- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi elam_dilam
-
tek bir soru evli ve çocuğu olduğunu öğrendin o anda neden kalkıp gitmedin?
Eeeee sonuç??
Tamamen bittimi?
Görüşmüyor musunuz artıkk?
DOĞRU olan hangisi????
arabadaydık zaten ne güzel allah bağıslasın masallah deyip eve gec kalıyorum deyip eve gittim bi daha da msj vs bisey olmadı. sonra ki zamanlarda iş yerinde sürekli yan yanaydık . sizin anladığınız gibi metresi sevgilisi olmadım .ama zaman sonra bi baağ oluştu istemedim istermiydim böyle olsun ama bi kadını aldatmak demek illa dokunmakla olmuyor oturup konussak ne gene aldatmak gene aldatmak kendi hayatımı mahfettim .baska birsey değil ...
senin çektiğin acı, ilişkiye devam edersen o kadına yaşatacağın acıdan kat be kat az emin ol.. uzak dur, lütfen.. ne acılar geçmiyor ki bu da geçer.. ama başkasının günahına girme..Şuan da ayrı bi yerde oturup konuşmuyoruz o benim derdimi ben onun derdini dinlemyrm yanlız kalmıyoruz. ben izin versem yine devam eder . acı çekiyorum hepsi bu
yorumlara göre değişti yorumlarSonuc su tam olarak,bu arkadasimiz halen evli sevgilisiyle gorusmeye devam ediyor,sayfalar dolusu elestiriden sonra,daha fazlasini duymamak icin yalniz kalmiyoruz sadece iste mecburen gorusuyoruz filan diyor.
bütün yorumlarınıza saygı duyuyorum size göre çok bencil kötü insan olabilirim kimsenin beni anlamasını ya da bana alkış tutmasını hiç beklemedim inanın .. ben çok ağır günler geçirdim tutup da bunların arkasına elbette saklanmıyorum sığınmıyorum ben bu durumu kimseye anlatamadım buraya yazdım böyle tepkilerle karşılaşacağımı tabiki de biliyordum. benim samimiyetime ister inanın ister inanmayın bunada sayğı duyuyorum. benim bir sürü hayallerim vardı. beklentilerim umutlarım ben bütün temizliğimi kaybettim bütün inancımı kaybettim böyle yaparak şimdi bundan kurtulmaya çalışıyorum eşinden ayrılmıcak tabiki böyle birseyi bende beklemedim zaten bütün doğruların söylediğiniz tüm gerçeklerin farkında olarak yazıyorum size bunları. lütfen kimseyi kınamayın yarın insanın basına ne gelir bilemeyiz. ben bi arkadışımın evli bir adama aşık olduğunu öğrendigim de onunla bütün bağımı kestim sizin de dediğniiz gibi beni düşün diye akıl verdim ve kızla bağımı kestim nasıl olur olamaz asla dediğim sey basıma geldi. haklısınız sebebi de benim öğrendiğim anda zaten normal bi insan gibi davranmaya başladım ama zaman ilerledikçe onune geçemediğim seyler oldu. pişmanım çok pismanım benim babam aynı evin içinde benim gözlerimin önünde aldattı annemi.. annemin amcasının kiızı ile ...evin içinde o kadın yüzünden defalarca dayak yediğimi bilirim . babama bu kadar öfke nefret beslerken bi bakktım bende aynı duruma sokuyorum kendimi ben bunlların arkasına siginmiyorum ve ona hep ben babmdan nefret ediyorum oğlunun da senden nefret etmesini mi istiyorsun diye .. bana inanmyor yada samimi bulmuyor olabilirsiniz. . kendimi acındırmıyorum. böle biseye ihtiyacım yok. ben sükredebiliyorum bile ki vicdanım sızlıyor ya onu da kaybetseydim. piskin piskin konuşmuyorum ben bu halimden memnun değilim . mutlu da değilim acı çekiyorum diyorum kimseyle paylaşamadığım için yazdım . söylediklerinizin hepsinde de haklısınız. ben masum değilim .. bunu savunmuyorum beni yanlış anlıyorsunz. ama bu durumdan kurtuldum. Çok şükür ki kendimi soyutladım. ben daha 21 yaşındayım bütün hayallerimi umutlarımı kaybettim o evliliğine devam edicek belki bi zaman sonra baskasıyla da birlikte olacak ben bunları biliyorum. kurtulmak için içimde tutmaktan yok olduğum için yazdım. yaptığınız her yoruma saygım var .. ama lütfen kimseyi kınamayın ve büyük konuşmayın .. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin .. düşenleri de kurtarsın.. bu günahın bedelini ödüyorum .. ölene kadar da ödücem biliyorum...
yapma böyle.arabadaydık zaten ne güzel allah bağıslasın masallah deyip eve gec kalıyorum deyip eve gittim bi daha da msj vs bisey olmadı. sonra ki zamanlarda iş yerinde sürekli yan yanaydık . sizin anladığınız gibi metresi sevgilisi olmadım .ama zaman sonra bi baağ oluştu istemedim istermiydim böyle olsun ama bi kadını aldatmak demek illa dokunmakla olmuyor oturup konussak ne gene aldatmak gene aldatmak kendi hayatımı mahfettim .baska birsey değil ...
