- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
kaydirigubbakcemile3 geldin mi sözümüze ...dimplehawk çım teşekkür ederim:)
aslında düşündüm ama diyorum biraz geçsin..ne bilim ev işleri ilk günden öldürdü beni:)
balayı dönüşü ne olduğumu şaşırdım:)bide çocuk olursa vay halime:)
kaydirigubbakcemile3 geldin mi sözümüze ...
hayırlısı neyse o olsun inş. a.s
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsunkızlar bende evlendim ve geldim
evet biraz erken sanki bi alışın bakalım evlilik hayatına birbirinize azıık doyun cicim aylarınıza zemuszemusyok yok sekerim okadar değil. daha 10 günlük evliyim.:)))))))
dimplehawk çım teşekkür ederim:)
aslında düşündüm ama diyorum biraz geçsin..ne bilim ev işleri ilk günden öldürdü beni:)
kıslar ben kaçıom sabaha görüşürüz umaım sabaha hayırlı haberlerle geliriz öpüldünüsss
evet canım chablise katılıyorum meşgul et kendini başka şeylerle oyalan ama arada bi selam ver yani bizedeopuyorumnanaktanhaklısın canım ben de kimselere söylememeye özen gösteriyorum sonra habire soruldukça daha çok üzülürüm diye baştan aldım o tedbiri.
sen de çok fazla takma canım böyle sonuçta çözümsüz birşey değil eşinin durumu. buraya girmek de kafana daha çok takmana sebep oluyorsa girme. kitap oku değişik yemekler falan yap. sonuçta sana ne iyi geliyorsa onu yap. ama arada gelip bize de bir selam ver opuyorumnanaktan
ay bu ne hız bi de hamileym de pat diye düşüp bayılcam kıskızlar bende evlendim ve geldim
:bbo:bebek işini gerçekten iyi düşün hem daha çok erken biraz kendinize evinize birbirinize iyice bi alışın evlilik bambaşka birşey yerimsenibenyok yok sekerim okadar değil. daha 10 günlük evliyim.:)))))))
dimplehawk çım teşekkür ederim:)
evet herşey dahilden gelince daha zor yatağını kendin toplican yemeğini kendin yapcan ama alışıyor insan sositososito ben şimdiki aklım olsa 5-6 ay sonra başlardım düşünmeye 1yıl 8 aylık evliyim daha yeni girdik niyetine :sinifsinif:eheheheheehheeheh:)))
ne bilim kızlar biarz zor geldi işte balayından herşey dahilden dönünce:))) alışıcaz artık:)
bebeği az bi zaman için ertelicem . ama çok ertlemek istemiyorum yaaaa
river cim bende eynen senin gibi düşünüyorum. çünkü ha deyincede olmuyor kievet herşey dahilden gelince daha zor yatağını kendin toplican yemeğini kendin yapcan ama alışıyor insan sositososito ben şimdiki aklım olsa 5-6 ay sonra başlardım düşünmeye 1yıl 8 aylık evliyim daha yeni girdik niyetine :sinifsinif:
river cim bende eynen senin gibi düşünüyorum. çünkü ha deyincede olmuyor ki
günaydın kızlaaaaar
günaydın
iyiyim canikom sen nasılsunnn opuyorumnanaktanGünaydın tatlımmm opuyorumnanaktan
Nasılsınnn ??
Günaydın kızlar a.s.
Ben aranızda yeniyim, henüz birkaç gün önce katıldım foruma.
Ben de bebiş istiyoruuumm, Nisan'dan beri deniyoruz, bakalım bu ay nolcak.
Uzun süre doğum kontrol hapı kullanmıştım, kullanmaz olaydım, şimdi de olsun diye uğraşıyoruz.
Kızlar bişey sorucam, şu yumurtlama günü hesaplarında yumurta akı kıvamında beyaz bi akıntıdan bahsediyorlar ya o geldiğinde yumurtlama yakın zamanda olacak mı demek yoksa olmuş bitmiş mi demek. Dün gece öyle bir akıntı oldu sanırım buaralar tam zamanı fisfisfis