- 25 Temmuz 2013
- 12.801
- 52.335
- Konu Sahibi 1papatyaaa
Biz küçükken keçi boku dediğimiz şekerlemeler vardı. Onlar da mı olmaz?Sizde büyü yok anlaşamıyorsunuz hepsi bu ve tedavisi de okunmuş su, keçi bku falan değil boşanmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz küçükken keçi boku dediğimiz şekerlemeler vardı. Onlar da mı olmaz?Sizde büyü yok anlaşamıyorsunuz hepsi bu ve tedavisi de okunmuş su, keçi bku falan değil boşanmak.
Evliliğindeki gerçek sorunları görmek yerine "biri bize büyü yaptı " demek ne büyük cahillik ...Kızlar büyüye inanır mısınız?. Ufacık sudan sebeplerden tartışıyoruz eşimle.
Aynı evin içinde tartışmadığımız gün sayısı çok azdır 2 yıllık evliyiz. Sevgiliyken aşırı ilgili şefkatli merhametliydi ama şimdi ilgisini sevgisini eskisi kadar hissetmiyorum. Bende buna istinaden hocaya bakım yaptırdım iki ayrı hocaya, birisi nazar olduğunu ama mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini söyledi sadece ama yengemin tavsiyesiyle baktırdım bu hocaya, yengem de dedi bu hoca büyü olsa bile söylemiyor nazar diyor dedi. Sonra başka bir hocaya bakım yaptırdım o direkt söyledi, ceviz kabuğunu doldurmicak sebeplerden tartışma çıkıyor ani sinir tahammülsüzlük ve bahtsızlık var kısmeti bağlanmış dedi napsam bilmiyorum bana büyüyü bozmak için bir kaç kağıt verdi 3 tanesini yaptım iki tane kaldı ama onları bir türlü yapmak nasip olmuyo neden bilmiyorum ama elim gitmiyor öylece duruyor kenarda sanki bir şey beni tutuyor gibi napim kızlar ya çok bunaldım çok.
Aaaa olmaz çünkü normalde kocişi sütten çıkmış ak kaşık asla akarı kokarı yoktur, büyü deyip tüm suçu olmayan düşmanlarına yıkmak en basiti, yoksa kim uğraşacak eş sorunu , aile danışmanı falan , hem o ne öyle eğitimli aklı başında insan gibi davranmak falan , çok banal ...Üfürükçüye gidip ne duymayı bekliyorsunuz?
Mesela bir tanesi de çıkıp şey dese ya:
"Sizde büyü, nazar filan bir şey yok tertemiz. İsterseniz bi de çift terapisi deneyin."
Kac para bayildin? Ne kadar olmus piyasa?Kızlar büyüye inanır mısınız?. Ufacık sudan sebeplerden tartışıyoruz eşimle.
Aynı evin içinde tartışmadığımız gün sayısı çok azdır 2 yıllık evliyiz. Sevgiliyken aşırı ilgili şefkatli merhametliydi ama şimdi ilgisini sevgisini eskisi kadar hissetmiyorum. Bende buna istinaden hocaya bakım yaptırdım iki ayrı hocaya, birisi nazar olduğunu ama mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini söyledi sadece ama yengemin tavsiyesiyle baktırdım bu hocaya, yengem de dedi bu hoca büyü olsa bile söylemiyor nazar diyor dedi. Sonra başka bir hocaya bakım yaptırdım o direkt söyledi, ceviz kabuğunu doldurmicak sebeplerden tartışma çıkıyor ani sinir tahammülsüzlük ve bahtsızlık var kısmeti bağlanmış dedi napsam bilmiyorum bana büyüyü bozmak için bir kaç kağıt verdi 3 tanesini yaptım iki tane kaldı ama onları bir türlü yapmak nasip olmuyo neden bilmiyorum ama elim gitmiyor öylece duruyor kenarda sanki bir şey beni tutuyor gibi napim kızlar ya çok bunaldım çok.
Birbirinizi sevmeme, heyecanın bitmiş olması ihtimali niye akıla gelmiyor da büyü geliyor akıla. Kocanız Brad Pitt mi ya da siz Jennifer Lopez misiniz de ay bunlar boşansın da ben kapayım derdinde olsun insanlar. Kim napsın ya inanmayın şöyle şeylere, çok takıyorsanız Felak Nas falan okuyun.Kızlar büyüye inanır mısınız?. Ufacık sudan sebeplerden tartışıyoruz eşimle.