bu vijdan azabını nasıl yenicem

Mahvettiniz beni valla

offfff bu ne ya şimdi akşam akşam keşke okumasaydım..ortada hiçbir sorun yokken ve sözde babasına çok düşkün olduğunu söylediğiniz eşiniz , siz ve anneniz hangi akla hizmet hasta bir adamı oğlunun sözüne getirtmezsiniz.. şimdi bu olmayan vicdanınızın azabını çekin..çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkk

Ağlatacaksın beni.

umarım ailenizden kimsenin boyle bir hastalıgını da uzuntusunu de gormezsiniz...

bunun ne kadar agır birsey oldugunu bilseniz diyecegim ama elalem ne derci bir anne-kız olarak dusunebilmek ne mumkun...

Ne linci kardesim ya canimiz yandi uzulduk bir seyler yazip rahatliyoruz. Baskalarinin derdine uzulmeyen umursamaz tipler olsak bdvde ne isimiz var, laf dedin bal kabagi
Hakaret etmeseydiniz keşke daha iyi olurdu. Üzülmek ayrı, konu sahibine bu kadar yüklenmek ayrı. Onaylamadık hiç birimiz zaten. Benim cevaplarıma yorum yapmazsanız eğer çok sevinirim.

Ayy cidden cok kotu oldum.esinede yaziklar olsun babasini satmis bir kadin yuzunden.nasil bir insansin ya .adam oglunun nisanina gelemiyor sizin yuzunuzden .inanamiyorum dunyada nasiil insanlar var.ben kocanin yerinde olsam o dedigin an aeni birakirdim.senin kocandada is yok.yazikk.

Sen büyüt, evlenilecek yaşa getir.
Kendine bakma, onu gözünden sakın.
El kızı gelsin anasıyla seni beğenmesin.
Oğulcuğun da onlara uyup babasını hiç etsin..
Vay beee adamın evlattan yana hiç şansı yokmuş yazık..

keşke okumasaydım gercekten kötü oldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcanın eşiniz çok buyuk hatalı bence bana sözlüm bu şekilde gelicek dünyayı başına yıkarım babam candır benim içinhakkı ödenmez. çok yazık gercekten hepinize aciyorum Allah affetsin sizi annenizde koskoca kadın offf of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…