teşekkürler rivercım kaydirigubbakcemile5Günaydın şekerlerr
kesinlikle katılıyorum dimplecım sana a.s
isimcim tarçın bal ve çörek otu hepsi de ayrı ayrı tam bir şifa kaynağı a.sdimplecim 12günden fazla tüketsek nolur şu bal çörek otu tarçını bi bilgin var mı çörek otu ve tarçın kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş ya ama bu kür 12 gün yapılıyo biliyorum acaba ymurtalar oluştuktan sonra zararı olur mu adaçayında olduğu gibi
isimcim bal tarçın çörekotunu 12 gün kullanman lazım canım.ben okudum bir forumda eğer hamileysen bir hormonunun düşmesine sebep olabiliyormuş. yani kuraldan şaşmayalım canım benimdimplecim 12günden fazla tüketsek nolur şu bal çörek otu tarçını bi bilgin var mı çörek otu ve tarçın kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş ya ama bu kür 12 gün yapılıyo biliyorum acaba ymurtalar oluştuktan sonra zararı olur mu adaçayında olduğu gibi
Sağolun kızlar hepiniz. içimde çok sıkıntı var durduğum yerde duramıyorum.başka şeylerle ilgileniyorum ama burasını açmadan duramıyorum arada yine. aslında korunmaya başlamadan önce ikimiz de doktora gidecektik evlenmeden önce. ama düğünmüş, tayinmiş, ev tutmaymış telaşeden gitmedik. kendiliğimden doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. şubatta gittim hayatımda ilk defa bir jinekoloğa. o zaman da herşey normal çıktı bir yıla kadar olmaması normal dedi.o zaman eşim ben de bir üroloğa gitsem mi demişti. ben de şimdi gerek yok olmazsa gidersin demiştim. şimdi diyorum ki keşke en başından gitseymiş.
ve de siz siz olun hamile olmadan, bebeğinizin kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeyin bebek istediğinizi. ben şimdi bir arkadaşımı aramaya cesaret edemiyorum. çünkü herkes soracak bebek var mı diye ve ben yalan söylemek zorunda kalcam.
haklısın cnmhaklısın canım ben de kimselere söylememeye özen gösteriyorum sonra habire soruldukça daha çok üzülürüm diye baştan aldım o tedbiri.
sen de çok fazla takma canım böyle sonuçta çözümsüz birşey değil eşinin durumu. buraya girmek de kafana daha çok takmana sebep oluyorsa girme. kitap oku değişik yemekler falan yap. sonuçta sana ne iyi geliyorsa onu yap. ama arada gelip bize de bir selam ver opuyorumnanaktan
kızlar bende evlendim ve geldim
a.shaklısın canım ben de kimselere söylememeye özen gösteriyorum sonra habire soruldukça daha çok üzülürüm diye baştan aldım o tedbiri.
sen de çok fazla takma canım böyle sonuçta çözümsüz birşey değil eşinin durumu. buraya girmek de kafana daha çok takmana sebep oluyorsa girme. kitap oku değişik yemekler falan yap. sonuçta sana ne iyi geliyorsa onu yap. ama arada gelip bize de bir selam ver opuyorumnanaktan
hayırlı olsun tatlım, tebrik ederim a.s.kızlar bende evlendim ve geldim
:roflol:ay bu ne hız bi de hamileym de pat diye düşüp bayılcam kıs
bi kereden hamile olanlar var yaaa
haklısın cnm
ay bu ne hız bi de hamileym de pat diye düşüp bayılcam kıs
bi kereden hamile olanlar var yaaa
dimplehawk çım teşekkür ederim:)
a.s
hayırlı olsun tatlım, tebrik ederim a.s.
düşünme fırsatın oldu mu bu konuyu yerimseniben
:roflol: