- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi elam_dilam
evet ama gece gündüz konuşuyoruz .kim derki bu adam evli.2 yıl telefonda görüştün,
Ve ewli çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama gece gündüz konuşuyoruz .kim derki bu adam evli.2 yıl telefonda görüştün,
Ve ewli çıktı![]()
bütün yorumlarınıza saygı duyuyorum size göre çok bencil kötü insan olabilirim kimsenin beni anlamasını ya da bana alkış tutmasını hiç beklemedim inanın .. ben çok ağır günler geçirdim tutup da bunların arkasına elbette saklanmıyorum sığınmıyorum ben bu durumu kimseye anlatamadım buraya yazdım böyle tepkilerle karşılaşacağımı tabiki de biliyordum. benim samimiyetime ister inanın ister inanmayın bunada sayğı duyuyorum. benim bir sürü hayallerim vardı. beklentilerim umutlarım ben bütün temizliğimi kaybettim bütün inancımı kaybettim böyle yaparak şimdi bundan kurtulmaya çalışıyorum eşinden ayrılmıcak tabiki böyle birseyi bende beklemedim zaten bütün doğruların söylediğiniz tüm gerçeklerin farkında olarak yazıyorum size bunları. lütfen kimseyi kınamayın yarın insanın basına ne gelir bilemeyiz. ben bi arkadışımın evli bir adama aşık olduğunu öğrendigim de onunla bütün bağımı kestim sizin de dediğniiz gibi beni düşün diye akıl verdim ve kızla bağımı kestim nasıl olur olamaz asla dediğim sey basıma geldi. haklısınız sebebi de benim öğrendiğim anda zaten normal bi insan gibi davranmaya başladım ama zaman ilerledikçe onune geçemediğim seyler oldu. pişmanım çok pismanım benim babam aynı evin içinde benim gözlerimin önünde aldattı annemi.. annemin amcasının kiızı ile ...evin içinde o kadın yüzünden defalarca dayak yediğimi bilirim . babama bu kadar öfke nefret beslerken bi bakktım bende aynı duruma sokuyorum kendimi ben bunlların arkasına siginmiyorum ve ona hep ben babmdan nefret ediyorum oğlunun da senden nefret etmesini mi istiyorsun diye .. bana inanmyor yada samimi bulmuyor olabilirsiniz. . kendimi acındırmıyorum. böle biseye ihtiyacım yok. ben sükredebiliyorum bile ki vicdanım sızlıyor ya onu da kaybetseydim. piskin piskin konuşmuyorum ben bu halimden memnun değilim . mutlu da değilim acı çekiyorum diyorum kimseyle paylaşamadığım için yazdım . söylediklerinizin hepsinde de haklısınız. ben masum değilim .. bunu savunmuyorum beni yanlış anlıyorsunz. ama bu durumdan kurtuldum. Çok şükür ki kendimi soyutladım. ben daha 21 yaşındayım bütün hayallerimi umutlarımı kaybettim o evliliğine devam edicek belki bi zaman sonra baskasıyla da birlikte olacak ben bunları biliyorum. kurtulmak için içimde tutmaktan yok olduğum için yazdım. yaptığınız her yoruma saygım var .. ama lütfen kimseyi kınamayın ve büyük konuşmayın .. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin .. düşenleri de kurtarsın.. bu günahın bedelini ödüyorum .. ölene kadar da ödücem biliyorum...
bütün yorumlarınıza saygı duyuyorum size göre çok bencil kötü insan olabilirim kimsenin beni anlamasını ya da bana alkış tutmasını hiç beklemedim inanın .. ben çok ağır günler geçirdim tutup da bunların arkasına elbette saklanmıyorum sığınmıyorum ben bu durumu kimseye anlatamadım buraya yazdım böyle tepkilerle karşılaşacağımı tabiki de biliyordum. benim samimiyetime ister inanın ister inanmayın bunada sayğı duyuyorum. benim bir sürü hayallerim vardı. beklentilerim umutlarım ben bütün temizliğimi kaybettim bütün inancımı kaybettim böyle yaparak şimdi bundan kurtulmaya çalışıyorum eşinden ayrılmıcak tabiki böyle birseyi bende beklemedim zaten bütün doğruların söylediğiniz tüm gerçeklerin farkında olarak yazıyorum size bunları. lütfen kimseyi kınamayın yarın insanın basına ne gelir bilemeyiz. ben bi arkadışımın evli bir adama aşık olduğunu öğrendigim de onunla bütün bağımı kestim sizin de dediğniiz gibi beni düşün diye akıl verdim ve kızla bağımı kestim nasıl olur olamaz asla dediğim sey basıma geldi. haklısınız sebebi de benim öğrendiğim anda zaten normal bi insan gibi davranmaya başladım ama zaman ilerledikçe onune geçemediğim seyler oldu. pişmanım çok