- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
Yazdıklarınızı okuyunca ben yazdım sandım . Benim eşimde sürekli ailesini arar boş muhabbet yapar. Saat kavramıda yoktur gece yarısı olmuş sabahın körü olmuş umursamaz ararlar. Annesi haftanın 3-4 günü bir bahaneyle çağırır ben sofrayı hazırlarım saatlerce beklerim gelecek diye karnı tok gelir. Çünkü annesinin evinde yemezse vicdan azabı duyarmış . Annesi bekar oğluna yemek hazırlamaya üşenir ama evli oluna hemen sofra kurar. Kaç kere tartışdık sonuç yok hep aynı artık umursamaz oldum. eşimede söyledim karnında tok geleceksen neden ben bu kadar hazırlık yapıyorum diye. Şimdi annesine giderse hiç yemek filan uğraşmıyorum bu sefer baktı umrumda değil artık aç gelmeye başladı eve gelip yemek bulamayınca vicdan sömürüsü yapıyor annem sofra kuruyordu ben yemeden kalktım diye. Şimdi annesine giderken diyorum sen tok gelirsin ben arkadaşa gidiyorum diye ya da o peşin peşin soruyor gitmeden ne yemek yapacaksın yanına da cacık salata yap vs.. sen kendi haline bırak boşver üstüne gittikçe önemsedikçe şımarıyorlar
ben önemsedikçe yüzüne bakmadığı annesi kıymetli oldu değerli oldu zaten . aramasının sana ne zararı var bırak arasın diyorlar ama huzur bırakmıyor böylede işte. denemeye çalışıyorum kendi haline bırakmayı ama ay bilmiyorum