- 19 Şubat 2009
- 760
- 0
selam canımmm evet malesef eski hızında değil topicimiz hamileler çıktı. hamile olmayanlar da güncel başka topiclere kaçtı :gitme: bazılarımız da benim gibi fazla girmek istemiyor kafaya takmamak adına. çünkü girince mutlaka aklım hep bu konuda oluyor. bu da geçen ay pek yaramadı bana. bu ay sadece bal tarçın çörekotu yiyorum ovulasyon testi de kullanmıcam çünkü geçen ay zamanın da yumurtladığımı gösterdi bana. bu ay böyle denicem bakalım biraz daha relaxx. başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ben spor yapıyorum mesela evde bol bol. yemek yapıyorum yeni tarifler falan. tam çalışmadığım bir dönem işe gitsem daha iyi olcaktı belki daha meşgul olcaktım. bakalım kısmet. seninde bu ay olur inşallah senin hamile kalmak gibi bir problemin yok sonuçta onu biliyorsun en azından. inşallah bende de yoktur da bir an önce gelir bebişler
valla haklisin. dedigin gibi baska topiclere gitmislerdir. Sen niye su an calismiyorsun??? iznin mi var? iyi yapiyorsun valla spor yapmakla. ama dikkat et. agir seyler yapma. bu hamis kalirsan. birsey olmassin allah korusun
Insallah bundan sonra dedigin gibi bir sorun cikmaz eger hamile kalirsam. Rabbim hepimizin dilegini yerine getirir insallah