bu yüzden boşmak olur mu ?

Yazdıklarınızı okuyunca ben yazdım sandım :KK14:. Benim eşimde sürekli ailesini arar boş muhabbet yapar. Saat kavramıda yoktur gece yarısı olmuş sabahın körü olmuş umursamaz ararlar. Annesi haftanın 3-4 günü bir bahaneyle çağırır ben sofrayı hazırlarım saatlerce beklerim gelecek diye karnı tok gelir. Çünkü annesinin evinde yemezse vicdan azabı duyarmış :KK53:. Annesi bekar oğluna yemek hazırlamaya üşenir ama evli oluna hemen sofra kurar. Kaç kere tartışdık sonuç yok hep aynı artık umursamaz oldum. eşimede söyledim karnında tok geleceksen neden ben bu kadar hazırlık yapıyorum diye. Şimdi annesine giderse hiç yemek filan uğraşmıyorum bu sefer baktı umrumda değil artık aç gelmeye başladı eve gelip yemek bulamayınca vicdan sömürüsü yapıyor annem sofra kuruyordu ben yemeden kalktım diye. Şimdi annesine giderken diyorum sen tok gelirsin ben arkadaşa gidiyorum diye ya da o peşin peşin soruyor gitmeden ne yemek yapacaksın yanına da cacık salata yap vs.. sen kendi haline bırak boşver üstüne gittikçe önemsedikçe şımarıyorlar

ben önemsedikçe yüzüne bakmadığı annesi kıymetli oldu değerli oldu zaten . aramasının sana ne zararı var bırak arasın diyorlar ama huzur bırakmıyor böylede işte. denemeye çalışıyorum kendi haline bırakmayı ama ay bilmiyorum

herşeyi denedin piti piti..
daha nasıl bi yol izleyebilirsin bilmiyorum
demek ki neymiş erkekler asla değişmiyomuş
terkedip dönsen de korkutsan da fayda etmiyomuş
boşanma sebebi midir normalde bilmiyorum
ama sen kaldıramayacak seviyeye gelmişsin
boşanman daha hayırlı gibi

evet kaldıramıycak noktaya geldim dün onada dedim aranızdan çekiliyim anacığınla mutlu mesut yaşa hatta telefonla yorulmazsın onla yaşa sabaha kadar oturun sohbet muhabbet dedikodunuzu edin dedim.
yok evimiz ayrıymış yok bana kaynanalık mı yapıyormuş ne işim varmış annesiyle. o bana git demiyormuş onlar gelmiyormuş eee daha neymiş.... miş miş te muş muş
dedim merak etme bu konuda bukadar konuşuyorsam hala çabaladığımdandır susarsam bidaha asla konuşturamıycaksın diye. naptım ki susucaksın diyo. sabııırrrr

bende bu yorumu yapacaktım ama sen söylemişssin zaten.aldırma yahuu konuşssun hani seni çekiştirmiyorsa sıkıntı yok bence bırak muhabbet etsinler. biraz sabır sende hiiç ilgilenme ama inansın senin artık takmadığına emin ol tamamen olmasa bile bırakır bu huyunu ayrıca sen böle yaparak ne mutlu ediysun kaynananı oda bu işin keyfini çıkarıyodur kıskanılmak güzel çünkü emin ol o konuşmaların çoğu kv yüzünden küçük kısmı eşine ait sen aldırmassan durum düzelir

belkide öyle ama aldırmıyım bakıyım zamanla nasıl olcak diye bi sabrım yok işte dayanamıyorum tamam diyorum artık konuşurken görsem bile hiç bişey yokmuş gibi davranıyım diyorum ama onları konuşurken görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor neden bukadar takıntı yaptyım bilmiyorum ....

Bir bosansan senin ailedende, kk da rahat edecek surekli bosanma konusuyla gundeme gelip sonra aşk bocugu oluyorsunuz yada barisiyorsunuz yorulmadiniz mi gerçekten ?

konularımı okumak zorunda değilsiniz :cool:
sizde rahatlarsınız bende .... byyy

Sen sürekli aileni arama orada yeme dersen kıymete biner boşver sende arkadaşlarınla vakit geçir kendine vakit ayır. Uzat ayaklarını yap çayını kahveni kitap oku, tv izle sen umursamayınca o umursamaya başlayacak. Eşim işten gelince konuşmak sohbet etmek isterdim kısa cevaplar verirdi soru sorardım cevap verene kadar 10 dak geçerdi yada 3-4 kez sorunca cevap verirdi. Şimdi bende başka işlerle uğraşıyorum o konuşmaya muhabbet açmaya çalışıyor.

belkide öyle ama aldırmıyım bakıyım zamanla nasıl olcak diye bi sabrım yok işte dayanamıyorum tamam diyorum artık konuşurken görsem bile hiç bişey yokmuş gibi davranıyım diyorum ama onları konuşurken görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor neden bukadar takıntı yaptyım bilmiyorum ....
kaynanan altta oturmuyo mu neden telefonla konuşuyolar

bırak şu kaynananı pitipiti bırak gözünü seveyim bırak kadın oğluyla günde iki saat konuşacaksa bırak konuşsun yahu bu kadar takıntı yaptığına değdi mi ? yapmadığın bir şey kaldı mı bu mevgzu yüzünden..hani haklısında diyemiyorum ki artık bu mevzuyu bu boyuta getiren anne ile oğlunun konuşmasını kıskanarak sen başlattın..bu kadar takınlmasaydın çok masumane bir boyutta kalabilirdi..ama senin girişimlerin sebebiyle bu hale geldi biliyorsun..
ay oğlan anası olacak diye mi böyle oldum ki ben :KK70:

