Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

selam kızlar iki gündür bende de akıntı vardı belirti ama malesef biz bugünlerde ilişkiye giremedik mafoldumben
bu aydan hiç ama hiç ümidim yok gerçi bugünde var akıntım ama yinede zanetmiyorum olsun

çok sevindim canım gelmiyordun buraya ne zamandır. ağustosun kaçında tarihin

tedavi kötü gidince gelmek istemiyorum
aklıma getirmemeye çalışıyorum :gitme:

Ağustosun 2 sinde belli olur canım
o sıralar tatilde olacağım, inşallah hayırlı haberlerle dönerim :asigim:

Şu muhteşem çatlama olayında bende aylardır olmuyor. Önceden her ay hissederd,m artık tık yok. O yüzden bu ay takibe başlandı. Başka varmı yaptıran takip.

Benim ilk ayım kendimi takip hakkında he çok şey biliyor hemd hiçbişey bilmiyor gibi hissediyorum :)

17 aydır korunmuyoruz 7 aydır takip yaptırıyorum yumurtlama  hapı kullanıyorum bu ay hapımı oldum artı olarak çatlatma iğnemi oldum sabırla bekliyorum :)) neden öle düşünüyorsun

17 aydır korunmuyoruz 7 aydır takip yaptırıyorum yumurtlamaVİRÜS! hapı kullanıyorum bu ay hapımı oldum artı olarak çatlatma iğnemi oldum sabırla bekliyorum :)) neden öle düşünüyorsun

Çok endişeliyim. Bu konu hakkında daha önceden çok şey okudum. Ama işin içine girince insanın aklı karışıyor. 7 ayda yumrtaların büyüdümü.

amin işallah hep beraber.. bazen büyüdü bazen büyümedi.. şükür bu ay istediğimiz gibi büyüdü doktorum iğne verdi nasipse 26-28 gibi belli olacak..hangi konuya takıldınki

amin işallah hep beraber.. bazen büyüdü bazen büyümedi.. şükür bu ay istediğimiz gibi büyüdü doktorum iğne verdi nasipse 26-28 gibi belli olacak..hangi konuya takıldınki

Sanki büyümeyecek büyürse o çatlama olayını kaçıracağım kaçırmazsam ya tutmazsa diye ard arda sorular geliyor. Hamile kalmak ne zor işmiş. Mesela reglin 3. günü baktı 7 mm bir yumurta var dedi. Ama gene küçük dedi. Geçen ay reglin 16. günü baktı. 11 mm kaldı ve büyümedi. Bunlar ilaçsız normal takipler tabi. Sanırım benim yumurtalar belli bir büyüklüğe kendi zamanında normal geliyor ama ndan sonra duruyor diye tahmin ediyorum ben.

eğer öle bir durum varsa onunda ilacı vardır heralde versinler ilacını kullan bak bende takıldım nie büyümüyorki acaba :S diğer sorulara takılma bu kadar ayrıntıya takılırsan stresten hiç olmaz istediğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…