bu vijdan azabını nasıl yenicem

Üzmeyin kendinizi evet yanlış bişi yapmışsınız ama çok pişmansınız onun için yapabileceğiniz en güzel şey çokça dua etmek:) çok çok mutlu olacaktır emin olun, bu sizi de rahatlatır hem :) amcaya Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Eşinizi çok sevin ki o da mutlu olsun evladının mutluluğuyla.

benim babamda kanser oldu ama atlattı Allahıma bin şükürler olsun böyle birşeyi yaşamış olsaydım eger adama derdimki skt..gt bunu nasıl yapabildiniz inanamadım şuan şok geçirdim okuyunca kusura bakmayın vicdanınızı rahatlatıcak şeyler söyleyemicem dünyanın tek adaletli yanı herkesin ölecek olmasıymış!!!

eşinizden özür dileyin ve pişmanlığınızı belirtin
böyle özel bir günde o duygusal bağı kopardığınız için kendinizi affedemediğinizi söyleyin
...en azından biraz hafifleyeceğinizi düşünüyorum...

diğer bütün ihtimaller geçmişte kalmış zaten!

adamcağızı son günlerinde ne kadar üzmüşsünüz...
zamanı geri getiremeyeceğinize göre
eşinle bu konuyu konuşmak pişmanlığını dile getirmek rahatlatır belki
aman allahım allak bullak oldum!!! bir kaç ay öncesine kadar çevremdekiler de benim için acaba böyle mi düşünüyordu?
dağıldım inan...

Demek ki neymiş? Evlilik aşamasında kız tarafının her nazı çekilmezmiş.

Siz zaten vicdan azabı duyacak kadar farkına varmışsınız yapılan büyük yanlışı Allah annenizi ıslah etsin. O hiç yaşlanmayacak nasıl olsa.

Biraz günah çıkarma gibi olacak ama eşinize bunu söylerek bir nebze rahatlarsınız. Rahmetli için de dua edin bol bol.

İnsan özellikle hasta diye, sedyeyle olsa bile getirirdi Asude, çok haklısın.

ağlayarak okudum..rahmetli babamı hatırladım..
babamın düğünüme gelebilmesini çok isterdim ben, ama gelemedi..
hastanede yatıyodu o sıralar..
gelebilseydi, o derisi sırtına yapışmış haliyle,neler vermezdim...
vicdan azabınızı anlıyorum..telafi için bol bol dua edin rahmetliye..
yasin okuyun ruhuna hediye edin..en kıymetli özür öyle olsa gerek...

Okurken ben ezildim buzuldum :/ siz nasil dayaniyosunuz Allah yardim etsin mezar ziyaretine gidip konusun onunla bi parca iciniz rahatlar belki ozurler dileyin

Dua edin arkasından yapacak bir şey yok
Aklımın almadığı eşin sana nasıl uydu
Nasıl o haliyle giyinip hazırlanmış adamı orada öyle bıraktı
Boğazıma bir yumruk oturdu, insan hiç mi düşünmez bir gün evlat sahibi olacağını
Hiç mi azıcık sızlamaz, kendini o boya getiren adama hiç mi içi yanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…