bu yüzden boşmak olur mu ?

inanın bende öyle telkin etmek istiyorum kendimi ama bişey bi insana battımı batıyor işte. evliliğimin ilk günlerinden beri onlar yüzünden kavga edince şimdi amaan annesi boşver diyemiyıorum.
gün içinde insan gibi arasın hal hatır sorsun yani normal olsunlar istiyorum ! çok şey istiyorum demekki

Yaşayarak öğrenme uygulamayla öğren canım. Sallamamayi öğren. Senin kafaya taktigini bildiği için daha fazla konusur

Bir erkek anasıyla bu kadar ne konuşur acaba..
Anne sor bakalım ayşe teyze akşama ne yemek yaptımı diyemi soruyor acaba.
Yada anne gazım geldi ne yapayım mı diyor..

Eşiniz ve sizin acilen psikologa gitmenizi tavsiye ederim.
Hem sizin hemde eşinizin ruh hali iyi değil.

diyorum ki bi erkek arkadaşıyla knşsa keşke bukadar dışarı çıksın onada razıyım ama gözümde karı gibi sürekli anasıyla dertleşen her kavgada utanmadan annesine koşan bi adam var .
sinirlerimi kntrol edemiyorum bu yüzden. anne dese bile bana nefret geldi artık onun anne lafından.

boşanmak için terk ettim evi bikere yalvar yakar döndürdü beni ama ne o huyundan ne ben vazgeçemiyoruz demekki
ona hala bu kadar konuşmanın onu sevdiinden oldugunu söyle
ama eğer susarsan bi daha dönüşü olmayacağınıda söyle

Bacım bu kadın hasta. Hastalığı her neyse oğluna da bulaşmış.
Bu hastalıklı erkek anneleri hakkında konuşursam recm edilirim. 1-2-3 tıp..

Eşiniz ve sizin acilen psikologa gitmenizi tavsiye ederim.
Hem sizin hemde eşinizin ruh hali iyi değil.

benim niye iyi değil ?
annesiini normal arıyor hal hatır soruyor arada bir ziyarete gidiyoruz ama ben abartıp takıyorum mu ?
burdan bunu mu çıkarttınız .

benim niye iyi değil ?
annesiini normal arıyor hal hatır soruyor arada bir ziyarete gidiyoruz ama ben abartıp takıyorum mu ?
burdan bunu mu çıkarttınız .

Canım eşinizde sorun var ama bu yaşadıklarınız sizde saplantıya yol açmış.
Eşiniz düzelse bile bu birşeyi düzeltmeyecek
Sorunun birde size bakan yönü var

arkadaş tamam annesi de günde 40 sefer hem de o kadar dk ne konuşulur, aynı gün içinde ne değişir o kadar konuşacak kadar, aradın 40 dk konuştun 3 saat sonra bir daha arasan ne dicen daha daha nasılsın mı, insanın aklına fitliyo mu diye gelir

bır kere ben yüzyüze çok konuşan biriyim,lakın telde asla konuşamam,yorulurum,iki kişi ile fazla görüşme yapsam çenem ağrır,bunları ağrımıyormu?ve holdungleri olur,anan oğul yürütürler analrım,iş konuşuyorlar derim,ayy ne konuşuyorlar acep ne buluyorlar,senımı çekıştırıyorlar,birde annem dıye kayıtlı no cidden anneısnınmı teyid et

arkadaş tamam annesi de günde 40 sefer hem de o kadar dk ne konuşulur, aynı gün içinde ne değişir o kadar konuşacak kadar, aradın 40 dk konuştun 3 saat sonra bir daha arasan ne dicen daha daha nasılsın mı, insanın aklına fitliyo mu diye gelir
Burda bazen agrasif oluyorum ınan bu ikisi sebebi ! Anali ogullu verem ettiler beni . Sonra ben kotu oluyorum annesiyle konuşmasına karisiyor hatta annesini sildirmek isteyen oluyorum . Anlamıyor adam ! Sana sil diyen yok ki azcik bi durulun yahuuu

