- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi memleket_hasreti
-
Valla benim gozumun onunde o kiyafetlerini giymis hali. Herkes onu birakip gittiginde uzaklara dalisi. Gece boyu sessizce aglayisi. Of ulan ben nerde hata ettim de evladim boyle hayirsiz cikti bir nisanina goturmedi beni deyisi.
Iki de bir nasil unutacagim yaziyosun. Unutursan kalbin kurusun zaten unutma ki bir daha boyle girme kul hakkina
Ne linci kardesim ya canimiz yandi uzulduk bir seyler yazip rahatliyoruz. Baskalarinin derdine uzulmeyen umursamaz tipler olsak bdvde ne isimiz var, laf dedin bal kabagiKadınlar kulübü linç timi devrede...
Konu kapatılsa keşke.
Ağlatacaksın beni.Benim nisanima esimin ananesi gelmisti. Normal yuruyemiyodu emekliyodu hastaliktan. Ben normalde hijyen takintiliyim el falan opmeyi sevmem. Cenemi degdirir alnima koyarim el opeceksem. Ama onun elini opmeye uzandigimda kizim pistir opme dedi cekti yerde gezdigi icin, ben de israrla birakmadim optum ellerini cenemi degdirmedim yani :) abdest alacakti ben yardimci oldum cok mahcuptu cunku kendini rahat hissetsin diye ev yabanci gelmesin. Elimle yemek yedirdim. Benden baska herkes de cok hurmet etti ona. Ne demek kinamak yani. O da beni cok sever, son gunlerinde bile adimi anarmis rahmetli nur icinde yatsin. Yani bizim turk kulturumuzde yasliya hastaya hurmet budur. Siz nasil boyle seyler yaptiniz hepiniz bir olup
Giyinmis adama gelmesin demek... Offf ya keske okumasaydim.
Arkadasim son kez soyluyorum, amcanin adini mesaj atarmisin? Zahmet olmaza.
Ben galatasaray faniyim, takim bu sezon ilk kez iyi oynuyo su an goller atiyo ben sevinemiyorum. Ilginc cok icime oturduofff asude mahvoldum resmen içim ağlıyor. keşke okumasaydım.
Hakaret etmeseydiniz keşke daha iyi olurdu. Üzülmek ayrı, konu sahibine bu kadar yüklenmek ayrı. Onaylamadık hiç birimiz zaten. Benim cevaplarıma yorum yapmazsanız eğer çok sevinirim.Ne linci kardesim ya canimiz yandi uzulduk bir seyler yazip rahatliyoruz. Baskalarinin derdine uzulmeyen umursamaz tipler olsak bdvde ne isimiz var, laf dedin bal kabagi
Allah razi olsun, bir yasin okuyayim dedim, ama konuu sahibesi nasil vicdan azabi cekiyorsa anlamadim ben. Isim ver dedim hanimdan cit cikmiyor.Ne kadar güzel bir insansın sen ya. Allah muradını versin. Maşallah sana
Kadınlar kulübü linç timi devrede...
Konu kapatılsa keşke.
İlla isime gerek yok siz amcayı düşünerek okuyun o yerini bulur merak etmeyin..Allah razi olsun, bir yasin okuyayim dedim, ama konuu sahibesi nasil vicdan azabi cekiyorsa anlamadim ben. Isim ver dedim hanimdan cit cikmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?