Bu zorlu hayatla baş edemiyorum

Ve kadına da dedim bosanacsgim mahkemede konusurmusun (o zaman bosanabiliriz sandim) mahkemede konuşmam ama eşinle yuzlesirim dedi
Yani kadına gel desem gelmezde artık bir de bana fotoğraf attı ama fotoğrafta 4 kişiler samimi bir poz yok hatta eşim yan masada gibi duruyor. O fotografida sakliyorum bilmiyorum ise yarar mı

Çok teşekkür ederim laflarinizi sozlerinizi hep incitmemek için özene özene secmissiniz. Evet çok zorlanıyorum hep kaygı yaşıyorum
Yani hayatımın en güzel zamanları olabilirdi şimdi kızımın varlığının sevinciyle onu Güle oynaya buyutmeyi planlarken hiç hesaba katmadigim bu olaylar. . Beni şok etti bazen beynim duruyor. Hep tedirginlik yaşıyorum.
Belki de çok duygusalim bir iki kere kızıma oyuncak alıp geldi bu bile beni öyle üzdü ki .dogsun ona neler alicam dedim şimdi oyuncağıni bile almamak yada seçip beğenememek bile uzuyor. Gel diyor yalvariyor artık o kadar supheci art niyetli olmuşum ki acaba çocuğu görmek için mi sadece diyorum ya da tek yaşamak mi zor geliyor oysa benim kadar zorlanmadigi kesin. Annemler sürekli dön dön demese belki bende sakince bir dönme ihtimalini dusunecegim ama yok oki dakika otursak kocan aradı mi çağırdı mi diye soruyorlar herkes böyle yapıyor sanki beni attı adam bir köşeye de ben geri alinmayi bekliyorum gibi bir muamele. Milletin ah vah demelerini zaten saymıyorum. Kv de ne zaman Döneceksin diyor mesela konustugumuzda kimse ciddiye almıyor daha ne kadar ciddiyet gerekiyor o kadar sıkıntı çekiyorum hala sikilinca zorlaninca döneceğim ama hala zorlanmadim saniyorlar
Kimse demiyor ki doğru yapıyorsun devam et. Birde bazıları tarafından ayiplaniyorum
Çoluk çocuğu sefil ediyorsun ayıp dön yuvana kocana sahip çık diyorlar çocuk oyuncağı değilmiş bu. Onu benimle oynayanlara söylemek lazım diyorum ama yok gerçekten beni anlamadı kimse

O evliliğin tarafı hiçbiri değil. Kimseyi dinlemek zorunda değilsiniz. Başkaları aman yuvam yıkılmasın diye kocasına dönebilir.
Siz de dönmemeyi seçebilirsiniz.
Elbette bir anne olarak çocuğunuza güzel oyuncaklar almak, ona en güzel giysileri giydirmek istersiniz. Ama bebekler giydikleri kıyafetin markasını önemsemezler, onu biz, yetişkinler önemseriz. Onlar annelerine baktığında anneleri mutlu değil mi onu önemser.
Bizler popomuzda naylon bezlerle büyüdük, annelerimiz dikme bez bebeklerle.
Önemli olan o çocuğa mutlu huzurlu bir yuva verebilmek. Eğer o yuvayı eşinizle beraber verebilecekseniz, eşinize dönmeyi düşünün
Ama o yuva huzurlu olacaksa.
Yok olmayacaksa, bekar bir anne olarak da çocuğunuza huzurlu bir yuva verebilirsiniz, eşiniz de çocuğunuza çok iyi babalık yapabilir.
Evlilik, aynı evde yaşamak iyi anne baba olmanın ön koşulu değil.
Siz güçlü bir kadınsınız, kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı alacaksınız, ben eminim.

O değil de ben çok şaşırıyorum
Sanki adamı keyfinize bırakıp gitmişsiniz gibi herkes size yüklenmiş
Çok zor olur ama bir şekilde başarabilirsiniz geri dönmek istemiyorsanız
Ki istememeniz çok mantıklı,bazı insanlar affedebilir ama bazıları da yapamaz bu çok normal
Nafaka istememezlik yapmayın sakın,sadece sizin çocuğunuz değil ihtiyaçlarını karşılamak zorunda
Allah yardımcınız olsun

Yılma sakın. En azından bir evin var. Ne kazansan birikir. Geri dönersen aynı şeyleri yine yaşayacaksın, aldatan yine aldatır. Üstelik bir kere döndün ya, ikincisine ciddiye alan da olmaz her şey daha kötüye gider ki zaten kimse ciddiye almıyor diyorsun.

Çok zor Allah yardımcın olsun kardeşim. Bebeğin de kızmış bak, şansı bahtı güzel olsun. Onun yaşamasını istemeyeceğin bir hayatı yaşama. Kadın dayanışma platformları var bir araştır derim. Psikolojik şiddet görüyorsun eşinden ve toplumdan, mutlaka bir çıkış yolu var. Emin ol çaresiz değilsin. Diploman var, akıllısın, güçlüsün. Öz güvenini kaybetme sakın. Çocuğun büyüyünceye kadar bakıcılık yapabilirsin. Mahalleye, etrafa haber sal. Akrabalarından komşularından mutlaka vardır bakıcıya ihtiyacı olan. Çok zor ama imkansız değil. Ayrıca belediyelerin iş kurslarına gidebilirsin. Bir iki haftalık eğitimle kendi işini kuran çok kişi var. Ne bileyim boşanmış arkadaşlarım var, nikah şekerleri, tütüler, keçeden bebekler yastıklar vs. yapıp satıyorlar. Biraz çevre edin, biraz araştır. Küçük bir sermayeyle yavaş yavaş büyütebilirsin işleri, eminim başarırsın.

Aslında mesela bir şeyler yapılsa, el işi olur, başka şey olur. Yardıma ihtiyacı olan( gerçekten ihtiyacı olan) koysun buraya satışa destek olarak olalım. Ya da mesela şu semtte bakıcıya, temizlikçiye, özel ders ne bileyim işçiye ihtiyacı olan önce burdan baksa güzel olur. Vardır belki öyle konular, haberimiz olmamıştır. Dediğim gibi yalnız değilsin. Eşinden boşandığın takdirde nafaka ve sosyal yardımlarla daha da düze çıkarsın. Daha iyi bak, başla bir yerden. Umutsuz olma lütfen.

Evet şuan bile ciddiye alınmıyor inat ediyor görsün gününü diyenler de var.
Dinersem belki bir daha aynı hatayi yapmayacak dahi olsa ben onunla aynı evde olamam çünkü hiçbir şey olmamış gibi affettigin an surat bitsin trip bitsin istiyor erkekler. Ben yansıtıyorum elimde değil.
Para işte diyorlar burada arkadaşlar
Parayi isteyebilcek olsam eve de geri dönerim baksın bize işi ne derim
Bu aşı zamanı para yoktu yine aşı parası dr parasi diyipte alamadim bile. Diyemiyorum sanki hala ondan birşeyler bekliyorum gibi ona ihtiyacım var gibi olsun istemiyorum.
İnsanlar baş baş bagriyor şiddete Hayır yok kadın eşit erkek eşit kadını ezmeyin kadın kutsaldır bilmem ne. Hepsi hikaye. Kadını böyle gorseler bana *kadinbasina ne yapacaksin* dön evine demezlerdi kadını yuceltmeye calisiyorlarda kendileri inanmıyor ki daha kadının yuceligine. Evet kadın yücedir. Ama sonuçta oda insandır oda yorulur oda tokezler az destek olsanız ne olur herkes ah vah çekiyor. Hep kendimi sorgulamak zorunda birakiyorlar beni. Babası da son zamanlarda şikayet etmeye başladı oda canımı sıkıyor
Ya boşanmaya ikna olursa birden kızımın velayetini almak için diye endiseleniyorum. Ben büyük hata ettim ama bi kere ettim sen hergün direnerek ediyorsun diyor kızını dusunmuyorsun diyor. Eve gel benimle konuşma bende bu cocugu hergün göreyim buda benim hakkım diyor. Ailesi de dolduruyor heralde yakında benle papaz olacakta çocuğu almak isteyecek diye çok korkuyorum.
Evde küçük çaplı is bende yapıyorum
Burdan bir bayanda bakıcı ariyormus ondan haber bekliyorum
Çok teşekkür ederim desteginiz için

Bir daha yaparsada artık deneyimli olacağı için kolay kolay bana yakalanmaz ki.
Ben herseyi anlat dediğim de dokulmedi
Eksik anlattı bana
Sonra kadından ogrendigimi söyledim önüne fotoğraf attım dökümleri Çıkarttım tüm herşeyle çıktım üste. Ondan sonra anlattı çünkü başka çare kalmamıştı. Bu hareket te benim guvenimi yok etti. Hata yaptı aldattı tamam sonra beni aptal yerine bir kez daha koyup yalan söyleyerek siyrilmaya çalışmak
Bunu bedel odemeden hatasını duzeltmek için yaptı
Al şimdi ödesin kızını goremeyerek bedeli
He bende oduyorum o ayrı ..
O 2. Hatayı yapmasa belki bu kadar uzatmazdim hatta utansın diye hergün önünde ağlar evi terk etmez gösterirdim cezayi