Allah kolaylık versin canım. Hakkında hayırlısı olsun. ben de aynen sen gibiyim. gerçi benmkiler öye 30-40 dk konuşmazlar ama, ne zaman canı sıkılsa annesini arar. ee napıorsunuz, kim var, ne yemek var, ne demiş, nereye gitmişler vs .... iki kanka muhabbeti. ben de aynen sen gibi diyorum ki ben annemle anne-kız bu kadar muhabbetin cıvığını çıkarmıyorum sana noluyor? benle kavga eder, beyefende hoooop anneye, ulan git erkek arkadaşınla dertleş. ne işin var annende çocuk gibi! ayy çok zor çok. benim kv oğlusum diye sever benimkini. kaç kere dedim yeter ben bu ilişkinizi istemiyorum. arama konuşma, gitme değil derdim ama bi sınır çiz. kaç kardeşin var gitsin onlarla konuşsun biraz söyle diye vallahi dedim. benle kavga ederken annesi arasın, ulan kvga ediyoruz hem de onun yüzünden, ayy bi muhabbetli konuşma sorma. çıldırıyorum!
kadn da bana gelecekse bile beni aramaz ya da bizi çağıracaksa hep oğlusunu arar. biz akrabalarına gidecez mesela, hemen annesini arar, bakalım müsaitler mi annesi sorsun. ulan ne anneni arıyorsun, ben ararım, sen ara! valla bi keresinde dedim ki, keşke hep karnında kalaymışsın, ohh hiç çıkmasaymışsın! valla artık çok bunalttı. zaten en çok bu sebep yüzünden bende boşanma eşiğindeyim. asla annesine, abilerine laf dedirtmez. annen-abilerin kelimeleri cümlemin bi yerinde bile geçse kavga oluyor. boşanıcam, artık katlanamıyorum dedi. artık ne olacaksa olsun diye bekliyorum ben de. bakalım kararını uygulayabilecek mi? halbuki bana aşkından ölüyor, annesi hariç tek derdimiz yok. ve beni bu kadar annesnde soğutan da o, asla en küçük eleştirimi bile kabul etmeyip, beni onlara karşı aşağılayan o. e ben nasıl seveyim? yüzüne tek lafın saygısızlığım yok ama derinde nefret dolu.

bır kere ben yüzyüze çok konuşan biriyim,lakın telde asla konuşamam,yorulurum,iki kişi ile fazla görüşme yapsam çenem ağrır,bunları ağrımıyormu?ve holdungleri olur,anan oğul yürütürler analrım,iş konuşuyorlar derim,ayy ne konuşuyorlar acep ne buluyorlar,senımı çekıştırıyorlar,birde annem dıye kayıtlı no cidden anneısnınmı teyid et
Yok yok annesi çünkü yuzyuzede aynilar bazen benim yanimda bisey demek icin arıyor okadar detaylı konuşuyorlar

hakket sen bi bak bu gercekten anasimi? fitne sokmus olmayim da, oglunun kiriklarina goz yuman analar var

bi de şu var? kv'nin kayınpederle ilişkisi nasıl? kocasıyla pek iyi olmayan kadın oğluyla bu eksik ilişkiyi tamamlamaya, ilgiyi bulmaya çalışırmış demişlerdi bana.
benim kv ile kp hiç iyi değiller mesela. bana mantıklı gelmişti.

Allah kolaylık versin canım. Hakkında hayırlısı olsun. ben de aynen sen gibiyim. gerçi benmkiler öye 30-40 dk konuşmazlar ama, ne zaman canı sıkılsa annesini arar. ee napıorsunuz, kim var, ne yemek var, ne demiş, nereye gitmişler vs .... iki kanka muhabbeti. ben de aynen sen gibi diyorum ki ben annemle anne-kız bu kadar muhabbetin cıvığını çıkarmıyorum sana noluyor? benle kavga eder, beyefende hoooop anneye, ulan git erkek arkadaşınla dertleş. ne işin var annende çocuk gibi! ayy çok zor çok. benim kv oğlusum diye sever benimkini. kaç kere dedim yeter ben bu ilişkinizi istemiyorum. arama konuşma, gitme değil derdim ama bi sınır çiz. kaç kardeşin var gitsin onlarla konuşsun biraz söyle diye vallahi dedim. benle kavga ederken annesi arasın, ulan kvga ediyoruz hem de onun yüzünden, ayy bi muhabbetli konuşma sorma. çıldırıyorum!
kadn da bana gelecekse bile beni aramaz ya da bizi çağıracaksa hep oğlusunu arar. biz akrabalarına gidecez mesela, hemen annesini arar, bakalım müsaitler mi annesi sorsun. ulan ne anneni arıyorsun, ben ararım, sen ara! valla bi keresinde dedim ki, keşke hep karnında kalaymışsın, ohh hiç çıkmasaymışsın! valla artık çok bunalttı. zaten en çok bu sebep yüzünden bende boşanma eşiğindeyim. asla annesine, abilerine laf dedirtmez. annen-abilerin kelimeleri cümlemin bi yerinde bile geçse kavga oluyor. boşanıcam, artık katlanamıyorum dedi. artık ne olacaksa olsun diye bekliyorum ben de. bakalım kararını uygulayabilecek mi? halbuki bana aşkından ölüyor, annesi hariç tek derdimiz yok. ve beni bu kadar annesnde soğutan da o, asla en küçük eleştirimi bile kabul etmeyip, beni onlara karşı aşağılayan o. e ben nasıl seveyim? yüzüne tek lafın saygısızlığım yok ama derinde nefret dolu.
bi an kendim yazdim sandım . Birebir tıpatıp ayniyiz . Bende artik nolcak diye bekliyorum . Anne lafı gecmese aşktan öluyoruz gibiyiz inanın ama onlari duyunca artik konstrol edemiyorum kendimi . Tek kavgamız anne anne anne .... Sonumuz hayirolsun

