- 6 Kasım 2015
- 243
- 366
- 103
- Konu Sahibi acilaricinde
oncelikle sunu herkesin bilmesini istiyorum. orta yaslardayim ve bu hayatla ilgili bu yazilanlarla ilgili sandiginizdan cok daha fazla tecrubem var. buna dayanarak asarimlar keserimler soyle olsa bunu yaparim boyle olsa asla yapmamlar konu ne olursa olsun kuracaginiz son cumleler bile olmasin. kimse basina gelmeden bir olay hakkinda yargi yapma hakkina sahip degil. hayatta zaten hic bi zaman bole bi luks tanimiyor biliyorsunuz omurgasiz olun duruma gore egilip bukulun de demiyorum elbet ama bazi seyler hafife almaya gelmiyor. cocuk gibi yuva gibi.
sans vermek hatalardan ders aalmak gibi kavramlari da unutmayalim
evet benim annemde aldatildi annem o zamanin yokluguyla evini terkemedi ha evinde de varlik gormedi ama biz babasiz kalmadik. golgesi yeter derler ya baba iste oyledir. babam bu tarz hatalari yapti ama bizimle olan iliskisi her zaman farkliydi bizi hep cok sevdi bir an bile vazgecmedi
tekrar ediyorum herseyi sadece cocugu icin bir kez daha en ince ayrintisina kadar dusunsun sadece
benim de babam annemi aldattı ve bunu ben ispatladım henüz çocuk sayılacak yaştayken. annem kapı arkalarında ağladı, benim için kardeşlerim için boşanmadı zaten arkasında duracak bi ailesi yoktu.
bi çok babaya göre çok iyi çok ilgiliydi bütün akrabalarım takdir ederdi babalığını ama ben o gün babamdan nefret ettim. bugün hala ediyorum , yıllar geçti sevmiyorum ya ben babamı sevmiyorum gölgesi falan olmasın istemem. keşke ben babasız büyüseydim ama annem o adamla aynı yatağa girmek zorunda kalmasaydı o adam her ağzını açtığında bi yerden sonra susmak zorunda kalmasaydı yani herşey aile değil bilmem anlatabildim mi..