Valla çok şaşkınım bir insan ancak bu kadar 'saf' olur. Her düzelicem dediğinde bir kredi daha çek ver adamın eline tamam kesin çok mutlu bir yuvanız olur.ya düzelirse ya yapmazsa olacak olan güzellikleri elimin tersiyle itmek istemiyorum. aslnda söylediğim de çok ütopya farkındayım da, sevgi insanı ne hale sokuyor
Hayata nereden baktığınızla alakalı. Ben severek ayrılıp ömür boyu aklında kalması olayına inanmam. Bittiyse mutlaka bir sebebi vardır. Eğer bitirme cesaretini gösterirsen de önüne çok daha iyisi gelecektir. Kim ilk sevgilisiyle evleniyor ki?peki ya anneannelerimiz anlatırlar ya ben birini sevmiştim ama kavuşamadık diye. bir ömür yaşayıp yaşlanıp birinin aklınızda kalması da çok acı değil mi? bundan çok korkuyorum
Hıı kesin düzelirya düzelirse ya yapmazsa olacak olan güzellikleri elimin tersiyle itmek istemiyorum. aslnda söylediğim de çok ütopya farkındayım da, sevgi insanı ne hale sokuyor
aşk uğruna kocamın yılışık ablalarına tahammül ediyorum yetmez mi alskdrflsdnfgAsk ugruna kocamin anasina tahammul ettim yetmez mi shfjsjk
Ay sen yazınca aklıma geldi. Bir arkadaşım öyle kumarbaz bir herifle evlendi. Gerçekten kiracı bile kalamadılar kızın ailesinin evine yerleştiler en sonunda. Yine terketmedi adamı, cümbür cemaat borç içinde yaşıyorlar öyle.Hıı kesin düzelir
Ay evlenin siz ya. Sizin gibi insanlar burnu pislikten çıkmayınca uyanıyor.
Arkadaşlarınız düzgün evlilikler yapıp ev araba belki yazlık alıp tatiller yaparken siz borç içinde sürünürken de aşk dersiniz eminim.
Otuzdan sonra hayatını yoluna koyup güzel evlilikler yapan arkadaşlarını görünce kafanı vuracak bir duvarın umarım olur. Zira kumarbaz adamla kiracı bile kalamazsınız siz.
Ben hiçbir şeyi affetmedim galiba ya.Arkadaşlar, bu zamana kadar eşiniz, sevgiliniz, için neleri affettiniz? Nelere tamam dediniz? Sonrasında ne oldu? Pişman oldunuz mu? İyi ki dediniz mi? Biraz dertleşelim..
O aşk adam çocuğunun bez mama parasını indiregandi yapıp kumar oynadığında bitecek. Kendine yapılana dayanırsın ama çocuğundan kısınca hem de hiç uğruna, koyuyor. Çok koyuyor.lütfen biraz anlayışlı olun.
peki ya bir ömür böyle bir aşk tadamazsak, değer mi?
Birilerinı affetmek ıcın bizi mi referans alacaksınızArkadaşlar, bu zamana kadar eşiniz, sevgiliniz, için neleri affettiniz? Nelere tamam dediniz? Sonrasında ne oldu? Pişman oldunuz mu? İyi ki dediniz mi? Biraz dertleşelim..
çok doğru aslında. güzel günlerin ihtimali bile acaba mı dedirtiyor..Konu sahibi benzer durumlarda olduğumuz için sizi anlıyorum .ancak o kişi artık sizin sevdiğiniz aşık olduğunuz kişi değil . Artık size uygun olmayan hatta zararlı biri. sizin üzülme sebebiniz yaşayacağınız güzel günleri yaşayamamanın verdiği hüzün .
valla öyle yapacaktım :)Birilerinı affetmek ıcın bizi mi referans alacaksınız
farkındayım arkadaşım.. ama ya yapmazsa böyle ya normal olursa her şey diye düşünmekten çok yoruldum. bu çok büyük hayatıma mal olucak bir risk..O aşk adam çocuğunun bez mama parasını indiregandi yapıp kumar oynadığında bitecek. Kendine yapılana dayanırsın ama çocuğundan kısınca hem de hiç uğruna, koyuyor. Çok koyuyor.
Sizin açınızdan düşünürsek sevgi kredi çektirip çektirip ödemeyen herife ama ya düzelirseeee diyecek kadar akıl ve mantıktan uzaklaştırabiliyor. Onun açısından düşünürsek elindeki simit parasını bile ya tutarsaaa diye kumara gömecek kadar kör edebiliyor.ya düzelirse ya yapmazsa olacak olan güzellikleri elimin tersiyle itmek istemiyorum. aslnda söylediğim de çok ütopya farkındayım da, sevgi insanı ne hale sokuyor
Ay sen yazınca aklıma geldi. Bir arkadaşım öyle kumarbaz bir herifle evlendi. Gerçekten kiracı bile kalamadılar kızın ailesinin evine yerleştiler en sonunda. Yine terketmedi adamı, cümbür cemaat borç içinde yaşıyorlar öyle.
Risk onu tekrar hayatına almak …devam etmemek ise risksiz bir seçenekfarkındayım arkadaşım.. ama ya yapmazsa böyle ya normal olursa her şey diye düşünmekten çok yoruldum. bu çok büyük hayatıma mal olucak bir risk..
helal olsun valla..Ben hiçbir şeyi affetmedim galiba ya.
Affetmek büyük bir durum. Tartışırsın barışırsın, seni kızdıracak bir şey yapar, konuşursun düzeltir vs ama aldatmaktır, yalandır, kumar, uyuşturucudur gibi böyle konularda aşkımdan geberirim sandığım adamları bile direk kapı önüne koydum.
E perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Ay sen yazınca aklıma geldi. Bir arkadaşım öyle kumarbaz bir herifle evlendi. Gerçekten kiracı bile kalamadılar kızın ailesinin evine yerleştiler en sonunda. Yine terketmedi adamı, cümbür cemaat borç içinde yaşıyorlar öyle.
evet çok acı ama öyle sanırım..Sizin açınızdan düşünürsek sevgi kredi çektirip çektirip ödemeyen herife ama ya düzelirseeee diyecek kadar akıl ve mantıktan uzaklaştırabiliyor. Onun açısından düşünürsek elindeki simit parasını bile ya tutarsaaa diye kumara gömecek kadar kör edebiliyor.