Buda benim evim kızlar....

evet kızlar evleriniz çok hoş..mutlulukla oturun..
özloş06 küçük odandaki L koltuk çok şirin..
rengi güzel ayrıca bol yastıklı koltuklara bayılırım..
yumuşacık olurlar..

a.s.
evet kızlar evleriniz çok hoş..mutlulukla oturun..
özloş06 küçük odandaki L koltuk çok şirin..
rengi güzel ayrıca bol yastıklı koltuklara bayılırım..
yumuşacık olurlar..
a.s.çok mersi canım yorumların için.evet cidden çok rahat bir koltuk canım.a.s

Aycacim evinde ki en guzel yer ben ce minderli oda evinin kucuklugunden ziyade kullanisli bi sekilde dekore etmen onemli.minderler gercekten cok sicak bi hava vermis odaya hersey cok canli.minderlerin yuzunu senmi ayarladin ben onu merak ettim

şark odalarına bende bayılırım hep kendi evim olsunda bir odasını bunun için ayırayım istedim..bende bir arkadaş yazmıştı onunla aynı fikirdeyim ortaya bir kilimle havayı tam yakalayabilirsin..çok yakında kiraya çıkıyorum isterdimki kendi evim olsun ama olmadı(inşallah ilerde.allah evi olmayan herkese nasip etsin hayatımda ilk defa kira ödeyeceğim zor olacak sanırım...koltuk takımına karar veremedim eşim hafif bişey olsun taşınırken zorlanmayalım diyor şöyle spor modeller.bende seviyorum ama yataklı bir model görmüştüm hem spor hem klasik çok zengin duruyor ayrıca sandıklı olması sebebiyle biraz ağır kararsız kaldım bana fikir verin lütfen

tatlı ewin var bi odan şark köşesi tarzı heralde ben bayılırım o tarzlarada gülü güle otur

canim cok gzl evin var güle güle otur iyi günlerde agiz tadiyla...

canım güle güle oturun bu sıcak yuvada a.s.

sizinde sıcak yuvalarınızın resimlerini bekliyorum

Aycacim evinde ki en guzel yer ben ce minderli oda evinin kucuklugunden ziyade kullanisli bi sekilde dekore etmen onemli.minderler gercekten cok sicak bi hava vermis odaya hersey cok canli.minderlerin yuzunu senmi ayarladin ben onu merak ettim

evet canım kumaşçıdan alıp diktirdim.ev küçük dediğin gibi.burası küçük bir kasaba ve ben burda görev yapıyorum..
inşallah ilerde gönlüme göre geniş bir ev almak istiyorum..
tabi yerleşik bir hayata geçebilirsek

çok güzel canım güle güle otur hele sedire bayıldım çok durmuş

şark köşesi ne güzel olmuş bayıldımm. eviniz çok güzelmiş güle güle oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…