Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çıkmasaydı tabi . kadın birlikte olmazsa erkek ne kadar dayanır söyleyin bana .bir kadın cinsellik tabikide yaşayacak evlilikte . yaşamıyorsada neden gidip tüp bebek yaptırır dedim ben . bu benim fikrim .soonradan olsa hadi neyse başından beri o zaman bu adam beni kandırdı derim kaldı ki adamın başka kadınlarla ilişkisi var demek ki sorunu yok . sorunu olsa başka kadınlada olur . başka kadınlarla abi-kardeş gibi mi takılmış ilginç bir adam .
herşey düzgün giderse çocuk yaparım bu evliliğie niye çocuk yapayım yani .
Birlikte olamayan erkek:) kadın deil:). Nerenizle okuyorsunuz? Ben o kadınlarla birlikte olabildiğine de inanmıyorum, sonuç olarak bir de o kadınları dinlemek lazım.

Bende aynı sebeblerle boşandım. Beni aldattığı kadınlardan biri senin kocanın erkekliği yok bile dedi bana.

Siz nasıl emin olabiliyorsunuz anlayamıyorum.

negatif elektirik almanın nedeni burdakiler gibi vah vah canım falan yazmamam olmuş olabilir .
konun çelişkilerle dolu . ben senin bütün bunlara katlanıp üstüne birde çocuk yapıcak kadar saf bir kadın olduğunu düşünmüyorum açıkcası . yazdığın yorumlarla şu konu çelişiyor .
istediğini düşünebilirsin
kimsenin bana vah vah demeside hoşuma gitmiyor
çünkü veb saf ya da ezik bir kadın olmadım hiçbir zaman , olsaydım hoşuma giderdi.
ben paylaşmak istedim paylaştım.
yazdıgım yorumlarla konum çelişiyor olabilir bu yaşananlarla şuanki sene arasında tam 9 sene var, uyandım günaydın
sizide öpüyorum

yorumlara tek tek bakamadım ama merak ettim o ailesi ve o adam şuan ne yapıyolar haberin varmı? bu kadar aha rağmen hala yaşıyolarmı merak ettim.
ölmediler en azından
hiç biri bizimle iletişime gecmedi cocuk için
arkamdan konuşup duruyorlardı , hatat dun bı arkadasla ozelde konustuk bunu benım pıercıngım var acık gıyınıyorum eyvah bebekte tup bebek oldugu ıcın onlar benı kaltak fılan sanıyordu aılesı sanırım :)
ama ben ıyıyım onlara maddı manevı ıhtıyacım yok

negatif elektirik almanın nedeni burdakiler gibi vah vah canım falan yazmamam olmuş olabilir .
konun çelişkilerle dolu . ben senin bütün bunlara katlanıp üstüne birde çocuk yapıcak kadar saf bir kadın olduğunu düşünmüyorum açıkcası . yazdığın yorumlarla şu konu çelişiyor .
ha buarada sunuda yazayım
ben bu ısı ne ıcın yapmıs olabılırım?
ben 1 tl almadan bosandım ve nafakada almadım
hatta soyle soylıyım gelsınlerde paramla doveyım onları.
sanırsın kralıyet aılesıne gelın gıtmısım soyunuda dogrumusum uzerıne o cocuk hıc aranmamıs ben sonra yazdıklarıma ters dusuyormusum , bunu sadece cınsellık ıcın soyleyebılırsınız sadece bu kadar. x5 lere bmw sızınde gozunuzu boyamıs anlasılan sızde bulursunuz merak etmeyın :nazar:

Birlikte olamayan erkek:) kadın deil:). Nerenizle okuyorsunuz? Ben o kadınlarla birlikte olabildiğine de inanmıyorum, sonuç olarak bir de o kadınları dinlemek lazım.

Bende aynı sebeblerle boşandım. Beni aldattığı kadınlardan biri senin kocanın erkekliği yok bile dedi bana.

