- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi memleket_hasreti
-
ayyyy icimm sizladiiiiii... hele o kiyafetini giymis gozumde canlandi rabbim mekanini cennet etsin insallah.. kusurabakma kötü yapmissiniz ne demeli bilemedim ama senin cahilligine gelmis yazik.. ne desem bilmiyorum tutuldmdünyalar efendisi dünya iyisi bi eşim var sessiz sakin aileme düşkün allaha şükür hiç bi problemimiz yok bunları yazıyorum çünkü kocama o kadar büyük bi kötülük yaptımki içimde 5 senedir ukte olarak kaldı nezmaan aklıma gelse ağlıyorum konuma gelince eşim babasına o kadar düşkündü ki resmen ona tapıyordu babası akciğer kanserinden vefat etti. vefat etmeden 1 hafta önce bizim sözümüz olacaktı ablamın evinde ve ben birazda annemin dolduruşuna gelerek babasını söze çağırmasını istemedim çünki ondan utandım çok hastaydı hastalıktan bir deri bir kemik kalmıştı kan kusuyodu benim ablam gelsin ben arkada oda açarım gerekirse dedi ama annem herkezin içinde ne gerek var getirmesinler hasta adamı deyince salak gibi eşime getirme babanı dedim ve onlarda getirmediler babasıda 1 hafta sonr VEFAT ETTİ nasıl günaha girdim nasıl getirme babanı dedim off gitmiyo bi türlü içimden eşim bi kere lafını yapmadı bugün kayınvalidem lafını yaptı konu açıldı babası giyinmiş söz için eşimde baba hastasın sen gelme deyiince peki oğlum demiş bunları duydum mahfoldum aglayıp duruyorum zamanı geri sarabilsem ben bu vijdan azabıyla ne yapacağım
geçmesin zaten... kal böyle yıllar boyu.... yaptıgının yanında az bileeşim 2 hafta da bi mezarına gider bende gidince içimden defalarca özür diliyorum dua ediyorum ama yok yok işte içim soğumuyo geçmiyo bi türlü
Tabii tabii hala annenizi aklamaya çalışın durumu ağırmış yollarda yorulmasınmış. Emin olun uçarak gelirdi, yorgunluk falan da hissetmezdi. Ya nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz inanamıyorum. Gece gece mahvettiniz bizi ya. Vicdanınızı rahatlatmaya falan çalışmayın da biraz insan olduğunuzu hatırlayın. Size çok ama çok öfkeliyim.gerçekten çok ağırdı durumu zatn 1 hafta sonra vefat tti düşünüyorum getirme dedik ama ahh keşke bizi dinlemeseydiler tabi annem durumu ağır yollarda yormayın dedi işte öğle
Amcanin adini soy adini ozel mesaj atarmisin bana, ruhuna yasin okuyacagim.
aynen, yazıp yazıp siliyorum ama ben utandım. allah merhametlilerle karşılaştırsın.Başkaları adına utanmak... Sadece bu. Utanç...
Sırf uzuntuden bile durumu ağırlaşmış olabilir. Ben böyle bir insanla imkanı yok evlenmezdim hasta babamı istemeyen ilerde ben hasta olduğumda beni de istemez. Böyle insanlar da var mı dedirten cinsten yemin ediyorum sinirden ne düşüneceğimi şaşırdım. Allah ıslah etsin diyeceğim ama etmesin son nefesine kadar çeksinler. O kadar da basit değil bu vicdan azabından kurtulmak. Benim babam dedemin vefatında başında bekledi günlerce babannemin fe aynı şekilde hiç yalnız kalmadı. Ama bunlar oğlunun sözunu bile babasından esirgemişler. Hiç mi utanmadınız hszırlanmış bir babayı sozumde istemiyorum derken? O orda hasta yatarken siz sözünüzde gülüp eğlenirken hiç mi düşünmediniz utanmadınız diye sormak istiyorum ama yazık elim ayağım titriyorEşi de normal değil ki insan sözlüsü dedi diye babasını evde bırakır mı ya hasta haliyle hele ki öyle bir günde ?
Konu sahibinin annesi adam gelseydi kendi elleriyle bakacaktı herhalde kenarda oturan adamın size ne zararı vardı Allah aşkına ya ? Yazık adam kim bilir neler düşünmüştür o gece tek başına...Çok kötü oldum ya
Zor tuttuyordum gözyaşlarımı, artık bu mesaj üstüne dayanamadım.
Kalbim acıyor .
Dedigim gibi ben sizden annenizden cok esinize kiziyorum. Siz elsiniz sonucta ama onun babasi. Hem benim esim yollarda yorulmasin getirmeyin dese biz dusunemiyomuyuz siz isinize bakin derim ve art niyet ararim.eşime durumu ağır yollarda yormayın dedi annem oda annesine öğle söyledi yani herkez öğle bildi ama benim o dönemki ve annemin niye istemediğini biliyorum ve içimden gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?