Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Bu hafta ilk buluşmada erkeğe acılarını anlatmak trend sanırım.

Eşiyle aslında bir sorun olmadığını düşünen bir ben yokumdur herhalde?

Muhtemelen bahsettiginiz anlamda bir sorun olmayabilir cunku esinden bosanmiyor.

Ama bunlarin otesinde o kadar buyuk bir sorun var ki, ortada aile falan goremiyorum ben.

Adam esini sevmiyor. Yani cocugun ogrenmesinden, ailelerin kutsalligindan dem vurarak sanki ortada bir yuva gercekten varmis gibi konusulmasini anlayamiyorum.

Konu sahibi, adam sizi de esini de sevmiyor. Sizi sevse esinden bosanirdi, esini sevse aldatmazdi.

Yani 2 tane yalandan iliski var ortada.

Ya bu kızlar çok saf ya da inanmak istediklerine inanıyorlar.
Acıların kadını olmak moda sanırım. Adamların da işine geliyor.

Neden gelmesin? İş yerine gelmesi bir hafta olmuş sadece, ilk haftasonu duygular, acılar, dramlar ortaya seriliyor. İş yerindeki elemanlar da bu sıcacık gönül ilişkisine müzikal gibi eşlik ediyorlar herhalde. Bir kişi de kalkıp, ya sen evli değil miydin kardeş? demiyor, gerçi belki "yasak aşk" konseptlidir. Ofisde denyo bey, başkası görmeyince aşkım

Konu sahibi ister ayrılın ister ayrılmayın, ikinizin bileceği iş sonuçta. Ayrılmanız o adamın eşini aldattığı gerçeğini değiştirmeyecek. Üzülürsem geçmiş acılarını bu yolla çıkarmaya çalışan çocukların zamanında boşanmayan ailelerine falan üzülürüm, keşke imkanları daha fazla olsaydı da, çocukları daha iyi insanlar olabilseydi. Zamanında sevgi yoksunu olmak, sevgiyi hissetmek için her yolu mübah kılmıyor bana göre.

Son düzenleme:
Hmm ağlayınca birlikte aldatmış olmuyorsunuz yaniii o kadını öyle mi?

Madem mutsuzz anlaşamıyor karısıyla boşansın ozaman..

Hem çocukta huzursuz bir ortamda büyümemiş olur...

Bırakın bu işleri.....

Bırakamıyorum diye birşey yok bırakmak zorundasın.
Ayıca evli erkek klasiği;Eşimle mutlu değilim çok kötü evliliğim falan.
Hala saf gibi inanıyor musunuz?
Bencil olmayın yeter, bekar erkeklerin suyu mu çıktı rahat bırakın yuva yıkmayın artık ya !

allah o erkekleri de bildigi gibi yapsin yalniz.. hem aldatan koca hem de onlara beraber olan kadinlarin hepsi suclu ve iki yuzlu. bi taraf disarida "mutsuzum, evliligimizde problem var, ayrilmak istiyorum ama cocuk var" diye hikaye uyduruyor, diger taraf da buna ortak olup sonra da "cok vicdanim sizliyor ama iste napim birakamiyorum" ayaklari yapiyor.. vicdanli olan insan ne aldatir, ne de buna ortak olur. bu kadar net.

Çok kötü bi durumdasin. Keşke olmasaydı ama aşk bu önüne gecilmiyorki. Hataninda farkındasin. Ama birgün mutlaka ayrılcaksiniz. Eşiyle arası kötü olsa çoktan bosanirdi. Eşi bu durumu duysa seni tercih ediceginide aklından bile gecrme. Hiçbir erkek düzenini bozmaz hele birde çocuğu varsa.aklini başına topla er yada geç mantıklı karar verip bitir herseyi.gerekirse işi bırak.

"Denyo bey" kısmında kahkaha attım.
Bir de karşılıklı ağlıyoruz ayrıntısı var ama unutmayalım. Ne gadar romantik. Biz böyle aşklar yaşayamadık ağlamalı, sümüklü. Kimse gözyaşımızı elleriyle silmedi. Sanırım işin sırrı yasak aşk olmasında.

böyle olunca ne adam, ne ailesi, ne sen mutlu olabileceksin. adam boşansın, siz birlikte olun. uzun vadede çocuk ve annesi de kendilerine bir hayat kurar. herkes yoluna bakar ama bu şekilde sürdürmeniz çok yanlış.

konu sahibi neden okuyup cevap yazmıyorsun. tek mesajla kalmışsın

Kandıramadı ondandır belki de..
Aşkına saygı duyulacak mı zannetti acaba.
Benim anlamadığım kendi çocukluğunda bu kadar acı bir olay var.
Kendi de şu anda başka bir çocuğunun acısının sebebi..

Nerede oturup sürekli ağlıyorsunuz karşılıklı ben pek anlamadım.

Adam o kadar iyiyse, karısı niye kötü davranıyormuş?

Dertlerini dinleyecek, göz yaşını silecek bekar erkek kıtlığı mı var?

Yarın birgün de birisi senin kocanı dert ortağı bellerse mi anlayacaksın asıl kadının halinden?

konu sahibi neden okuyup cevap yazmıyorsun. tek mesajla kalmışsın

ben de bu olaya ifrit oluyorum yaa.. hem yorum soruyolar, hem de istedikleri gibi cevaplar gelmeyince sessizce cikip gidiyolar.. hayir ne bekliyodu konu sahibi, alkis tutmamizi mi, bravo askina sahip cikmalisin yuru bee kim tutar seni mi diyecektik?

boşansın, siz evlenin.
evlilikte de insanların gönlü kayabilir. o zaman adam gibi boşansın gelsin sana.
ama bu süreçte sen de görüşmeyecek konuşmayacaksın!

En sakince cvp verenimizz tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…