Siz nasıl emin olabiliyorsunuz anlayamıyorum.
tamam ben ne diyorum canım . birlikte olmayan erkek kadında sorun yok . erkek sorunlu . hem sorunlu hemde aldatıyor diyorum o kadınlarla cinsellik yoksa niye aldatıyor ay neyse konunun içinden çıkamadım . zaten konu sahibi yeniden evlenmiş ve mutluluğu bulmuş gerek yok geçmişi kazımaya .

Cute cok ilgili,harika bir anne.Takdir ediyorum kendisini..Bu gercek yadsinamaz ama ben bu actigin konudan,konunun gittice desilmesinden ve devam etmesinden fazlasiyla rahatsiz oldum...
Tamam randevu icin kendini hazirladin,actin konuyu,icini doktun,bir duygusal bosalma yasadin ama konu 1 haftadir devam ediyor ve sen her gun saatlerce eski kocanla ilgili en ufak detayini aklinda tuttugun sekliyle herseyi anlatiyorsun.Uyeler meraklidir, merak eder,konuyu desmek ister...Ama yasayamadiginiz cinselligi burda artik dillendirmen fazlasiyla rahatsiz edici.Kusura bakma bunlari soyledigim icin ama gunlerdir konunu bakip tutuyorum kendimi.
Beklerdim ki arkadaslar konuyu actim,rahatladim,desteginiz icin tesekkur ederim, konumun kapatilmasini istiyorum diyesin.Bunu su anki esin yapsa,hergun saatlerce eski iliskisinden bahsetse gemileri yakarsin ve bunu yakalasan ve bizlere anlatsan, esinin giyabinda eski esine edilen laflar kadar olmasa bir ton laf sayilirdi..O yuzden,fazlasiyla haksizlik yaptigini dusunuyorum.Tamam,yasadiklarin zor,burda bu minvalde binlerce konu okuduk burda.Toparlanma ,gecmisi silme surecine girdikce sen desiyorsun..Bu en fazla sana zarar kocana da haksizlik.
Ruhunu oksayici cumleler kurmak isterdim ama cok samimiyetsiz olurdum sana karsi...Kirdiysam seni ozur dilerim ama yazma ihtiyaci hissettim.

ha buarada sunuda yazayım
ben bu ısı ne ıcın yapmıs olabılırım?
ben 1 tl almadan bosandım ve nafakada almadım
hatta soyle soylıyım gelsınlerde paramla doveyım onları.
sanırsın kralıyet aılesıne gelın gıtmısım soyunuda dogrumusum uzerıne o cocuk hıc aranmamıs ben sonra yazdıklarıma ters dusuyormusum , bunu sadece cınsellık ıcın soyleyebılırsınız sadece bu kadar. x5 lere bmw sızınde gozunuzu boyamıs anlasılan sızde bulursunuz merak etmeyın :nazar:
yok canım benim bmw ye ihtiyacım yok zaten var altımda allaha şükürler olsun .

tamam ben ne diyorum canım . birlikte olmayan erkek kadında sorun yok . erkek sorunlu . hem sorunlu hemde aldatıyor diyorum o kadınlarla cinsellik yoksa niye aldatıyor ay neyse konunun içinden çıkamadım . zaten konu sahibi yeniden evlenmiş ve mutluluğu bulmuş gerek yok geçmişi kazımaya .
Yorumların hepsini okursan, eski eşinin bir hayat kadınıyla uzun süredir sadece muhabbet ettiğini okursunuz. Adam kendini ispat etmeye çalışmış, ben en mükemmelim en ulaşılmazım en beğenilenim. Kusura bakmayın da kızlar için altındaki araba tipinden daha önemli.

yok canım benim bmw ye ihtiyacım yok zaten var altımda allaha şükürler olsun .
benım bu ısten cıkarım ne olabılır
cınsellık degıl
para degıl
soy sop pesınde olsam cocugu kullanırdım sımdıye kadar , adamın bana mılyarlarca borcu var ben onu ıstemedım
tek ıstedıgım cocugu aramaması.

