Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kaydirigubbakcemile3 geldin mi sözümüze ...
hayırlısı neyse o olsun inş. a.s

kıslar ben kaçıom sabaha görüşürüz umaım sabaha hayırlı haberlerle geliriz öpüldünüsss

kızlar bende evlendim ve geldim
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun
evet biraz erken sanki bi alışın bakalım evlilik hayatına birbirinize azıık doyun cicim aylarınıza zemuszemus
kıslar ben kaçıom sabaha görüşürüz umaım sabaha hayırlı haberlerle geliriz öpüldünüsss

görüşürüz tatlım öpüyorum

evet canım chablise katılıyorum meşgul et kendini başka şeylerle oyalan ama arada bi selam ver yani bizedeopuyorumnanaktan

kızlar bende evlendim ve geldim
ay bu ne hız bi de hamileym de pat diye düşüp bayılcam kıs
bi kereden hamile olanlar var yaaa[/QUOTE]
:bbo:bebek işini gerçekten iyi düşün hem daha çok erken biraz kendinize evinize birbirinize iyice bi alışın evlilik bambaşka birşey yerimseniben
daha 10 günlük evliyken bukadar şikayetçiysen ohoooo yandın desene sen şimdili bebği unut canım:) :)

eheheheheehheeheh:)))
ne bilim kızlar biarz zor geldi işte balayından herşey dahilden dönünce:))) alışıcaz artık:)
bebeği az bi zaman için ertelicem . ama çok ertlemek istemiyorum yaaaa

eheheheheehheeheh:)))
ne bilim kızlar biarz zor geldi işte balayından herşey dahilden dönünce:))) alışıcaz artık:)
bebeği az bi zaman için ertelicem . ama çok ertlemek istemiyorum yaaaa
evet herşey dahilden gelince daha zor yatağını kendin toplican yemeğini kendin yapcan ama alışıyor insan sositososito ben şimdiki aklım olsa 5-6 ay sonra başlardım düşünmeye 1yıl 8 aylık evliyim daha yeni girdik niyetine :sinifsinif:

river cim bende eynen senin gibi düşünüyorum. çünkü ha deyincede olmuyor ki

ıyı akŞamlar kızlar bu akŞamlıkta bu kadar:))
ıŞten Çıkma zamanııı:)

bende çıkıyorum kızlar hepinizi çooookkkk öpüyorummm:sm_cool:
sabaha görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar a.s.
Ben aranızda yeniyim, henüz birkaç gün önce katıldım foruma.
Ben de bebiş istiyoruuumm, Nisan'dan beri deniyoruz, bakalım bu ay nolcak.
Uzun süre doğum kontrol hapı kullanmıştım, kullanmaz olaydım, şimdi de olsun diye uğraşıyoruz.
Kızlar bişey sorucam, şu yumurtlama günü hesaplarında yumurta akı kıvamında beyaz bi akıntıdan bahsediyorlar ya o geldiğinde yumurtlama yakın zamanda olacak mı demek yoksa olmuş bitmiş mi demek. Dün gece öyle bir akıntı oldu sanırım buaralar tam zamanı fisfisfis

Günaydın tatlımmm opuyorumnanaktan
Nasılsınnn ??
iyiyim canikom sen nasılsunnn opuyorumnanaktan

çalış çalış çalış vakit çalışma vaktidir bugünün işini yarına bırkma sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…