Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

selam canımmm evet malesef eski hızında değil topicimiz hamileler çıktı. hamile olmayanlar da güncel başka topiclere kaçtı :gitme: bazılarımız da benim gibi fazla girmek istemiyor kafaya takmamak adına. çünkü girince mutlaka aklım hep bu konuda oluyor. bu da geçen ay pek yaramadı bana. bu ay sadece bal tarçın çörekotu yiyorum ovulasyon testi de kullanmıcam çünkü geçen ay zamanın da yumurtladığımı gösterdi bana. bu ay böyle denicem bakalım biraz daha relaxx. başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ben spor yapıyorum mesela evde bol bol. yemek yapıyorum yeni tarifler falan. tam çalışmadığım bir dönem işe gitsem daha iyi olcaktı belki daha meşgul olcaktım. bakalım kısmet. seninde bu ay olur inşallah senin hamile kalmak gibi bir problemin yok sonuçta onu biliyorsun en azından. inşallah bende de yoktur da bir an önce gelir bebişler

valla haklisin. dedigin gibi baska topiclere gitmislerdir. Sen niye su an calismiyorsun??? iznin mi var? iyi yapiyorsun valla spor yapmakla. ama dikkat et. agir seyler yapma. bu hamis kalirsan. birsey olmassin allah korusun :-)
Insallah bundan sonra dedigin gibi bir sorun cikmaz eger hamile kalirsam. Rabbim hepimizin dilegini yerine getirir insallah

valla haklisin. dedigin gibi baska topiclere gitmislerdir. Sen niye su an calismiyorsun??? iznin mi var? iyi yapiyorsun valla spor yapmakla. ama dikkat et. agir seyler yapma. bu hamis kalirsan. birsey olmassin allah korusun :-)
Insallah bundan sonra dedigin gibi bir sorun cikmaz eger hamile kalirsam. Rabbim hepimizin dilegini yerine getirir insallah

işten ayrıldım canım maddi problemler vardı da. evdeyim şimdilik bir yerden haber gelcek onu bekliyorum öncelikle
fazla zorlamıyorum kendimi koşu bandı kullanıyorum sadece. bir de bal tarçın çörekotu kullanıyorum. geçen ay klomen kullandım bir işe yaramadı ama kist de yapmadı allahtan. bu ay doğal bişeyler deniyim dedim. ovulasyon testide almadım bu ay saymıyorum ne zaman olduğunu bilmezsem daha az stres yaparım diye düşündüm

slm güzeller özledim hepinizi topiğimize nazar değdi bende fazla giremiyorum netebaşında oturmak istemiyo canım 10. haftaya girdik bulantılarım azalıyor bebişte 23 mm oldu çok şükür iyiyiz sizlerde ne var ne yok

bernacım çok sevindim iyi olmana çalışmıyorsun anladığım kadarıyla başlamadın dimi bahsettiğin diğer yerde.
benimde adetim yeni bitti çalışmalar başlıcak hayırlısıyla ama gün saymıyorum senin taktikten gidiyorum bal tarçın çörekotu yani. inşallah bendede işe yarar bende fazla girmiyorum böylelikle kafamın daha rahat olduğunu farkettim

ben de topiğe fazla girmiyodum kafaya takmim diye, zaten bu ay da olmasa ben incir eşim de keçiboynuzu kürüne başlicaktık ama bugün öğrendimki 3 haftalık hamileyim a.s
Allah hepinize nasip etsin kızlar inşallah..

