ama gidip başkasıyla yatıyor ilginç işte burda çelişki var .