bu vijdan azabını nasıl yenicem

Zor tuttuyordum gözyaşlarımı, artık bu mesaj üstüne dayanamadım.
Kalbim acıyor .

ben eşinizin yerinde olsam sizin gibi biriyle evlenmezdim. Açıkçası dua edin falan demeyeceğim, çunku yaptıgınız o kadar affedilemeyecek bir şey ki bana göre, belki de adam sırf bu yüzden uzulerek daha fazla hastalanıp vefat etti. Allah hepimizi böyle bir durumdan sakınsıns ama sizin vicdan azabınız dinmez. Dua bile edemezdim ben böyle birşey yapmış olsam..

Aynı şeyleri hissettim ve ben de keşke okumasaydım diyorum...

okurken içim acıdı. bide adam hazırlanmış annense kibirli inan çok üzüldüm. bence arada kabrini ziyaret et ve en azından ayda bir kere yasin oku vicdanın rahatlar ve o babayıda yattığı yerde sevidirirsin.

Çok kötü oldum ben keşke okumasaydım , aklımdan gitmez bu . Çok kötü oldum

çok ağır bi yük bu.biz ne söylersek söyleyelim,asla kurtulamayacaksınız, bu vicdan azabından.ama ben, esas eşinize ve kayınvalidenize şaşırdım.eşinizin dünya iyisi olduğuna emin misiniz?.eşiniz sadece size ve sizin ailesinize iyi galiba..peki o vicdan azabı çekiyor mu? bence çekmeli...
dipnot:kayınvalidenize de şaşırdım benim oğlum öyle bir şey yapsaydı.o kız ve ailesi asla benim kapımıdan giremezdi.

Hadi sen anne değildin düşünemedin ya annen hasta olsaydı ve aynı muameleyi eşin ona yapsaydı ne hissederdi?
taş kalpliymiş

gerçekten çok ağırdı durumu zatn 1 hafta sonra vefat tti düşünüyorum getirme dedik ama ahh keşke bizi dinlemeseydiler tabi annem durumu ağır yollarda yormayın dedi işte öğle

:'( ben çook üzüldüm amcaya yaslı insanlar bebek gibidir birde giyinmiş hazırlanmış canım benim istemiş gelmeyi
sen nasıl böyle vicdansız olabildin ki canım kızma ama bunu şimdi düşündüysen deemk baskasının dolduruşuna gelmişsin keşke yapmasaydın gerçekten insan bazen çok pişman oluyor. ama eşinde çok iyi demişler bence babasını satıp seni dinlemesi onun iyi olmadığını gösterir. hemde hasta babasını
hepimiz ölümlüyüz sırf bu yüzden bana kırgın biri gitsin istemem korkarım
ama bu okuduklarıma çok üzüldüm
şu an ne yapabilirsin ancak dua edebilirsin onun için.

Eşi de normal değil ki insan sözlüsü dedi diye babasını evde bırakır mı ya hasta haliyle hele ki öyle bir günde ?
Konu sahibinin annesi adam gelseydi kendi elleriyle bakacaktı herhalde kenarda oturan adamın size ne zararı vardı Allah aşkına ya ? Yazık adam kim bilir neler düşünmüştür o gece tek başına...Çok kötü oldum ya

Benim babamda ben çok küçükken kanserden öldü. Ne üniversite mezuniyetimi gördü ne de başka özel günümü. Babam bugün yaşasa benim sözlüm baban gelme dese dünyayı yıkardım! Empati yaptım ben kahroldum! Yada bugün nişanım olsa müstakbel kayınpederim hasta olsa gelmesini daha çok isterim. Gözü açık gitmedi oğlunun mürüvvetini gördü derim. Nasıl bir vicdan nasıl bir insanlıkmış inanamadım. Allah herkesin evladını merhametli ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah dedim okuyunca.

Ayrica esiniz icinde dunyalar iyisi demissinizde size dunyalar iyisiymis babasina degil. Ben sucu sizden cok esinizde goruyorum. Esim bana boyle bi sey soyleseydi höstttt cekil kenara derdim
eşime durumu ağır yollarda yormayın dedi annem oda annesine öğle söyledi yani herkez öğle bildi ama benim o dönemki ve annemin niye istemediğini biliyorum ve içimden gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…