Bak canım boşanmak gerçekten çok zor..
burda boşanmak istiyorum dayanamıyorum diye hep konu açıyosun
boşanmadan önce öncelikle her yolu denediğine emin ol..
eşinle konuş ben bu evde senle yaşıyorum senden ilgi istiyorum de
annesinde yemek istiyosa konuşmak istiyosa süre ver ona
örneğin de ki haftada 1 yada 2 gün annende ye
her gün in aşağıya yarım saat otur konuş dertleş napıyosan yap
ama eve çıktığında sadece benle konuş ben yanlız hissediyorum kendimi de seni seviyorum özlüyorum de
evdeyken zamanını bana ayırmanı istiyorum de
örneğin 9-10 da kadar akşamları annesinde oturcaksa
10 dan sonra tamamen sana ayırsın zamanını
ne bilim işte ayarla sen zamanları kendine göre

Aslinda esinden memnunsun... anlasiyorsunuzda...
Bence size saglam bi taktik lazim...

bu konu yüzünden bosanilmaz :KK14:

aynen aynen sağlam bi taktik belki bulurum diye soruyorum işte :KK53:
ben cahilim gencim evliliği yürütemiyorum e siz şöyle yapın böyle yapın diyceğine burdaki bilgi abidesi ablacıklar anca hakaret dalga geçmek .... boşan yaa sizden bişey olmaz demek...

ben değiştirebilsem kendimi belki olaylarda değişecek.
çünkü inanın dün mesela bunları konuşurken eşimle sarılmış tv izliyorduk el ele tutuşarak evde tv izliyoruz biz . asla uzak oturmayız hep el ele dipdibe . ana baba lafı geçmese bukadar gözüme sokmasa çokta iyi güzel gidiyor . kendide diyor evliliğimin başından beri ana muhabbeti başka bi derdimiz yok diyo deli misin diyo bu yüzden mi boşancaz ama ne sen ne ben inat edip değiştirmiyoruz diyo kendimizi. yanı bununda açık açık farkında. . ilk adımı benden bekliyor aşıkar ...

bırak şu kaynananı pitipiti bırak gözünü seveyim bırak kadın oğluyla günde iki saat konuşacaksa bırak konuşsun yahu bu kadar takıntı yaptığına değdi mi ? yapmadığın bir şey kaldı mı bu mevgzu yüzünden..hani haklısında diyemiyorum ki artık bu mevzuyu bu boyuta getiren anne ile oğlunun konuşmasını kıskanarak sen başlattın..bu kadar takınlmasaydın çok masumane bir boyutta kalabilirdi..ama senin girişimlerin sebebiyle bu hale geldi biliyorsun..
ay oğlan anası olacak diye mi böyle oldum ki ben :KK70:
:KK45: Allah bağışlasın ablacım .
bırakamıyoğğğrummmmmmmmm :KK53:
ama haklısın ben bukadar taktım diye aşkları alevlendi :KK62:
çünkü eskiden böyle değilmiş ve ben onlara düşman oldukça o inatla yapıştı. gerçi o yapıştıkça ben düşman oldum . ayy of iki ucu püsküllü değnek .
tamam tamam öf :KK47: boğdum sizide

Sen sürekli aileni arama orada yeme dersen kıymete biner boşver sende arkadaşlarınla vakit geçir kendine vakit ayır. Uzat ayaklarını yap çayını kahveni kitap oku, tv izle sen umursamayınca o umursamaya başlayacak. Eşim işten gelince konuşmak sohbet etmek isterdim kısa cevaplar verirdi soru sorardım cevap verene kadar 10 dak geçerdi yada 3-4 kez sorunca cevap verirdi. Şimdi bende başka işlerle uğraşıyorum o konuşmaya muhabbet açmaya çalışıyor.
:KK24: o çok iyii. işte benimde gerçekten biraz sabredip uzun süreli bi taktik uygulamam gerek .

burda eşin hadi olgun değil bilmiyorum diyelim annesi de mi bilmiyor.
annesinin demesi lazım oğlum eşini ara diye.ama bunu samimi demesi lazım.
benim kv gibi kancıklıktan değil.!
benimki de oğluna iyilik yapamış gibi gözüküp alttan alta doldurdu.üstüme saldı bizimkini.biliyosun ya boşanıyoruz bu yüzden.ben anlayamamışım aylarca kadın iyi daha ne yapsın demişim.ama ana oğul o şifreli konuşmalarla bitirdiler bizi.ama iyi oldu benim için.ne derdim var ne tasam.bi insan da çıkıp boşanma demedi bana.çok ilginç:confused:

aman kv hepsinin içinde birazcık k---cıklık var :KK70:

:KK45: Allah bağışlasın ablacım .
bırakamıyoğğğrummmmmmmmm :KK53:
ama haklısın ben bukadar taktım diye aşkları alevlendi :KK62:
çünkü eskiden böyle değilmiş ve ben onlara düşman oldukça o inatla yapıştı. gerçi o yapıştıkça ben düşman oldum . ayy of iki ucu püsküllü değnek .
tamam tamam öf :KK47: boğdum sizide
bizi boğmadın ama benim sana naçizane bir tavsiyem var..psikiyatr değil bak psikolog yardımı al inan takıntından kurtulursun..senin çatlamadığını gören kaynanan da oğlunu aramaktan vazgeçer :KK66:

Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..

Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .

Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil

en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....

nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .

neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..

boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !

Seni cok iyi anlayanlardan oldugumu biliyorsun tatlim pitipiti_ pitipiti_ esine iyi bir ders ver evden biraz uzaklas bakalim...

X