- 6 Kasım 2015
- 243
- 366
- 103
- Konu Sahibi acilaricinde
-
oncelikle sunu herkesin bilmesini istiyorum. orta yaslardayim ve bu hayatla ilgili bu yazilanlarla ilgili sandiginizdan cok daha fazla tecrubem var. buna dayanarak asarimlar keserimler soyle olsa bunu yaparim boyle olsa asla yapmamlar konu ne olursa olsun kuracaginiz son cumleler bile olmasin. kimse basina gelmeden bir olay hakkinda yargi yapma hakkina sahip degil. hayatta zaten hic bi zaman bole bi luks tanimiyor biliyorsunuz omurgasiz olun duruma gore egilip bukulun de demiyorum elbet ama bazi seyler hafife almaya gelmiyor. cocuk gibi yuva gibi.
sans vermek hatalardan ders aalmak gibi kavramlari da unutmayalim
evet benim annemde aldatildi annem o zamanin yokluguyla evini terkemedi ha evinde de varlik gormedi ama biz babasiz kalmadik. golgesi yeter derler ya baba iste oyledir. babam bu tarz hatalari yapti ama bizimle olan iliskisi her zaman farkliydi bizi hep cok sevdi bir an bile vazgecmedi
tekrar ediyorum herseyi sadece cocugu icin bir kez daha en ince ayrintisina kadar dusunsun sadece
O yaşta yaşadığınız bir travma elbet çok ağır , diğer yandan da takdir edilecek bir adamdı diyorsunuz. Benim yorumum burda hatanız anne ile baba arasındaki ilişkide kendinize rol biçmeniz olmuş. annenizin babanızı sevdiği için terk etmediği ya da sizi daha çok sevdiği ve düşündüğü için terketmediği seçeneklerini de düşündünüz mü hiç ya da annenize sordunuz mu? Açıkçası kızım yarın bir gün eşimle aramdaki ilişkiye karışsın istemem. Aldatıyorsa beni aldatıyor bu kızımın babasını silip ondan tamamen nefret etmesi için bir sebep olmamalı ki anne de mümkün oldugunca yansıtmamalı çocuklara boyle durumları.benim de babam annemi aldattı ve bunu ben ispatladım henüz çocuk sayılacak yaştayken. annem kapı arkalarında ağladı, benim için kardeşlerim için boşanmadı zaten arkasında duracak bi ailesi yoktu.
bi çok babaya göre çok iyi çok ilgiliydi bütün akrabalarım takdir ederdi babalığını ama ben o gün babamdan nefret ettim. bugün hala ediyorum , yıllar geçti sevmiyorum ya ben babamı sevmiyorum gölgesi falan olmasın istemem. keşke ben babasız büyüseydim ama annem o adamla aynı yatağa girmek zorunda kalmasaydı o adam her ağzını açtığında bi yerden sonra susmak zorunda kalmasaydı yani herşey aile değil bilmem anlatabildim mi..
O yaşta yaşadığınız bir travma elbet çok ağır , diğer yandan da takdir edilecek bir adamdı diyorsunuz. Benim yorumum burda hatanız anne ile baba arasındaki ilişkide kendinize rol biçmeniz olmuş. annenizin babanızı sevdiği için terk etmediği ya da sizi daha çok sevdiği ve düşündüğü için terketmediği seçeneklerini de düşündünüz mü hiç ya da annenize sordunuz mu? Açıkçası kızım yarın bir gün eşimle aramdaki ilişkiye karışsın istemem. Aldatıyorsa beni aldatıyor bu kızımın babasını silip ondan tamamen nefret etmesi için bir sebep olmamalı ki anne de mümkün oldugunca yansıtmamalı çocuklara boyle durumları.
Ablam kendi evinde bakıyor.Olur.Benim evimde bakmama izin verirler mi ? Var mı öyle ?
ugras boşan üstelık şu an bıle nafaka baglıtabılırsın :)Bosanmayi kabul etmedi en son ben çıkıp gidince tamam resmiyette dokmem dedi yine bosanacaktim ikametgahi bostaymis kagit ulaşmıyormuyMuş ne sonrada kendi derdime düştüm ugrasmadim
Yok ananem gidemez zaten böyle bir şey de teklif edemem dağdan geldin bagdakini koydun derlerSmn88 anneannen gitsin teyzenin yanina ,teyzen baksin ona onunda annesi degilmi sonuçta.
Annende senin çocuguna baksin sende çalis.en mantiklisi o Çankirida iş bulabilecekmisin.bulsan bile enişte yokmu o evde.neresinden tutarsan mantiksizlik.belki teyzen iyi niyetle söyledi ama olmaz yani bana ters geldi.
Birde esin ne diyecek çocugunu sonuçta her hafta görmek isterse.
Senin oturdugun yeride kiraya verirsiniz.gerci orasi annenneninmis ama belki yarisini size verir.
Annennede cok fena
Delil olarak sayılır mi bilmiyorum onunla konuştuğu gün ve saatlerin dokümanları var elimde ama 1 yıl olacak neredeyse 6 ayı geçtikten sonra bir ise yaramıyor kiAbla
Ablam kendi evinde bakıyor.Olur.
İşe girip çocupun bakıcı parasını eski eşin verebilir.Üstüne para da versin çocuğun masrafları için.Hatta kendi masrafların için.O yanlış yaptı sana sen değil.Evliliğinden oldun zor duruma girdin.Sıcak bir aileden oldun..Ve bir daha belki evlenemeyeveksin..Bu gurur fazla.Onun da çocupu e...k gibi verecek.Gerekirse vetmezse dava yoluyla nafaka artı tazminat.Kazanırsın tazminat bile;aldatmış.Delillerini şimdiden sakla.şahitlerini hazır tut.
Pişmansa bir kez şans verip affetmek de başka bir yol..İkinci şans olmaz diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?