bu vijdan azabını nasıl yenicem

Vijdan değil vicdan. Gerçekten çok ayıp etmişsiniz. Ben bile burda çok kötü oldum şu an yemin ederim içim bi tuhaf oldu.

Bi adam eger sozlusunun yada herhangi birinin lafiyla o babayi o halde orada birakiyosa suna adiniz gibi emin olunki yarinda sizi ona muhtac oldugunuz bi zamanda baskasinin sozuyle birakir.. sizin yapicaginiz tek sey kayinbabaniza bol bol dua etmek bide esinize cektiginiz vicdan azabini belirtin oturup konusun aglayin rahatlayin hatta ben olsam kizardimda ben cahillik ettim bi kan bagimda yok hice saydimda e be adam sen nasil babani o halde biraktin!

Yenmeyin bu vicdan azabini, yenmeyin ki kalbiniz bir daha o şekilde taşlaşmasın.
Çok buyuk vebal almışsiniz. Aslinda soylenecek cok soz var ama telafi etmek icin sansiniz kalmamis malesef.
O amcanin hatrina ihtiyac sahiplerini sevindirin, yiyecekler dagitin.. tovbe edin. Esinizle konusun, ne kadar pisman oldugunuzu anlatin. Rahatlamaniza fayda saglar mi bilemem ama en azindan pisman oldugunuzu bilsin esiniz.
Aksam aksam nasil moralim bozuldu ya off... Allah gani gani rahmet eylesin, evladinin muruvetini goremeden gocmus dunyadan adamcagiz..

Yüreğime bişeyler oturdu resmen çok kötüsünüz. Amca inşallah gittiği yerde huzurludur. O kıyafetlerini nasıl cıkardı evde yalnızken sziin sözünüz olurken içinde neler yaşadı kimbilir deli olucam ya valla kimse kusura bakmasın düşündükçe sinirleniyorum. Ne bekliyosunuz bizden ay canım ya üzülme olan olmusmu. Allah sizi ve annenizi ıslah etsin bir ömür çekin bu vicdan azabını

off içim acidi resmen buyuk suç annenizin ne karışırki damadın babasının gelip gelmemesine birde hasta oldugu için istememesi ayrı bi yanliş bn olsam babami birde hasta diye sozume istemeyen kişiyi bn hiç istemezdim silerdim yazık allah ıslah etsin allah kp rinizede rahmet eylesin

anneme sürekli konusunu yapıyorum ona ağlıyorum oda pişman evt nasıl gelmesin dedik deyip duruyor heleki eşimi öğle iyi kayınvalidemi iyi görnce oda çok üzülüyo ama benim perişanlığım bi başka yeni anne oldum evlat çok başkaymış sürekli kendimi o halde hayal ediyorumbeni almasalar gitseler offf gerçkten çok kötüyüm daynamıyorum bu vijdan azabına

Şimdi okudum da tüm yorumları herkes aynı durumda. Ya nasıl yapabildiniz bunu? Anneniz de siz de çok kötü insanlarsınız. Ne zararı olabilirdi size o adamın forsunuz mu bozulurdu? Hiç tanımadığım bi adam için ağlıyorum şu an. Allah inşallah hiçbirimize yaşatmasın böyle birşeyi, hiç kimseye size bile.

allaha dua edin yolunuza gelmesin.. yaptığınız şey kötülük hem de en acımasız cinsinden.. hatanızın farkında olmanız da birşey ifade etmiyor şu saatten sonra, dediğim gibi dua edin Allaha karşınıza çıkmasın bu yaptığınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…