• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yemek odasına nasıl bir oturma gurubu??

gunesIM84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
295
0
116
40
Kayseri
kızlar istikbalin bu yemek odasını beğendim. sehpa olarak da altındakileri.. sizce uyumlu olmuş mu??
bu takıma kenarları beyaz deri bir koltuk takımı düşünüyorum ama minderleri hangi renk olsun karar veremedim. yani beyazın yanında 2. bir renk olacak..
Eki Görüntüle 621761 $leather-4lu-zigon-sehpa-aris-beyaz1.webp$leather-tv-sehpa-milas-beyaz5.webp

avangard tarzı düşünürsen hoş olur altınsarısı gri uyumu taşlı yastıklar falan birde şık bir zebra perde

avangard tarzı düşünürsen hoş olur altınsarısı gri uyumu taşlı yastıklar falan birde şık bir zebra perde

daha spor bir model düşünüyorum canım..tşk ederim.

bence bu yemek odasına her renk gıder ama ben sıyah beyaz seviyorum salonda

ben de siyah beyaz istiyorum ama her yerde var artık. sıkıldım görmekten.. yine de alışverişe çıkınca fikrim değişebilir..:)

ben maviyi beyaza hep yakıştırmışımdır. düşünün derim... :44:

mavi ya da pembe de olabilir aslında..:3:

Eki Görüntüle 621907

msj sayım yeterli olmadığından link verebiliyorum ama bu tarz bir takım daha modern bir görüntü oluşturabilir

http://www.kadinhayat.com/photo/8D909232011-2012 model alfemo siyah kose takımlari.jpg

bu modeli pek beğenmedim. ama dediğin doğru modern olsun istiyorum:40:

yemek takımın ve tv üniten güzel açık renklerden hoşlanıyosan pudra pembe-süt kahve-vizon rengi ve bej rengini düşün derim.koyu renk istersen mor-fuşya-acı kahve derim bu renkleri beyaz ile kombin etmen çok doğru bir seçim olur canım güle güle kulllan:16:

Back
X