Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

tamam canım hatırladım olsun iyi gelir arada ayrılıklar kavuşması güsel olur yerimseniben

evet cnm bugün geldiler kırmızılar moralim bozuk walla beni soran arkadaşlara çok eşekkür ederim
inşallah bu ay olur ne deyim

2-3 hafta önce buraya hamile kalmayı düşünüyorumyazmıştım şimdi öğrendimki hamileyim kan testi yaptırdım 86 çıktı arkadaşlar Allah tüm bekleyen isteyenlere versin

arkadaşım çok sevindim hihoyyyt
güne güzel bir haberle başlamış olduk
darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşallahh :)

günaydın kıslar bugün bal çörek otu tarçına başladım napcam bilmiyorum kii mafoldumben karnım çok ağrıyooo
canım benimmm yaa üzme kendini moralinide bozma anlıyorum seni gerçekten zor bir durum ama moralini bozma birdahaki aya inşallah :teselli:

tamam canım hatırladım olsun iyi gelir arada ayrılıklar kavuşması güsel olur yerimseniben
evet özleyelim biraz birbirimizi :1rolleyes:
arkadaşım çok sevindim hihoyyyt
güne güzel bir haberle başlamış olduk
darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşallahh :)
aminnn :Saruboceq:

evet cnm bugün geldiler kırmızılar moralim bozuk walla beni soran arkadaşlara çok eşekkür ederim
inşallah bu ay olur ne deyim
inşaallah isimcim inş. :teselli:
bu ay senden çok umutluyduk, ama nasip değilmiş..

sıkma canını sakın, önümüzdeki aya umutlar inş.yerimseniben

isimcim üzme kendini tatlım daha yolun başındayız en azından bu ay düzenin şaşmadan gününde gelmiş. moralini bozma ki bu ay herşey güzel gitsin

canım yaa acaba şu bal çörek otu tarçın işe yarıyomu anlamadım netten onu araştırıyodum da bu ay da kullansam mıki bilemedim bu sitede faydalı olduu yazıodu bana yaramadı

canım yaa acaba şu bal çörek otu tarçın işe yarıyomu anlamadım netten onu araştırıyodum da bu ay da kullansam mıki bilemedim bu sitede faydalı olduu yazıodu bana yaramadı
canım onlar sadece vesile işe yarar tabiki ama verecek olan Allah önce tedbir sonra tevekkül opuyorumnanaktan
moralleriniz için çok teşekkür ederim bi de şu sancılar olmasa
iğne filan yaptır canım birde yatıp dinlenmeden süründürüyor insanı malesef:sinifsinif:

canım o sonuçta yumurtaları geliştirmek ve çatlatmak için tabiiki işe yarıyordur. ama olay sırf o değil. sperm yumurtayı bulcak içine gircek. spermin de güçlü olması lazım. diğer topiclerin birinde hamile bir arkadaş yumurta takibi yaptırmış ama aynı zamanda eşine de bal muz süt ceviz fındık vs şeyleri çaktırmadan çayın yanında kekin içinde onu stres yapmadan yedirmiş. yani olay bizde bitmio bu da var. tabi herşey mükemmelken bile ihtimal %20 o yüzden daha şimdiden işe yaramıyor deyip pes etmek yok. kocişini de besle kendini beslerken. tani bunları yediripyedirip tosuncuk yapmayalım adamları. ayarında yapalım kaydirigubbakcemile3

size çok teşekkür ederim moralleriçin sancıda geçerse tekrar ümitlenmeye başlıcam heralde şimdilik hala moralim kötü

benimki baya bi tosuncuk olduuu :1shok:

:Saruboceq:bende bebişş çokk istiyorum kaç aydır yolunu gözlüyoruz İnşalllah bu ay kalırımmm :1hug:
inş. canım hoşgeldin a.s. hayırlısı olsun hakkında
size çok teşekkür ederim moralleriçin sancıda geçerse tekrar ümitlenmeye başlıcam heralde şimdilik hala moralim kötü
yarına düzelirsin bitanem alışıyo insan sonra 2.denememde hamile kalmazsam gene ilki kadar üzülmem heralde baya bi alıştırdım kendimi seninde öle olur heralde :çok üzgünüm:
Canım yaa Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylık versin size bozmayın moralinizi bende herkese söleyip duruyorum neden bu kadınlar çenesini tutamıyor anlamıyorumkiiiii:mymeka:

canım bencede erken farketmeniz çok avantaj oldu. doktor da bize 6 ay zaman verdi 1 yıl yerine olmazsa o zaman bakıcaz bizde işallah gerek kalmaz. sizin de herşey yolunda gider de bir yıl falan beklemezsiniz umarım. hakkımızda hayırlısı olsun canım.
bende kimseye söylemedim valla. çünkü insanlar sorup durcaklardı biliyorum. o stresi göze alamazdım bende. olunca söyleriz dedim eşime de tembihledim. gerçi o kızkardeşime söylemiş ama o da pek ciddiye almadı anlaşılan benden beklemiyo daha pek çocuk falan kaydirigubbakcemile3
en iyi yanıda seninde dediğin gibi tedavisi olan bi durum olması. doktor da bana pco var dediğinde araştırdım dedimki en azından bu durum bize zorluk yaratırsa tedavisi var ya sebepsiz infertilite falan olsaydı allah korusun o daha zor ve belirsiz bi durum
allah hiçbirimizi çocuk hasretiyle sınamasın tek temennim bu arkadaşım:teselli:

Merhaba kzlaaarrrr ben gelidm.Bi daha asla uzun yolda otobüsle gitmeyeceğim uçakla.Hem adetten hem de yolculuktan ayaklarım bacaklarım balon gibi oldu.Kızlarrrr tüm sayfalaı okuyamadım ço uzamış.

Desdomona canım Herşeyin hayırlısı hiçbirimiz eşimizde varikoselin olup olmadığını bilmiyoruz.Siz tedaviye başlayacakmışsınız.Hem canım bizim bir tanıdığımız vardı.Eşi de varikoseldi.Ameliyat olduktan sonra hemen hamile kaldı şimdi ufaklık büyüdü kocaman oldu.

Kızlar hepinizi kocaman öptüm.

canım tebrik ederim allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla. ilk ayınızmıydı

tüm iy dileklerini sunan arkadaşlara teşekkürler en kısa zamanda Allah tüm isteyenlere verir inşallah :Saruboceq:
evet ilk kez korunmadık ve oldu halan sanki böyle bişey yokmuş gibi geliyo hemen olacağını hiç düşünnmemiştim nedense hamile kalma düşüncesi bile benim için çok yeniydi oldu hayırlısı bakalım ilerleyen günlerde ne olcak:CüvCüv:

isimcim bende aşağı yukarı chabliscimin yazdıklarını yazacaktım birşey eklememe gerek kalmamış..
bence faydası göreceksin inş.. yerimseniben
:Saruboceq:bende bebişş çokk istiyorum kaç aydır yolunu gözlüyoruz İnşalllah bu ay kalırımmm :1hug:
hayırlısı ise inş olsun kaydirigubbakcemile5
merhaba tatlımm
ben buradaki tüm arkadaşlarıma hep duacıyım inşaallah, özellikle de duamda seni de anacağım..
bak kahorima ne güzel bir örnek vermiş....
umutlu olalım değil mii .. hayat herşeye rağmen çok güzel
bebişte gelecek inşaallah sadece biraz ertendi o kadar a.s
sakın daha fazla üzülme böyle olur mu opuyorumnanaktan
aminn :a015:
maşaallah elifçim
bizlere de moral oldun :1hug:
hayırlı uğurlu olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…