- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi acilaricinde
Canim Allah yardimcin olsun. Bol bol dua et sana bir yol gostersin. Rizkin bollassin. Evde cocuk bakabilirsin ucret karşılığı. Hem kendi çocuğun da yanında olur böylece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya Allah kolaylık versin nasıl üzüldüm ama nasıl takdir ettim anlatamam.. ikinci kadın bik bik diye konuşup evliliğini de bi taraftan devam ettiren kadınlar biraz sana baksın da ders alsınlar.. umarım her şey gönlünce olur başka bir şey demek gelmiyor elimden kimbilir belki etrafında iyi bi teyze olur ben gönüllü bakarım gündüzleri, sen çalış der ne bileyim dualarım seninle
Bir akraba daha vardı ilkten bakarım dedi 4 aylikti kızım ben is baktım 1-2 günyahu neden almıyosun kocandan para
kusura bakma da s... s... verecek
çocuğu yaparken iyiydi
parayı sen kabul etmeyebilirsin ama o bebeğin babası ve bebeğe bakmak zorunda
bebeğin mamasını da bezini de alacak
sen zaten doğurup büyütüyosun o da maddi ihtiyaçlarını karşılasın bi zahmet.
annenden başka bakabilecek biri yok mu? yarım gün bile olsa süper olur
parttime bi iş yaparsın
Öyle dersem benden alır annem baksın falan der diye korkuyorumGüvenebileceğiniz biri varsa bakıcılık teklif edin, babası ödesin bakıcı parasını, siz de çalışıp diğer ihtiyaçları karşılayın.
Son çarem oraya gitmek ama o da risklibence o olmaz olasıca eşine yeniden dava konusu aç. resmi olarak boşanmak istiyorum artık falan de kabul ederse zaten mahkemede nafakanı iste yok etmezse de o zaman her ay bana şu kadar para vereceksin de.
onun parasını istemem dersin anlıyorum ben de istemezdim ama sen gerekirse boğazından tek lokma geçirme o adamın parasıyla alınan hiç bir şeyi yeme. çocuğun için al o parayı o adam evladının ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ne diye millete el açasın ki bunu gurur konusu yapma o parayı al o adamdan.
ve ben senin yerinde olsam sanırım teyzemin yanına giderdim Allah orda güzel bi kapı açar sana inşallah..
Benim evimde bakmama izin verirler mi ? Var mı öyle ?Canim Allah yardimcin olsun. Bol bol dua et sana bir yol gostersin. Rizkin bollassin. Evde cocuk bakabilirsin ucret karşılığı. Hem kendi çocuğun da yanında olur böylece
Son çarem oraya gitmek ama o da riskli
Geri gelirsem bu ev olmayacak kira odeyecegim birde . Orası da küçük yer bilmiyorum is olur mu ömrümde bir kere gittim hayalimde hiç iyi kalmadı
Ama heralde başka yol yok
Arkadaşımın ailesi cagirinca düşündüm evet her şeyi düşünüyorum çünkü geri mi donmeliyim diye ama o kadar sıkıntılar çektim ki inan anlatsam bitmez hepsini boşa atmış olurum diyorum ve gerçekte ben çıkarları m için dönmüş olacağım onun gibi onu kandirmis olucam yineŞimdi belki çoğu kişi bana kızacak ama eşiniz gerçekten pişmansa affetmeyi düşünmediniz mi? Kendiniz için değil kızınız için. Şimdi ayakta durma çabasıyla göremediğiniz bir çok şey var ama emin olun kızınız büyüdükçe daha büyük sorunlar sizi bekleyecek. Herşeyden önce bir babaya ihtiyacı var bir aileye. Bunları mutlaka düşündünüz ama emin olun düşünmekle yaşamak bambaşka şeyler. Yalnız bir kadın olarak üstelik bir de kız çocuguyla ayakta durmak heşe ki bizim ülkemizde dünyanın en zor işi. Şöyle düşünün basit bir terazi. Bu şekilde kendinizi hergün yapratarak mutsuz ederek aglayarak ömür geçirmek mi yoksa yuvanıza tekrar sahip çıkarak hem sizin hem kızınız için güvenli bir ortam mı? Gururdan dem vurursak iş elbette kolay hepimizde var ama ben zaten gerçekten pişmansa affetmeniz gerektiğini düşünüyorum. Hatalar bizim için malesef.
Diğer yandan ailem yardım etmiyor diyorsunuz ama ev vermişler bu zamanda sizce bu yabana atılacak birşey mi? Daha büyük bir yardım olamazdı bence.
Eşinizle ilişki boyutunuz da nedir bilmiyorum ama onu en iyi siz tanırsınız şans vermeye çalışmanızı öneririm eğer olmuyorsa da elbette nafaka hakkınız.
Benim evimde bakmama izin verirler mi ? Var mı öyle ?
o zaman önce iş ayarlayın ordan, teyzenize söyleyin iş ayarlayıp gitmeyi deneyin imkanınız varsa. yani gittiğinizde işiniz hazır olsun . sizi gerçekten tebrik ediyorum o adama boyun eğmemişsiniz Allah yardımcınız olsun.
nafaka konusunu da asla boşvermeyin çocuğunuzun hakkını alın.
Hayır siz açık ve net bir şekilde isteyeceksiniz bu sizin hakkınız yok öyle onun yüzünden bu sıkıntıları çekip onun rahat yaşaması..Aileside soruyor oda soruyor var param diyorum ama sanki bilmiyor ailemin durumunu falan biraz dusunse sıkıntı cektigimi bilir. Yine de biraz bırakıyor