Buda benim evim kızlar....

güzelmiş o sedirli oda daha güzel minderleri kaloriferin önüne koymuşsun ya kışın ne güzel uyunur orda mis gibi bayılırım öyle sıcakta yatmaya güle güle otur canımm:sm_cool:

çok güzel canım iyi günlerde otur allah mutluluğunu daim etsin a.s.

Canim Güle Güle Eşin Ve Beişinle Otur Bence çok Güzel Senin Beğenmen Herşeyden Daha önemli Birde Mutluluğun önemli Bence Mutlu Olmayinca Ev Yada Eşya çok önemli Değil Mutlu Huzurlu Oturman Dileğiyle

çok şeker bir ev olmuş. allah sağlıkla ve mutlulukla oturmak nasip etsin inşallah.

Ayçacım keyifle döşenmiş bir ev belli, allah mutluluğunuzu daim etsin eşinle..
Yanlız bişiy dicem ne güzel derli toplu resimleri görünce benim ev geldi gözümün önüne, ben hep derli toplu olsun istiyorum ama bugünlerde iş yerinde işlerim çok yoğun evi hiç toplayamadım aldı başını gidiyo valla bu da bi itiraf benden, cumartesi gene eski haline getiricem evi hayırlısıyla:)

ayça28 http://img171.imageshack.us/img171/222/dsc03469rt8.jpg[/IMG .!.:

buda benim küçük.şirin sıcak evim nasıl sizce kızlar..........

bu odan hoşuma gitti doğrusu bayılırım şark köşeli odalara
bir odan fazla olsa varya şark köşesi yapcam ama yok işte:çok üzgünüm:

buna da şükür

cnm evn sade ve çok güzel biz tayincelere fazla eşya gelmioo ağız tadıylan oturmak nasip eylesin allah

harika evin içinde mutluysan sağlığın yerindeyse çok güzel güle güle otur derim.

evin çok güzelmiş.güle güle kullanın eşyalarınızı.benimde bir odam fazla.nişanlım şark odası döşeyelim diyor.bizde böyle bir oda yapacagız :dance:

gule gule saglık ve mutlulukla oturun a.s.

eviniz cok güzel evinizden saglik ve huzur eksik olmasin insallah canim a.s.

güzel yürekleriniz için sağolun..gerçekten bencede önemli olan içindeki huzur...huzur ve mutluluk olmadan hiç bir şeyin değeri olmuyor....hepinize sevdiğiniz değer verdiğiniz kişiyle beraber huzurlu.;mutlu günler

çok zarif bir evin var canım allah güle güle oturmayı nasip etsin. eşinle bebişinle allah uzun ömürler versin güzel evinizde.

çok şirin çok otantik ve çok sevimli bir evin var canım.allah ağzınızın tadını hiç bozmasın mutluluklar.

kızlar o beğendiğiniz şark odasındakiler,bizim eşimle bekarlıktan kalma ikiz yataklarımız..örtülerle onu somye görüntüsü verdik........

kızlar o beğendiğiniz şark odasındakiler,bizim eşimle bekarlıktan kalma ikiz yataklarımız..örtülerle onlara somye görüntüsü verdik........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…