- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi memleket_hasreti
-
Aynen ağlamaktan helak oldumKeşke bu konuyu okumasaydim ya .....
Vijdan değil vicdan. Gerçekten çok ayıp etmişsiniz. Ben bile burda çok kötü oldum şu an yemin ederim içim bi tuhaf oldu.dünyalar efendisi dünya iyisi bi eşim var sessiz sakin aileme düşkün allaha şükür hiç bi problemimiz yok bunları yazıyorum çünkü kocama o kadar büyük bi kötülük yaptımki içimde 5 senedir ukte olarak kaldı nezmaan aklıma gelse ağlıyorum konuma gelince eşim babasına o kadar düşkündü ki resmen ona tapıyordu babası akciğer kanserinden vefat etti. vefat etmeden 1 hafta önce bizim sözümüz olacaktı ablamın evinde ve ben birazda annemin dolduruşuna gelerek babasını söze çağırmasını istemedim çünki ondan utandım çok hastaydı hastalıktan bir deri bir kemik kalmıştı kan kusuyodu benim ablam gelsin ben arkada oda açarım gerekirse dedi ama annem herkezin içinde ne gerek var getirmesinler hasta adamı deyince salak gibi eşime getirme babanı dedim ve onlarda getirmediler babasıda 1 hafta sonr VEFAT ETTİ nasıl günaha girdim nasıl getirme babanı dedim off gitmiyo bi türlü içimden eşim bi kere lafını yapmadı bugün kayınvalidem lafını yaptı konu açıldı babası giyinmiş söz için eşimde baba hastasın sen gelme deyiince peki oğlum demiş bunları duydum mahfoldum aglayıp duruyorum zamanı geri sarabilsem ben bu vijdan azabıyla ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?