Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

günaydın canlarım bnm gerçekten moralleriniz için çk teşekkür ederim bu ay çay kaşığı ile denicem sabah akşam geçen ay tatlı kaşığı ile yiyordum bal çörekotutarçını zaten zayıf değilim kilo almaktan da korkuyorum adet olunca dün evimi de temizledim bebiş varsa bişe olmasın diye güzel bi temizlik yapmamıştm umutlanmıştım çünkü şimdi çok yorgunum
hamiş arkadaş varmış ona da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum darısı tüm isteyenlerin bizlerin başına
rivercimin dediği gibi ilk deneme de olmayınca sanırım bu ay yine karışım işe yaramazsa bu ayki kadar üzülmem heralde bu ay kendime çok dikkat etmiştim sanırım herşeyi kendi haline bırakmak lazım belki biraz kilo veririm bu ay olursa olur olmazsa napim dün gece çok düşündüm ben beki de kafaya çok taktığımdan stres yaptım yine ondan olmadı neyse hayırlısı

hayırlı sabahlar kızlarrr a.s.

tabiki hayırlısı isimcim, bak ne güzel söylemişsin
stres yapmaya başladığımı anlayınca, ben de dur dedim kendime, ben de düşündüm dün..
ve kendimi hazırlamaya çalıştım her iki ihtimale de
çünkü ben hep hayırlısı için dua ettim ve ediyorum
eğer olursa hayırlısı diyip sevinicem, olmazsa bu ay hayırlısı böyle deyip tevekkül edicem inşaallah a.s

dimplecim 12günden fazla tüketsek nolur şu bal çörek otu tarçını bi bilgin var mı çörek otu ve tarçın kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş ya ama bu kür 12 gün yapılıyo biliyorum acaba ymurtalar oluştuktan sonra zararı olur mu adaçayında olduğu gibi

Günaydın şekerlerr
kesinlikle katılıyorum dimplecım sana a.s
teşekkürler rivercım kaydirigubbakcemile5
dimplecim 12günden fazla tüketsek nolur şu bal çörek otu tarçını bi bilgin var mı çörek otu ve tarçın kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş ya ama bu kür 12 gün yapılıyo biliyorum acaba ymurtalar oluştuktan sonra zararı olur mu adaçayında olduğu gibi
isimcim tarçın bal ve çörek otu hepsi de ayrı ayrı tam bir şifa kaynağı a.s
sonuçta birer kaşık kullanılıyor, hiçbir sakıncası olacağını sanmam

ayrıca çörek otunu kilo vermek için içmeyi düşünüyorsan yemekten önce tüketmelisin a.s
ayrıntılı kullanımı nette anlatılıyor bakabilirsin yerimseniben

merhaba canlarım hepiniz çok güsel mesajlar yazmışsınız banada umut verdiniz valla
isimcim bal tarçın çörekotunu 12 gün kullanman lazım canım.ben okudum bir forumda eğer hamileysen bir hormonunun düşmesine sebep olabiliyormuş. yani kuraldan şaşmayalım canım benim

bi de bi cevizisuya ıslıyıp akşamdan sabahları içip tanesini de yersen o da zayıflatıyomuş ya ondan da uygulasam nolur zararı olur mu acaba
spor yapamıyorum hem korkuyorum bebiş olursa zarar verir diye hemde biraz kilo da versem hiç fena olmaz

o zaman ben bugün başlicam akşam ısla sabah ye ve iç kilo da verdiriyormuş işe yararsa süper olur :)

evet dimple ım cevizi eşlerimize de yedirelim onlar içinde çok faydalı spermler için.sırf kendimize bakmakla olmaz dimi iki kişiyle yapılıo bu iş :eek:

ya bi arkadaşım var doktoru şeker ilacı vermişti
bi topikte gördüm böğürtlen kökü içip hamile kalanlar var
benim bildiğim böğürtlen kökü şekere iyi geliyo
olmazsa bundan da mı yapsak ne adetken içiliyomuş günde 2 kere ama önce bi araştırmak lazım
kolay gelsin

Sağolun kızlar hepiniz. içimde çok sıkıntı var durduğum yerde duramıyorum.başka şeylerle ilgileniyorum ama burasını açmadan duramıyorum arada yine. aslında korunmaya başlamadan önce ikimiz de doktora gidecektik evlenmeden önce. ama düğünmüş, tayinmiş, ev tutmaymış telaşeden gitmedik. kendiliğimden doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. şubatta gittim hayatımda ilk defa bir jinekoloğa. o zaman da herşey normal çıktı bir yıla kadar olmaması normal dedi.o zaman eşim ben de bir üroloğa gitsem mi demişti. ben de şimdi gerek yok olmazsa gidersin demiştim. şimdi diyorum ki keşke en başından gitseymiş.
ve de siz siz olun hamile olmadan, bebeğinizin kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeyin bebek istediğinizi. ben şimdi bir arkadaşımı aramaya cesaret edemiyorum. çünkü herkes soracak bebek var mı diye ve ben yalan söylemek zorunda kalcam.

haklısın canım ben de kimselere söylememeye özen gösteriyorum sonra habire soruldukça daha çok üzülürüm diye baştan aldım o tedbiri.
sen de çok fazla takma canım böyle sonuçta çözümsüz birşey değil eşinin durumu. buraya girmek de kafana daha çok takmana sebep oluyorsa girme. kitap oku değişik yemekler falan yap. sonuçta sana ne iyi geliyorsa onu yap. ama arada gelip bize de bir selam ver opuyorumnanaktan

haklısın canım ben de kimselere söylememeye özen gösteriyorum sonra habire soruldukça daha çok üzülürüm diye baştan aldım o tedbiri.
sen de çok fazla takma canım böyle sonuçta çözümsüz birşey değil eşinin durumu. buraya girmek de kafana daha çok takmana sebep oluyorsa girme. kitap oku değişik yemekler falan yap. sonuçta sana ne iyi geliyorsa onu yap. ama arada gelip bize de bir selam ver opuyorumnanaktan
haklısın cnm
kızlar bende evlendim ve geldim

ay bu ne hız bi de hamileym de pat diye düşüp bayılcam kıs
bi kereden hamile olanlar var yaaa

a.s
kızlar bende evlendim ve geldim
hayırlı olsun tatlım, tebrik ederim a.s.

düşünme fırsatın oldu mu bu konuyu yerimseniben
:roflol:

haklısın cnm

yok yok sekerim okadar değil. daha 10 günlük evliyim.:)))))))

a.s

hayırlı olsun tatlım, tebrik ederim a.s.

düşünme fırsatın oldu mu bu konuyu yerimseniben

:roflol:
dimplehawk çım teşekkür ederim:)
aslında düşündüm ama diyorum biraz geçsin..ne bilim ev işleri ilk günden öldürdü beni:)
balayı dönüşü ne olduğumu şaşırdım:)bide çocuk olursa vay halime:)

X