Buda benim evim kızlar....

önce eklediğim evimin resimleride burda isterseniz bakabilirsiniz.yorumlarınızı bekliyorum vede resimlerinizide

Son düzenleme:
Her ikinizinde evi çok güzel güle güle oturun
Rabbim huzurlu ve mutluolturmak nasip etsin:1hug:

şark Köşesi Gibi Olan Odaya Bayildim Bende Kendime Göre Evde Biraz Minder Ile Bir Köşe Yaptim Ama :))))))))))yine De Sana Gelirsem Beni Sadece O Odada Ağirlamani Isteridm.
Güle Güle Otur Canim Allah Ağiz Tadi Versin.diğerleri De çok Güzel

1 ay sonra allahın izniyle oğlum gelecek ama ona malesef döşeyebileceğim bir oda yok 3 odalı evimiz çünkü ve gördüğünüz gibi çok küçük ..ne yapıcam en azından yatağını alıp nereye koysam diye düşünüyorum...

önce evinde güle güle otur tayini çıkanlar için ev eşyası almak ve taşımak bir dert işiniz zor ama ekmek parası işte... buna da şükür değil mi..

çocuğunuz için park yatakları tavsiye ederim içinin ebatına göre ölçülerinin vererek yatağını bile sipariş etme imkanınız var hem fiyatı da uygun, ayrıca bebek yatağını, yorganını nevresimini kız annesi, çocuk arabası banyo küvetini ana kucağınıda oğlanın annesi yapıyor tabi imkaları varsa,

ama taşınanlar için park yatak süper ileride alırsınız sabit karyola falan öptüüüm. Allah hayırlısıyla sağlıkla seni ve yavrunu kurtarsın iyi haberini de burdan alırız inşallah.a.s.

önce evinde güle güle otur tayini çıkanlar için ev eşyası almak ve taşımak bir dert işiniz zor ama ekmek parası işte... buna da şükür değil mi..

çocuğunuz için park yatakları tavsiye ederim içinin ebatına göre ölçülerinin vererek yatağını bile sipariş etme imkanınız var hem fiyatı da uygun, ayrıca bebek yatağını, yorganını nevresimini kız annesi, çocuk arabası banyo küvetini ana kucağınıda oğlanın annesi yapıyor tabi imkaları varsa,

ama taşınanlar için park yatak süper ileride alırsınız sabit karyola falan öptüüüm. Allah hayırlısıyla sağlıkla seni ve yavrunu kurtarsın iyi haberini de burdan alırız inşallah.a.s.

canım içimi okudun sanırım bizde dün park yatak aldık.dediğin gibi hem çok şirin,hemde bizim için daha kullanışlı.......

özloş hepsi çok şirin çok ferah görünüyor...güle güle otur canım çok zevklisin. benim ev küçük hayranım böyle evlere

canım çok saol ayçacım önemli olan büyük olması diilki senin evinde çok güzel ve sıcacık.bebişinle ve eşinle birlikte çoook mutluluklar dilerim canım benim.

sağol özloşcum.haklısın am doğacak oğlumada bir oda olsa fena olmazdı...

sağol özloşcum.haklısın am doğacak oğlumada bir oda olsa fena olmazdı...

canı saolsun tatlım.benim bir odam boş ama malesef bebişim olmadı henüz.bebişin nerde olsa büyür merak etme canım.inş en kısa zamanda benimde bir bebişim olur dua et banada olurmu canım.a.s.

dualarım sen ve tüm bebiş isteyenler için canım.hayırlı zamanda sende şirin bir bebek sahibi olursun inşallah.bende çok bekledim....çok şükür oğluma kavuşmama 1 ay kaldı

dualarım sen ve tüm bebiş isteyenler için canım.hayırlı zamanda sende şirin bir bebek sahibi olursun inşallah.bende çok bekledim....çok şükür oğluma kavuşmama 1 ay kaldı
:nazar:allah tamamına erdirsin canım.çok sevindim senin adına.:nazar:

şark odana bayıldımm ömür boyu huzulu olmanız dileğiyle

Arkadaşlar ikinizinde evi çok güzel ve zevkle döşenmiş allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

X