ya neler neler bende olsam banada ilginç gelirdi.tam 2 yıl konuştuk . Sonra ben bunalimdan bunalıma girdim.Ergenlik işte. Yok annemler beni sevmiyor bilmem ne.Bununla dertlesiyodum. Buda çık gel yanıma dedi.bende evden kaçtım. Sözde bunun yanına gidicem . Çok yakın akrabam subay.O telefon dökümümu alıp bunu aramış. Ve herseyini çıkarmış ortaya.Bende zaten yolun yarısında pişman olup geri dönüş bileti almıştım. Geldiğimde öğrendim evli olduğunu.nasıl yani 2 yıl telde konuştun sadece telde görüşme falan olmadan,gece gündüz bu sürede ne konuşulur ki,bide evli çıktı
ne ilginç hayatlar var
Ben izin versem mi???Şuan da ayrı bi yerde oturup konuşmuyoruz o benim derdimi ben onun derdini dinlemyrm yanlız kalmıyoruz. ben izin versem yine devam eder . acı çekiyorum hepsi bu
Sen ne yaşadın desem ayıp olur mu ? Çok merak ettim mesajların çok içten yaşamışsın belliE elam_dilam
kandırılmamışsınız, evli olduğunu en başından biliyorsunuz, masumiyetinize inanmıyorum. çünkü ben bu acıyı evladımla beraber yaşadım.
yaşadıklarınızı yaşatmışsınız. umarım yaşattıklarınızı tekrar yaşarsınız.
Ben izin versem mi???
Eeee bide vereydinn...
Acı çekiyorum diyooo!!!
Acı neden çekiyosun, onun için mi yoksa kendin için mi?
Dürüst ol ama!!
ya neler neler bende olsam banada ilginç gelirdi.tam 2 yıl konuştuk . Sonra ben bunalimdan bunalıma girdim.Ergenlik işte. Yok annemler beni sevmiyor bilmem ne.Bununla dertlesiyodum. Buda çık gel yanıma dedi.bende evden kaçtım. Sözde bunun yanına gidicem . Çok yakın akrabam subay.O telefon dökümümu alıp bunu aramış. Ve herseyini çıkarmış ortaya.Bende zaten yolun yarısında pişman olup geri dönüş bileti almıştım. Geldiğimde öğrendim evli olduğunu.
bu da mı bir taktikBu hafta ilk buluşmada erkeğe acılarını anlatmak trend sanırım.
Eşiyle aslında bir sorun olmadığını düşünen bir ben yokumdur herhalde?
Hani zipzip yaşın kaç diye soruyor ya herkese.Gerçektern konuya başlarken keşke herkes yaşını yazsa.Anlatmak çok zor hiç kimseye anlatamadığım için duvarlara baka baka ağlayıp duruyorum.konuyu en baştan anlatayım ki bana yol gösterin bu anlattıklarım bu yılın ocak ayında başladı ...iş yerinde çalışmaya başlayalı bir hafta olmuştu. o hafta sonu da sınavlarımız vardı ve iş yerinde ki biri ile aynı yerde olduğunu konuştuk o beni aldı sınava falan gittik birlikte yemek yedik biraz kendimizden falan bahsettik derken,tip olarak da iyi bi adamdı.Etkilenmedim değil acıkcası .. ailemle çok kötü günler geçiriyodum çocukluktan gelen bi sevgi eksikliğim var biliyorum ve bunu hep arkadaşlarımla dostlarımla gidermeye çalıştım. iki gün sonra sessiz bi yerde konuşmaya gittik yani iş cıkışı beni birakcaktı. ben ona güvenerek bilmiyorum neden yaptım dertlerimi anlattım babamın annemi aldattığını ve babamdan çok dayak yediğimi falan anlıcanız çocukluğum da hatırladığım tek güzel anım yok ben ağlayınca eliyle gözyaşımı sildi. sonra bana bi çocuk resmi gösterdi. bu benim oğlum dedi o an yaşadığım hissi anlatamam yani donup kaldım bisey diyemedim çaktırmadım aa ne güzel massallah falan diye arkadası gibi konuşmaya gülmeye devam ettim bana evliliğinde ki sorunlarından bahsetti kendi durumunun daha acı olduğunu eşiyle mutlu olmadğını eşinin ona nasıl davrandığını flan anlatti yani biz o akşam baya baya dertleşmiş olduk bende ona eşiyle konuşmasını konuşarak bu sorunu aşabileceklerini falan anlattım kendimi üzmemi umutlu olmamı falan diye bana öğüt verdi. güzel bi akşamdı konuştuk ettik ama asla yapmıcam bişeyi yapmış oldum. sonuçta evli bi adam böyle olması çok saçma oldu. sonra aynı iş yerinde olmamız sebebiyle sürkli daha yakın aramız daha iyi olmaya başladı. resmen ona bağlandım bi şekilde yakın olduk sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize güldük eğlendik ağladık birlikte biz birbirimizden kopamıyoruz biz şeytana uyduk her gece dua ediyorum Allahım beni bu azaptan bu günahtan kurtar diye vicdan azabından ölüyrum ben böyle bişey yapabilcek insan değildim. çok büyük knuştum hemde çok başıma geldi. evli bi adama aşık oldum oda bana aşık ..birbirimize bakıp ağlıyoruz o benim karşımda oturup ağlıyo bi karar aldım bi daha görüşmeyeceğiz dedim iş dışında ben perişan olsamda güçlü durdum ama o gözümün önünde eriyp gitti. şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum : ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?