Günaydın canım hşgeldina.s. daha yeni çokta moralini bozma hemen takmamaya çalış ama bugünlerini boş geçirme yumurtlama günlerin sanırsam :jeyyar:Günaydın kızlar a.s.
Ben aranızda yeniyim, henüz birkaç gün önce katıldım foruma.
Ben de bebiş istiyoruuumm, Nisan'dan beri deniyoruz, bakalım bu ay nolcak.
Uzun süre doğum kontrol hapı kullanmıştım, kullanmaz olaydım, şimdi de olsun diye uğraşıyoruz.
Kızlar bişey sorucam, şu yumurtlama günü hesaplarında yumurta akı kıvamında beyaz bi akıntıdan bahsediyorlar ya o geldiğinde yumurtlama yakın zamanda olacak mı demek yoksa olmuş bitmiş mi demek. Dün gece öyle bir akıntı oldu sanırım buaralar tam zamanı fisfisfis
bende iyiyim tatlımm çok şükür opuyorumnanaktaniyiyim canikom sen nasılsunnn opuyorumnanaktan
inşallah canım hayırlısı olur hakkındaBende bu yaz hamile kalmak istiyorum..
evet biliyorum o hayal kırıklığını :çok üzgünüm: ama nasip nezamansa hakkımızda ozaman olsun sağlıkla sıhhatle gelsinde bebişlerimiz :1hug:Bi de şimdi bu yaza olursa çok iyi olacak, doğum bahara olur, bir sonraki yaza da sıcaklarda karnımız burnumuzda gezmek zorunda kalmayız. Tabi bu işler planlamaya gelmez ama gönlümden öyle geçiyo hadi bakalım... alkisalkisalkis
Bu benim 3. denemem olacak, bu sefer çok takmamaya "olsa da olur olmasa da" kıvamında davranmaya çalışıyorum. Yoksa hem hayal kırıklığı oluyo hem de kendimi kasıyorum hadi hemen olsun diye.
1,5 yıl :)
hadi bakalım hayırlısı tudur cum:)
İnşallah. Önceden istemiyordum ama şimdi garip bir şey oldu sanki. ANNE olmak istiyorum...:kedi:
bende istiyorum inşallah olur inşallah daha yeni evliyim ama çok istiyorum bebiş. Kaç aylık evlyim die sorsanız iki haftalık evliyim :d
inşallah canım :Saruboceq:Amİn arkaŞlar İnŞallah hayırlısı İle hepİmİz anne oluruz
daha çok erken değilmi bebek düşünmek için:1shok:bende istiyorum inşallah olur inşallah daha yeni evliyim ama çok istiyorum bebiş. kaç aylık evlyim die sorsanız iki haftalık evliyim
çok sevindim canım gelmiyordun buraya ne zamandır. ağustosun kaçında tarihinben buralardayım, nasılsınız kızlar
varmı gelişme?
benim sonunda yumurtam oldu, hatta yumurtalamada kendi kendine oldu iğneye gerek kalmadan
bakalım ağustosta belli olacak
inşallah daha hamişler de çıkarcaz burdan hem de mutlu sonla biten.merhaba kızlar ...
stellacım çok sevindim, güzel bir gelişme :)
bizde tek gelişme dilara arkadaşımızdan geldi, hamileydi.. fakat öğrendikten 1 hafta sonra malesef bebişi düştü
Bende geldim :))