Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Bi de şimdi bu yaza olursa çok iyi olacak, doğum bahara olur, bir sonraki yaza da sıcaklarda karnımız burnumuzda gezmek zorunda kalmayız. Tabi bu işler planlamaya gelmez ama gönlümden öyle geçiyo hadi bakalım... alkisalkisalkis

Bu benim 3. denemem olacak, bu sefer çok takmamaya "olsa da olur olmasa da" kıvamında davranmaya çalışıyorum. Yoksa hem hayal kırıklığı oluyo hem de kendimi kasıyorum hadi hemen olsun diye.

Günaydın kızlar a.s.
Ben aranızda yeniyim, henüz birkaç gün önce katıldım foruma.
Ben de bebiş istiyoruuumm, Nisan'dan beri deniyoruz, bakalım bu ay nolcak.
Uzun süre doğum kontrol hapı kullanmıştım, kullanmaz olaydım, şimdi de olsun diye uğraşıyoruz.
Kızlar bişey sorucam, şu yumurtlama günü hesaplarında yumurta akı kıvamında beyaz bi akıntıdan bahsediyorlar ya o geldiğinde yumurtlama yakın zamanda olacak mı demek yoksa olmuş bitmiş mi demek. Dün gece öyle bir akıntı oldu sanırım buaralar tam zamanı fisfisfis
Günaydın canım hşgeldina.s. daha yeni çokta moralini bozma hemen takmamaya çalış ama bugünlerini boş geçirme yumurtlama günlerin sanırsam :jeyyar:

iyiyim canikom sen nasılsunnn opuyorumnanaktan
bende iyiyim tatlımm çok şükür opuyorumnanaktan

Bende bu yaz hamile kalmak istiyorum..
inşallah canım hayırlısı olur hakkında
Bi de şimdi bu yaza olursa çok iyi olacak, doğum bahara olur, bir sonraki yaza da sıcaklarda karnımız burnumuzda gezmek zorunda kalmayız. Tabi bu işler planlamaya gelmez ama gönlümden öyle geçiyo hadi bakalım... alkisalkisalkis
Bu benim 3. denemem olacak, bu sefer çok takmamaya "olsa da olur olmasa da" kıvamında davranmaya çalışıyorum. Yoksa hem hayal kırıklığı oluyo hem de kendimi kasıyorum hadi hemen olsun diye.
evet biliyorum o hayal kırıklığını :çok üzgünüm: ama nasip nezamansa hakkımızda ozaman olsun sağlıkla sıhhatle gelsinde bebişlerimiz :1hug:

bende istiyorum inşallah olur inşallah daha yeni evliyim ama çok istiyorum bebiş. kaç aylık evlyim die sorsanız iki haftalık evliyim :KK70:

selam kızlarr ben geldim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
allegra isimciğimin dediği gibi senin tam çalışma zamanların o sıvıyı görünce 24-48 saat bir zamanın var canım 2 günü boş geçme bence
bu arada xvb arkadaşım biraz erken değilmi bebek için rivercıma katılıorum bende tadını çıkarın biraz evliliğin alışın birbirinize. hem eşler de koca olmaya alışsınlar önce sonra baba olsunlar birden bu kadar sorumluluk yüklemeyin onlara da bence. ama tabi herkesin kendi tercihi bunlar benim naçizane fikrim opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz yaww kimse yok bugün bernacımda gelmio bikaç gndür merak ettim varmıki bişey acaba

ben buralardayım, nasılsınız kızlar
varmı gelişme?

benim sonunda yumurtam oldu, hatta yumurtalamada kendi kendine oldu iğneye gerek kalmadan
bakalım ağustosta belli olacak

merhaba kızlar ...

stellacım çok sevindim, güzel bir gelişme :)
bizde tek gelişme dilara arkadaşımızdan geldi, hamileydi.. fakat öğrendikten 1 hafta sonra malesef bebişi düştü

ben burdayım da nette problem vardı öleden sonra giremedim kk ya 5 te de mesaim bitio neyse yarın görüşürüz canlarrr

ben buralardayım, nasılsınız kızlar
varmı gelişme?

benim sonunda yumurtam oldu, hatta yumurtalamada kendi kendine oldu iğneye gerek kalmadan
bakalım ağustosta belli olacak
çok sevindim canım gelmiyordun buraya ne zamandır. ağustosun kaçında tarihin
merhaba kızlar ...

stellacım çok sevindim, güzel bir gelişme :)
bizde tek gelişme dilara arkadaşımızdan geldi, hamileydi.. fakat öğrendikten 1 hafta sonra malesef bebişi düştü
inşallah daha hamişler de çıkarcaz burdan hem de mutlu sonla biten.
berna zaten hergün hastanede test yapmıyomuydu ballı kız :roflol:
Bende geldim :))

hoşgeldin canım a.s.

X