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inş.
Nasıl keyifler bakalım kızlar sengözlerimebaksanab

iyi rivercım nolsun ben bu ay pek bilmiyorum ne zaman oldu yumurtlamam dinlemedim de kendimi bu aralar belli olur belki olumlu olumsuz sen nealemdesin bu arada dimple'ımızın bir oğlu olacak allah kısmet ederse :ecrin_bebek:

iyi rivercım nolsun ben bu ay pek bilmiyorum ne zaman oldu yumurtlamam dinlemedim de kendimi bu aralar belli olur belki olumlu olumsuz sen nealemdesin bu arada dimple'ımızın bir oğlu olacak allah kısmet ederse :ecrin_bebek:
Nolsun canım bende aynı dinlemiyorum kendimi senin dediğin gibi ama son günler yaklaştığında stres oluyor ister istemez onada çare yok artık düşünmeden edemiyorsun Allah hayırlısını versin hepimize
Maşallah ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah çok sevindim hihoyyyt
bu arada bal tarçın çörek otu kullanıyordun sende dimi ???

evet canım ama işe yaradımı yumurtlama açısından yaramadımı ancak adet olunca yada hamiş kalırsam anlıcas bakalım dendiği gibi düzen yaratıomuymuş
ovulasyon testide kullanmadım bu ay yani ne ne zaman oldu hiç. bir fikrim yok CADIARZU

evet canım ama işe yaradımı yumurtlama açısından yaramadımı ancak adet olunca yada hamiş kalırsam anlıcas bakalım dendiği gibi düzen yaratıomuymuş
ovulasyon testide kullanmadım bu ay yani ne ne zaman oldu hiç. bir fikrim yok CADIARZU

yaa bende başladım bu ay 1 hafta filan kulandım sonra baktım benim adetim bir türlü bitmiyor 8-9 gün filan sürdü karnım ara ara ağrıyor gibi dedim belki yumurtalar hareketleniyordur ondandır topic açtım hatta bununla ilgili dediler kist yapabiliyormuş bazı insanda korktum bıraktım ondan senide uyarayım dedim tabi her bünye bir değil herkeste farklı etki yapabilir sen yinede dikkatli ol canım:1hug:

yaa bende başladım bu ay 1 hafta filan kulandım sonra baktım benim adetim bir türlü bitmiyor 8-9 gün filan sürdü karnım ara ara ağrıyor gibi dedim belki yumurtalar hareketleniyordur ondandır topic açtım hatta bununla ilgili dediler kist yapabiliyormuş bazı insanda korktum bıraktım ondan senide uyarayım dedim tabi her bünye bir değil herkeste farklı etki yapabilir sen yinede dikkatli ol canım:1hug:

haklısın canım herşey herkese yaramayabiliyor. ben kullandım bitti zaten bu ay. işe yararsa gelecek ay da kullanırım. ben ilk ay klomen kullanmıştım doktor tavsiyesiyle. o da çok fazla kist yapabiliyormuş ama ben bunu baya sonra öğrendim. birazda kafada bitiyo kendini kiste odaklayınca hakkaten kistin çıkabiliyor resmen düşünce gücü bazen de o yüzden kötü ihtimalleri fazla aklına getirmicen böyle şeylerde. işe yarıcağını düşünürsen gerçekten yarar bana kalırsaopuyorumnanaktan

recepivedik bebişin hayırlı olsun opuyorumnanaktan
:asigim: inşaallah kuzumm opuyorumnanaktan
Nolsun canım bende aynı dinlemiyorum kendimi senin dediğin gibi ama son günler yaklaştığında stres oluyor ister istemez onada çare yok artık düşünmeden edemiyorsun Allah hayırlısını versin hepimize
Maşallah ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah çok sevindim hihoyyyt
bu arada bal tarçın çörek otu kullanıyordun sende dimi ???
Allah razı olsun rivercım
Rabiim chablisime de sana da isteyen herkese en hayırlı ve tez zamanda nasip etsin :1hug:

amin canım benimmmm hamilelerin duası tutarmış. ben biliyorum bizi de çok bekletmicek bebişler. bu arada domuz gribiyle ilgili bir topic var onu oku çünkü hamişleri ilgilendiriyor en çok

bence de bekletmicek :1hug: Allah ın izniyle tabiii
evet canım bende duydum ama aşı henüz gelişmediği için
ilk vurulacaklar kobay görevi görmüş olacak, biraz beklemek lazım

X