Bu yaştan sonra!? Tavsiyelerinizi fikirlerinizi bekliyorum kızlarr

En iyi psikolojiler de baya yüksek puanlı :) ama dediğiniz gibi hukukta okusam psikolojide sene olarak farklı olmayacak.

Diyetisyenlik sanırım sayısaldan alıyor. Bir de sanki diyetisyenlikte ilerde baya şişecek gibi fazla mezun var şimdiden. Of bu ülkede gelecek kurmaya çalışmak gerçekten çok zor :)

sonuçlar açıklandıktan sonra puanınıza göre hareket edin
psikoloji ve hukuk biraz farklı alanlar
ikisinin de artı ve eksilerini değerlendirin iş anlamında
maddi manevi
hangisi sizi daha mutlu edecekse ona yönelin

Psikoloji güzel bence..

Seneye sayisaldan hazırlanmayı dusunmez misiniz daha fazla seceneginiz olur
Yine bu yaştan sonra demek zorundayım ama :)) bu yaştan sonra fizik kimya nasıl yapabilirim bilmiyorum zaten matematikte zorlanıyorum:) yoksa dediğinz gibi sayısalda çok fazla alan seçeneği var

Hukuk kazanmış olmak mutlu eder beni :) okumakta öyle. Ama sonunda elimde diplomadan başka ne olur bilmiyorum

Yani meslek garantisi olan tıp dışında bölüm yok gibi ama hekimler de çalışma koşullarından çok şikayetçiler zaten. Nişanlım hekim, o yüzden yakından biliyorum yaşadıkları sıkıntıları. Kolay değil. Yani şöyle söyleyeyim, iki bölümün de garantisi yok. Üstüne üstlük psikoloji daha masraflı olur size eğitim açısından. Yorumlarınıza baktım da biraz hukuka kayıyor gibisiniz. Yani insan sevdiği alanda daha başarılı oluyor. Belki akademide kalırsınız.

Ülkede artık garanti meslek kalmadı malesef. Geldiğimiz durum çok üzücü. Ben de ihtimaller içinde en iyiyi bulmaya çalışıyorum

Hukuk kazanmış olmak mutlu eder beni :) okumakta öyle. Ama sonunda elimde diplomadan başka ne olur bilmiyorum
aslında hukukta da psikolojide de mezun olduktan sonra iş hayatında hep sorunlu insanlarla uğraşacaksınız biraz da bunu da düşünün derim, uzayan davalar vs.
hukukta da çevre gerekebilir hakkınızda hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederimm, umarım iyi olur herşey benim için

Hukuk okudunuz onunuzdeki siklar ozel avukatlik, hakimlik, savcilik. Hakim ve savcilik icin ilave sinav,staj var. Hadi onlari gectiniz atandiniz. Gideceginiz yerde yapacaginiz gorevin agirligini biliyor musunuz? Belinizde silahinizda olsa sehit olan hakim ve savcilar var. Ozel avukatlik burosu icin para lazim. Kurumsal bir yerde calissaniz soke soke davalari almalisiniz ki sizi istihdam etmeye devam etsinler. 18 yasimda degilim demissiniz ama meslek secimindeki basit kaide degismiyor. Yapamayacagin ise girme. Bu arada savci otopsiye de girer. Olay yerine de gider. Gece gunduz bayram farketmez. Bu iki meslek grubunda tanidiklar varsa onlarla konusun. Karakterinizi, neyi yapip neyi yapamayacaginizi en iyi siz bilirsiniz. Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…