onlara göre ben misafir gibi gittim 3 gün.Neden? çünkü eşimle beraber gittim.Yani yaptıklarımın zerre kadar kıymeti olmadı.Eşimede bu konuda baskı yapıyorlar yani 3 gün gitmese 4. gün arayıp nerdesin kaç gündür yoksun.niye gelmiyorsun diyorlar bizzat..Eşimde gitmeyince ailesini yalnız bırakmış gibi hissediyor.bende arada gitmediğimde bak gelmiyor gördünmü..Yabancı gibi gelir 3-4 saat oturur gider oluyor iş:) Napsanda yaranamazsın.
evet işte sorun bu misafir gibi 3 gün gitmen
ya misafir gibi daha az gider gelirsin ya da onların istediği mıç mıç hayata dahil olursun
ikisinde de ayrı bir konumun ve saygınlığın olur
sen arada kalmışsın
hem cici gelin olayım deyip kendince belirlediğin şeyleri yapıp hem de bununla yetinmiyorlar diyorsun
neden senin çizdiğin sınır doğru sınır olsun
bana böyle görev gibi gidip yapıp kenarda durup ay ben yaptım da onlar beni anlamadı diyen tipler gibi geliyorsunuz
yani haftada 3 kv ye gidilmez ama siz hele de bu virüste gidilmez demediniz de şimdi size gelinin bir pijaması da bizde olsun dediler diye bozulduğunuzu anlatıyorsunuz
ne var mesela o sözde
altında bir ima ben aramam, güler geçerim, en fazla o eskidenmiş şimdi herkesin hayat gailesi farklı derim
ama kv ye hayatımın hiçbir aşamasında haftada 3 gitmedim, istesem de gidemem şu yaşam şartlarında
hatta tüm kızlara yazdım zamanında size de yazmışımdır haftanın belli günü de gitmeyin görev haline gelmesin diye yani bu hafta Salı gitti isem haftaya asla Salı gitmem Pazartesi olur Perşembe olur ama Salı olamaz öyle bir kesin gün hissi yaratmam
hatta eşim ister diyenlere de eşin demeden madem sen bir gün önce de ama asla aynı gün olmasın diye yazarım
lakin sizin sorununuz kv ya da eş ailesi değil
kendinize aidiyet bulamamanız yani bu benim hayatım dememeniz
eşine de bir çift lafım var haftada 3 cidden ne yapıyor orada yani kahveye gitse daha makul cidden bir insan haftada üç anan baba evinde ne yapar