sen boyle yazıyorsun ya sanırsın ben kısır ıdım bır cocuk yaptım paylasmıyorum hanı cıkarım cocuk

butun bunlardan oturu hatta ben tek tek alıntı yaptım ama sana buraya alıntıları kopyalarken gerı donup bısı daha alıntılarken dıgerlerı gıttı. ben cevrem ve aılem tarafından bu cocuk acaba o adamdan degılmıydı , kayınvalıdenın her gun bırılerıne tup bebek yapan bırının cocugu doktordan cıktı hıkayelerını dınlemek butun bunlara cevap vererek kendımı cok uzdum
soylermısın cıkarım ne ?
tabıkı kucuktum altından donen dolapları anlamadım bana soz vermıstı doktora gıdecektı tedavı olacaktı benı yolun basında bıraktı? ben naptım ona hıc bulasmadan o aksam 2 seksen yatarken ben sureklı hayata asılmaya calıstım
kusura bakma ya hanı bende ketunumdur odundumdur ama sen benden beter cıktın

Cute cok ilgili,harika bir anne.Takdir ediyorum kendisini..Bu gercek yadsinamaz ama ben bu actigin konudan,konunun gittice desilmesinden ve devam etmesinden fazlasiyla rahatsiz oldum...
Tamam randevu icin kendini hazirladin,actin konuyu,icini doktun,bir duygusal bosalma yasadin ama konu 1 haftadir devam ediyor ve sen her gun saatlerce eski kocanla ilgili en ufak detayini aklinda tuttugun sekliyle herseyi anlatiyorsun.Uyeler meraklidir, merak eder,konuyu desmek ister...Ama yasayamadiginiz cinselligi burda artik dillendirmen fazlasiyla rahatsiz edici.Kusura bakma bunlari soyledigim icin ama gunlerdir konunu bakip tutuyorum kendimi.
Beklerdim ki arkadaslar konuyu actim,rahatladim,desteginiz icin tesekkur ederim, konumun kapatilmasini istiyorum diyesin.Bunu su anki esin yapsa,hergun saatlerce eski iliskisinden bahsetse gemileri yakarsin ve bunu yakalasan ve bizlere anlatsan, esinin giyabinda eski esine edilen laflar kadar olmasa bir ton laf sayilirdi..O yuzden,fazlasiyla haksizlik yaptigini dusunuyorum.Tamam,yasadiklarin zor,burda bu minvalde binlerce konu okuduk burda.Toparlanma ,gecmisi silme surecine girdikce sen desiyorsun..Bu en fazla sana zarar kocana da haksizlik.
Ruhunu oksayici cumleler kurmak isterdim ama cok samimiyetsiz olurdum sana karsi...Kirdiysam seni ozur dilerim ama yazma ihtiyaci hissettim.
buarada bugun konumu kapattıracaktım ama sımdılık bır falcı arkadasla ılgılenıyorum korktugum bısey olmadıgı ıcınde yazdım .
yenı esıme haksızlık ettgıımı dusunmuyorum bu benım gecmısım ve su sıra benı cok uzen cok kıran gecelerı uyutmayan bır sıkıntım var ferahlayamadığım . daha rahatlamıstım konuyu cuma gunu actım, ve yeterı kadar dokulmustum . sımdıden sonrası dedıgın gıbı gereksız ama haksızlık olarak goremıyorum son sınavımı verıcem ve ısım sonsuza kadar bıtecek.
ıyı seylerı anlatsam anlıcam ama sanırım ben dokulup sacılmaya hemde kınımı aktıf tusuna basmaya ıhtıyacım olacaktı olduda
kırılmadım buarada sana teşekkürler yazdıgın ıcın

benım bu ısten cıkarım ne olabılır
cınsellık degıl
para degıl
soy sop pesınde olsam cocugu kullanırdım sımdıye kadar , adamın bana mılyarlarca borcu var ben onu ıstemedım
tek ıstedıgım cocugu aramaması.