bi de şu var? kv'nin kayınpederle nasıl? kocasıyla pek iyi olmayan kadın oğluyla bu eksik ilişkiyi tamamlamaya, ilgiyi bulmaya çalışırmış demişlerdi bana.
benim kv ile kp hiç iyi değiller mesela. bana mantıklı gelmişti.
Ay vallahide oyleeee :O

ay bızde eşi ağbime der ara annei diye,ağbim hiçççç aramaz,anamında ei yok,aslında arayınca kırkde bır ararada arayınca anam çok sevinir,

Piti piti seni eski konularından biliyorum yorum da yapmisligim vardır. ..

Senin esinden ayrilmayacagini düşünüyorum maalesef sen bu adamı çekmeye gonullusun. O zaman sana tavsiyem şu olur. Bu adamı böyle kabul edip kendi hayatına bakacaksin. ..

Ama şunu da dene derim. KV ile konuş sürekli ariyorsunuz adam ne işine ne evliligine odaklanamadi. Herşeyin sınırı olur sizin sınırınız yok oğlunun mutluluğuna mani oluyorsun bunun vebali ödeyemezsin de.. haa ben olsam ailede söyle tumturakli oturakli bi teyze hala büyük yok mu ona da duyururum meseleyi bazı insanlar aile içinde kötü kV olmak istemez Korkut yani onu...

Son olarak şunu da eklemek isterim tek mevzunuz bu değil sen de biliyorSun. Yazık sana... olmuyorsa oldurmaya çalışma. .

Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..

Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .

Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil

en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....

nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .

neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..

boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !
Ben sizin konularınızı daha üye olmadan okuyordum. Hep içim sıkılırdı, içimden umarım çekip gider derdim. Sonra da kendime kızar bekara karı boşamak kolay diye düşünürdüm. Bugün yine okudum. Kocanız gram değişmemiş. Değişmeye niyeti de yok, çünkü yanlış bir şey yaptığını düşünmüyor. Diğer üyelerle 'bunun için boşanılır mı?' tartışması yapmayacağım çünkü o tartışmanın kazananı olmaz.

Bir kadının kararını yargılamadan önce aklıma Saatler filmi gelir. Julianne Moore'un canlandırdığı anne kimsenin affedemediği bir şey yapar. Ortada elle tutulur hiçbir sebep yokken kocasını ve iki küçük çocuğunu terkedip ortadan kaybolur. Yıllar sonra 'neden?' diye sorduklarında tek bir cevabı vardır. 'Tahammülüm o kadardı.' Siz artık tahammül edemiyorsanız ve elinizden bu durumu değiştirmek gelmiyorsa, kimseye kendinizi açıklamak zorunda değilsiniz.

Ben sizin konularınızı daha üye olmadan okuyordum. Hep içim sıkılırdı, içimden umarım çekip gider derdim. Sonra da kendime kızar bekara karı boşamak kolay diye düşünürdüm. Bugün yine okudum. Kocanız gram değişmemiş. Değişmeye niyeti de yok, çünkü yanlış bir şey yaptığını düşünmüyor. Diğer üyelerle 'bunun için boşanılır mı?' tartışması yapmayacağım çünkü o tartışmanın kazananı olmaz.

Bir kadının kararını yargılamadan önce aklıma Saatler filmi gelir. Julianne Moore'un canlandırdığı anne kimsenin affedemediği bir şey yapar. Ortada elle tutulur hiçbir sebep yokken kocasını ve iki küçük çocuğunu terkedip ortadan kaybolur. Yıllar sonra 'neden?' diye sorduklarında tek bir cevabı vardır. 'Tahammülüm o kadardı.' Siz artık tahammül edemiyorsanız ve elinizden bu durumu değiştirmek gelmiyorsa, kimseye kendinizi açıklamak zorunda değilsiniz.
Ne güzel yazmışsınız ... Yüreğinize sağlık . Bana tak dediği an bir saniye bile durmam ama sanırım hala sabrimin son demlerini kullanıyorum . Bi gün bende yapcam bunu az kaldı gibi ...

X