Buda benim evim kızlar....

1 ay sonra allahın izniyle oğlum gelecek ama ona malesef döşeyebileceğim bir oda yok 3 odalı evimiz çünkü ve gördüğünüz gibi çok küçük ..ne yapıcam en azından yatağını alıp nereye koysam diye düşünüyorum...

çok ğüzel hele yöresel yer minderleri bayıldım allah sağlık huzurla yasamayı nasip etsin canım

cok seker evin canim gle gule otur.

Tv li oda çok şirin ve otlantik yer yastıklarına bayılırım ben de güle güle oturun canım

çok güzel oturma odanın yerlerine kilim alsan dekorunu tamamlamış olursun minik bir fikircik
salonun sıcacık güle güle yaşlanın

Eviniz çok güzel rabbim sağlıklı mutlu huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin..

sizdende bekliyorum şirin yuvalarınızın resimlerini kızlar...

evin çok tatlı canım...içinde oğluşunla, eşinle mutlu, huzurlu sağlıklı bir ömür geçirimek nasip etsin Rabbim...

şimdi

lik sadece salonumu ekledim arkadaşlar daha sonra evimin her karesini ekliyecem valla.çok eğlenceli ne güzel sıcacık evler moral veriyor yaaaaaa.

Son düzenleme:
küçülttüm nihayet diğer sayfadakileri yaaaaa

Son düzenleme:
arkadaşlar diğer resimler biraz büyük oldu kusura bakmayın.daha sonra başka reimlerde ekliyecem sizlerde ekleyin bence süper olur.herkese sıcacık yuvalarında mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…