sen boyle yazıyorsun ya sanırsın ben kısır ıdım bır cocuk yaptım paylasmıyorum hanı cıkarım cocuk

butun bunlardan oturu hatta ben tek tek alıntı yaptım ama sana buraya alıntıları kopyalarken gerı donup bısı daha alıntılarken dıgerlerı gıttı. ben cevrem ve aılem tarafından bu cocuk acaba o adamdan degılmıydı , kayınvalıdenın her gun bırılerıne tup bebek yapan bırının cocugu doktordan cıktı hıkayelerını dınlemek butun bunlara cevap vererek kendımı cok uzdum
soylermısın cıkarım ne ?
tabıkı kucuktum altından donen dolapları anlamadım bana soz vermıstı doktora gıdecektı tedavı olacaktı benı yolun basında bıraktı? ben naptım ona hıc bulasmadan o aksam 2 seksen yatarken ben sureklı hayata asılmaya calıstım
kusura bakma ya hanı bende ketunumdur odundumdur ama sen benden beter cıktın
ya arkadaşım sen anlamıyorsun galiba hiç çıkarın yok anladık ok o zaman bakireliğini bozamayan bir adam senin iddiana göre problemli adam yatamıyor bir kadınla gücü yok sorunu var . böyle bir adamdan gidip niye tüp bebek yaptırdın dedim . önce bu sorun neyse onun çözümü gerekmez myidi .
yani ben birinle evlenicem bakireyim diyelim . yaşım kaç olursan olsun benle ilşkiye girmiyorsa yaa bir dakika bu adam ne iş derim . neden ilişkiye girmiyorz . bunu kafama takarım . 3 ay sonra gidip tüp bebek yapmam banane çocuktan helede 19 yaşındayım . apar topar tanımadan niye bu evlilik oldu ?bir nişanlılık evresi olur tamam ülkemizde evlilik öncesi cinsellik yaşanmıyor çoğu çevrede ama birşeyler yaşanır illa ki ya . eli eline değmeden mi evlendiniz ?19 yaşında evlendim yaşım küçüktü diyorsun .lisede bile yaşıyor insanlar .
ben odun falan değilim ketum da değilim . bilhassa çok duygusal bir insanım . ama adam benim bekaretimi alamayacak kadar güçsüz ve problemliyse o adamdan çocuk yapmak en son düşüneceğim şey olurdu . yani sende hatalısın dedim . tek taraflı bir hata yok . ailenle paylaşmalıydın . çocuk içinde acele etmemeliydin . adam beni aldattı diyorsun adam başkasıyla yatıyorsa senle niye yatmadı yanında bir kadın yatıyor adam dokunmuyor bile ama gidip başkasıyla yatıyor ilginç işte burda çelişki var .

Yorumların hepsini okursan, eski eşinin bir hayat kadınıyla uzun süredir sadece muhabbet ettiğini okursunuz. Adam kendini ispat etmeye çalışmış, ben en mükemmelim en ulaşılmazım en beğenilenim. Kusura bakmayın da kızlar için altındaki araba tipinden daha önemli.
benim için önemli değil . ama çoğu kişi için önemli haklısın ama konu o değil zaten .
adam öyle muhabbet ediyormuş hemde hayat kadınlarıyla . anladım .

Cute bu yaşta neler yaşamışsın
Bazen karışık yazıyosun vs demişimdir anlamadığım cümlelerin olduğunda
Ama yazdığına şükür diyesim geldi
Çok zor şeyler yaşamışsın , bundan sonra herşey gönlünce olsun. Evladını sana seni de evladına bağışlasın Allah
O herife de bipppp diyorum

