- Konu Sahibi memleket_hasreti
Allah sizi bildiği gibi yapsın . yazık ki ne yazık.. çocuğunuzda aynısını yaşarsanız anlarsınız.. çok üzüldüm çokk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünyalar efendisi dünya iyisi bi eşim var sessiz sakin aileme düşkün allaha şükür hiç bi problemimiz yok bunları yazıyorum çünkü kocama o kadar büyük bi kötülük yaptımki içimde 5 senedir ukte olarak kaldı nezmaan aklıma gelse ağlıyorum konuma gelince eşim babasına o kadar düşkündü ki resmen ona tapıyordu babası akciğer kanserinden vefat etti. vefat etmeden 1 hafta önce bizim sözümüz olacaktı ablamın evinde ve ben birazda annemin dolduruşuna gelerek babasını söze çağırmasını istemedim çünki ondan utandım çok hastaydı hastalıktan bir deri bir kemik kalmıştı kan kusuyodu benim ablam gelsin ben arkada oda açarım gerekirse dedi ama annem herkezin içinde ne gerek var getirmesinler hasta adamı deyince salak gibi eşime getirme babanı dedim ve onlarda getirmediler babasıda 1 hafta sonr VEFAT ETTİ nasıl günaha girdim nasıl getirme babanı dedim off gitmiyo bi türlü içimden eşim bi kere lafını yapmadı bugün kayınvalidem lafını yaptı konu açıldı babası giyinmiş söz için eşimde baba hastasın sen gelme deyiince peki oğlum demiş bunları duydum mahfoldum aglayıp duruyorum zamanı geri sarabilsem ben bu vijdan azabıyla ne yapacağım
ruhuna bol bol yasın oku tebareke oku mezarına gıt hellalık ıste olan olmus artık bu arada ıyı kı sızlayacak bı vicdanın vardünyalar efendisi dünya iyisi bi eşim var sessiz sakin aileme düşkün allaha şükür hiç bi problemimiz yok bunları yazıyorum çünkü kocama o kadar büyük bi kötülük yaptımki içimde 5 senedir ukte olarak kaldı nezmaan aklıma gelse ağlıyorum konuma gelince eşim babasına o kadar düşkündü ki resmen ona tapıyordu babası akciğer kanserinden vefat etti. vefat etmeden 1 hafta önce bizim sözümüz olacaktı ablamın evinde ve ben birazda annemin dolduruşuna gelerek babasını söze çağırmasını istemedim çünki ondan utandım çok hastaydı hastalıktan bir deri bir kemik kalmıştı kan kusuyodu benim ablam gelsin ben arkada oda açarım gerekirse dedi ama annem herkezin içinde ne gerek var getirmesinler hasta adamı deyince salak gibi eşime getirme babanı dedim ve onlarda getirmediler babasıda 1 hafta sonr VEFAT ETTİ nasıl günaha girdim nasıl getirme babanı dedim off gitmiyo bi türlü içimden eşim bi kere lafını yapmadı bugün kayınvalidem lafını yaptı konu açıldı babası giyinmiş söz için eşimde baba hastasın sen gelme deyiince peki oğlum demiş bunları duydum mahfoldum aglayıp duruyorum zamanı geri sarabilsem ben bu vijdan azabıyla ne yapacağım
evettt ben cahil olsam annecigimmmm kafami kirardi babamdaaaaaaaaaHadi siz cahildiniz, aklınız ermedi diyelim, yahu anneniz? Ona diyecek birşey yok. Eşiniz? Yatacak yeri yok.
Şöyle bir düşünüyorumda benim kayınpederim hasta olacak ve ben sözüme gelmesin diyeceğim..
Annem benim ağzımı öyle bir yırtardı ki sanırım kimse dikemezdi. O adamcağızı da alır başının üstüne oturturdu, herhalde burada kim olsa aynısını yapar.
Sizin azabınız bizim oldu şimdi, giden geri gelmediği için maalesef kurtulamayacaksınız.
Herşeyin bedeli var.
Yapacağın en güzrl şey kabir ziyareti yapıp babandan ag dilemen pşman olduğunu söylemen ve yasin okuyup dua etmen olacak.dünyalar efendisi dünya iyisi bi eşim var sessiz sakin aileme düşkün allaha şükür hiç bi problemimiz yok bunları yazıyorum çünkü kocama o kadar büyük bi kötülük yaptımki içimde 5 senedir ukte olarak kaldı nezmaan aklıma gelse ağlıyorum konuma gelince eşim babasına o kadar düşkündü ki resmen ona tapıyordu babası akciğer kanserinden vefat etti. vefat etmeden 1 hafta önce bizim sözümüz olacaktı ablamın evinde ve ben birazda annemin dolduruşuna gelerek babasını söze çağırmasını istemedim çünki ondan utandım çok hastaydı hastalıktan bir deri bir kemik kalmıştı kan kusuyodu benim ablam gelsin ben arkada oda açarım gerekirse dedi ama annem herkezin içinde ne gerek var getirmesinler hasta adamı deyince salak gibi eşime getirme babanı dedim ve onlarda getirmediler babasıda 1 hafta sonr VEFAT ETTİ nasıl günaha girdim nasıl getirme babanı dedim off gitmiyo bi türlü içimden eşim bi kere lafını yapmadı bugün kayınvalidem lafını yaptı konu açıldı babası giyinmiş söz için eşimde baba hastasın sen gelme deyiince peki oğlum demiş bunları duydum mahfoldum aglayıp duruyorum zamanı geri sarabilsem ben bu vijdan azabıyla ne yapacağım
Valla benim gozumun onunde o kiyafetlerini giymis hali. Herkes onu birakip gittiginde uzaklara dalisi. Gece boyu sessizce aglayisi. Of ulan ben nerde hata ettim de evladim boyle hayirsiz cikti bir nisanina goturmedi beni deyisi.
Iki de bir nasil unutacagim yaziyosun. Unutursan kalbin kurusun zaten unutma ki bir daha boyle girme kul hakkina
aynen öyle, ben de inanmıyorum vicdan azabı çektiğine....Şu an beni vicdan azabı çektiğinize inandııramadınız. Bence siz günah çıkartıyorsunuz. Yaptığınız şeyin de vebali büyük. O hasta adamcağızı nasıl üzmüşsünüz. Belki siz o çok önemli misafirlerinizle eğlenirken o adamcağız biricik oğlunun sözüne gidemediği için gözyaşı dökmüştür.
Eşinizin laf etmemesi de çok normal. Velev ki "sen kimsin de sözüme babamı kabul etmiyorsun " diyememiş. Yazık!
Umarım siz ve anneniz bir gün aynı duruma düşmezsiniz. E ne demişler " alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"