Bir yandan da işler daha kötü olursa diye korktum çok üstüne gitmedim
Cekismeli olacak dava mahkemede de söylerim diyor ayrılmak istemiyorum diye.
Ben terk eden olacağım
O evliliği bozulmasın isticek
Gidiyorsada çocuğumu bıraksın diyecek
O zaman ben sakata geliyorum
Ben olayı Mayıs da öğrendim terk ettim
Elimdeki dokümanlar Mart nisan Mayıs 1 sene oluyor 6 ay geçince bir değeri kalmadı onların üstelik bir kere affedip eve döndüm 6 gün kaldım buna şahit gösterecek birilerini
Bir kere affedersen sonra bunu vaz geçtim bosuyorum diyemiyor mussun
Yani o daha avantajlı olacak mahkemede

o yalanları seni aptal yerine koymak için söylemedi. Evliliğini kurtarmak için söyledi.

Tamam bunlar önemli meseleler. Mutlaka göz önünde bulundurun ama mahkemeler zaten annede ciddi bir sorun olmadığı sürece çocuğu anneye bırakma çocuğa nafaka bağlama eğilimdedir.
Bebeğiniz küçük, zaten velayeti size verilir yüksek ihtimalle.
Siz bir baroya gidin, çalışmadığınız, geliriniz olmadığı için ücretsiz avukat hizmetinden yararlanabilirsiniz belki, gidin bir danışın.
Her şeyi iyice öğrenin sonra oradan alacağınız tavsiyeye göre bir yol çizersiniz.

o yalanları seni aptal yerine koymak için söylemedi. Evliliğini kurtarmak için söyledi.
Çocuk olsun en çok o istedi
Hamile kaldım Sevin mutlu ol buda bir heyecan sana neden yeni heyecanlar aradın evliliğin kurtarılması gereken haddeye oylelikle geldi
Bana kim bilir onunlayken daha ne yalanlar söyledi. .
Hiç mi rahatsız olmaz bir insan 3 aya yakın görüştü 1 gün değil iki gün değil
Defalarca kendiyle celismeliydi
Hata yaptığını anlayabilirdi çok vakti oldu bunun için. .

Evet ücretsiz sadece vekalet ücreti ile yeni mezun olmuş kardeslerimizi veriyorlar ilgilensin diye.
Benim baronun verdiği değilde iyi bir av ile iyi bir hazirlanarak çıkmam lazım ama suan ona para yok ve arkadaşım bu süreçte giderse oda ben evde tek kalırsam mahkemede bosamazsa benim direnmem zor sürekli gelir eder şimdi evde arkadaş var diye de çok yüz bulamıyor

Bir şans vermekten bir şey olmaz. Belkideğerini anlamıştır.

İşin zor. Evde çocuk falan bakıp bir avukat tutacaksın boşanmak istiyorsan.

Benim hatam en başta bosamamak ama o zaman da ev de yoktu annemlerleydim falan durumlar daha karisiti hamileydim duygusaldim sadece zirliyordum kafam çalışmadı

Benim hatam en başta bosamamak ama o zaman da ev de yoktu annemlerleydim falan durumlar daha karisiti hamileydim duygusaldim sadece zirliyordum kafam çalışmadı
Özel kresler var cocugunu bıraka bıkırsın olmadı eve bakıcı tut guvenılır ve market ısıne gır kasıyer olarak 1500 lıra alıyorlar .Bakıcıyı dusun derım .

Ikametgahi mi buraya aldirdim özel sebeplerden ötürü ayrı yaşıyorum diye bildirdim belki faydası olur ilerde dedim ama yine de geç kaldım Kasım ayiydi
Olur faydası.
Eğer boşanmaya kararlıysan 2. kez geri dönme eşine ve senin asıl sorunun maddi güç, bir şekilde maddi koşullarını sağlamaya bak boşanacaksan.

Olur faydası.
Eğer boşanmaya kararlıysan 2. kez geri dönme eşine ve senin asıl sorunun maddi güç, bir şekilde maddi koşullarını sağlamaya bak boşanacaksan.
Bosanacagim boşanma olmayacaksa bile onunla yasamayacağım onun islerini yemeğini asini yapmayacağım
Bosanmiyor ki heralde kendi gibi gidip bende başkasını bulurum falan saniyor

Siz zaten duruşunuzla gurunuzu göstermişsiniz güçlü oluşunuza hayran kaldım fakat bence siz sizi aldatmış bir adamın çocugu için yapacagı ödemeyi kabul etmeyip adama ödül vermişsinşz. Kolay mı öyle hem aldat hem evli kal hem gel arada çocugunu sev cebindende evladın için para çıkmasın. Kaldıı ki siz kendiniz için değil ikinizin çocugu için eşinizden para almalısınız. çocugunuzun rıskıdır o diye düşünüuorum bence böyle düşünğn birde . Allah yardımcını olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…