ya arkadaşım sen anlamıyorsun galiba hiç çıkarın yok anladık ok o zaman bakireliğini bozamayan bir adam senin iddiana göre problemli adam yatamıyor bir kadınla gücü yok sorunu var . böyle bir adamdan gidip niye tüp bebek yaptırdın dedim . önce bu sorun neyse onun çözümü gerekmez myidi .
yani ben birinle evlenicem bakireyim diyelim . yaşım kaç olursan olsun benle ilşkiye girmiyorsa yaa bir dakika bu adam ne iş derim . neden ilişkiye girmiyorz . bunu kafama takarım . 3 ay sonra gidip tüp bebek yapmam banane çocuktan helede 19 yaşındayım . apar topar tanımadan niye bu evlilik oldu ?bir nişanlılık evresi olur tamam ülkemizde evlilik öncesi cinsellik yaşanmıyor çoğu çevrede ama birşeyler yaşanır illa ki ya . eli eline değmeden mi evlendiniz ?19 yaşında evlendim yaşım küçüktü diyorsun .lisede bile yaşıyor insanlar .
ben odun falan değilim ketum da değilim . bilhassa çok duygusal bir insanım . ama adam benim bekaretimi alamayacak kadar güçsüz ve problemliyse o adamdan çocuk yapmak en son düşüneceğim şey olurdu . yani sende hatalısın dedim . tek taraflı bir hata yok . ailenle paylaşmalıydın . çocuk içinde acele etmemeliydin . adam beni aldattı diyorsun adam başkasıyla yatıyorsa senle niye yatmadı yanında bir kadın yatıyor adam dokunmuyor bile ama gidip başkasıyla yatıyor ilginç işte burda çelişki var .
valla orada bır celıskı varsa onun sahıbı ben degılım
ısrarla ardında kalan yorumları okumadın
ben uzun bır sure capa tıp faukltesınde terapı aldım vajınısmus grup terapısı
doktor bana butun herseyı yaptırdı cunku oda bende guya(oda oyle soyluyordu) tecrubes ıdık neden yapamadıgımızın sorununu once bende aradık oncelıkle. doktor neyse bana sen degıl kocan gelecek dedı ve benım bunun uzerıne 2 senede yasadıgım bır ayrılık var , yazdım belırttım sundan sundan dolayıda gerı geldım dedım. ayrıca cocuk ıcınde zaman yoktu sız azospermıa dıye bısey duydunuz mu? adamın testıslerındena ldıgı darbeyı dusununce doktor oldu oldu olmadı baska yok gayette bakıre oldugumu(hatta o doktorda dıgerlerıde hala bu forumda destek verıyor uyelere) bıle bıle bu tedavıye hep beraber basladık. bana soz verdı sorununu halledecektı . bende anne olmayı ıstıyordum sandım kı normal yanı cok absurt bısey yasamıyoruz olagan geldım bılıyorum sacma sapan gozukuyor ama tum yasadığım bu.
19 yasından oncede evet sadece opusmustuk
benım yapmam gereken suydu bunuda yazdım ayrılıp tekrar barıstıgımızda bana sozunu tutmadıgında onu bırakmalıydım ama bırakamadım cok acıdım ona cunku onu cocugu o0lmuyor dıye bırakıyorum dıye herkez bana baskı yapıyordu halbukı benım ayrılma sebebım ayrılmayı ısteme sebebım o degıldı.
buarada kadınlarla yattım kalktım dıyor ama bunun gercek olup olmadıgını asla bılemeyız ben bılıyorum yanı nasıl ereksyon olamadıgı
neyse oyle ıste
konumuda Mune Mune K Kazen Danua muhabbetıne hayır demıstım ama pısmanım
konumu kapatabılırmısınız?

Bu hikaye nasıl bir hikaye?? Konuyu hortlattıgım için kusura bakmayın ama cok merak ettim, profil de kapalı şimdi nasıl durumunuz? Eskı esınız naptı? Siz mutlu musunuz? Ben bu cesareti sevdim sizde,çok guclu bir kadınsınız. Benzerini şu an yasayan bir arkadasım var adam gercekten anneme gidip gelıcem dedi olaylar acıga cıkınca iki gundur ortada yok. Kız kahroldu ama bu konuyu okutucam ona.

Bu hikaye nasıl bir hikaye?? Konuyu hortlattıgım için kusura bakmayın ama cok merak ettim, profil de kapalı şimdi nasıl durumunuz? Eskı esınız naptı? Siz mutlu musunuz? Ben bu cesareti sevdim sizde,çok guclu bir kadınsınız. Benzerini şu an yasayan bir arkadasım var adam gercekten anneme gidip gelıcem dedi olaylar acıga cıkınca iki gundur ortada yok. Kız kahroldu ama bu konuyu okutucam ona.
Gerçekten okuyabildin mi hepsini ? 😕

Sanirim yeni eside aldatti ve siteyi terketti konu sahibi öyle hatırlıyorum benneyanginlargordum benneyanginlargordum KudrAlobar KudrAlobar falan belki daha iyi bilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X