pismanım benim babam aynı evin içinde benim gözlerimin önünde aldattı annemi.. annemin amcasının kiızı ile ...evin içinde o kadın yüzünden defalarca dayak yediğimi bilirim . babama bu kadar öfke nefret beslerken bi bakktım bende aynı duruma sokuyorum kendimi ben bunlların arkasına siginmiyorum ve ona hep ben babmdan nefret ediyorum oğlunun da senden nefret etmesini mi istiyorsun diye .. bana inanmyor yada samimi bulmuyor olabilirsiniz. . kendimi acındırmıyorum. böle biseye ihtiyacım yok. ben sükredebiliyorum bile ki vicdanım sızlıyor ya onu da kaybetseydim. piskin piskin konuşmuyorum ben bu halimden memnun değilim . mutlu da değilim acı çekiyorum diyorum kimseyle paylaşamadığım için yazdım . söylediklerinizin hepsinde de haklısınız. ben masum değilim .. bunu savunmuyorum beni yanlış anlıyorsunz. ama bu durumdan kurtuldum. Çok şükür ki kendimi soyutladım. ben daha 21 yaşındayım bütün hayallerimi umutlarımı kaybettim o evliliğine devam edicek belki bi zaman sonra baskasıyla da birlikte olacak ben bunları biliyorum. kurtulmak için içimde tutmaktan yok olduğum için yazdım. yaptığınız her yoruma saygım var .. ama lütfen kimseyi kınamayın ve büyük konuşmayın .. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin .. düşenleri de kurtarsın.. bu günahın bedelini ödüyorum .. ölene kadar da ödücem biliyorum...
Eeeee sonuç??bütün yorumlarınıza saygı duyuyorum size göre çok bencil kötü insan olabilirim kimsenin beni anlamasını ya da bana alkış tutmasını hiç beklemedim inanın .. ben çok ağır günler geçirdim tutup da bunların arkasına elbette saklanmıyorum sığınmıyorum ben bu durumu kimseye anlatamadım buraya yazdım böyle tepkilerle karşılaşacağımı tabiki de biliyordum. benim samimiyetime ister inanın ister inanmayın bunada sayğı duyuyorum. benim bir sürü hayallerim vardı. beklentilerim umutlarım ben bütün temizliğimi kaybettim bütün inancımı kaybettim böyle yaparak şimdi bundan kurtulmaya çalışıyorum eşinden ayrılmıcak tabiki böyle birseyi bende beklemedim zaten bütün doğruların söylediğiniz tüm gerçeklerin farkında olarak yazıyorum size bunları. lütfen kimseyi kınamayın yarın insanın basına ne gelir bilemeyiz. ben bi arkadışımın evli bir adama aşık olduğunu öğrendigim de onunla bütün bağımı kestim sizin de dediğniiz gibi beni düşün diye akıl verdim ve kızla bağımı kestim nasıl olur olamaz asla dediğim sey basıma geldi. haklısınız sebebi de benim öğrendiğim anda zaten normal bi insan gibi davranmaya başladım ama zaman ilerledikçe onune geçemediğim seyler oldu. pişmanım çok pismanım benim babam aynı evin içinde benim gözlerimin önünde aldattı annemi.. annemin amcasının kiızı ile ...evin içinde o kadın yüzünden defalarca dayak yediğimi bilirim . babama bu kadar öfke nefret beslerken bi bakktım bende aynı duruma sokuyorum kendimi ben bunlların arkasına siginmiyorum ve ona hep ben babmdan nefret ediyorum oğlunun da senden nefret etmesini mi istiyorsun diye .. bana inanmyor yada samimi bulmuyor olabilirsiniz. . kendimi acındırmıyorum. böle biseye ihtiyacım yok. ben sükredebiliyorum bile ki vicdanım sızlıyor ya onu da kaybetseydim. piskin piskin konuşmuyorum ben bu halimden memnun değilim . mutlu da değilim acı çekiyorum diyorum kimseyle paylaşamadığım için yazdım . söylediklerinizin hepsinde de haklısınız. ben masum değilim .. bunu savunmuyorum beni yanlış anlıyorsunz. ama bu durumdan kurtuldum. Çok şükür ki kendimi soyutladım. ben daha 21 yaşındayım bütün hayallerimi umutlarımı kaybettim o evliliğine devam edicek belki bi zaman sonra baskasıyla da birlikte olacak ben bunları biliyorum. kurtulmak için içimde tutmaktan yok olduğum için yazdım. yaptığınız her yoruma saygım var .. ama lütfen kimseyi kınamayın ve büyük konuşmayın .. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin .. düşenleri de kurtarsın.. bu günahın bedelini ödüyorum .. ölene kadar da ödücem biliyorum...
nası ya??? evlılıkte gonul kayabılır mı??? pesboşansın, siz evlenin.
evlilikte de insanların gönlü kayabilir. o zaman adam gibi boşansın gelsin sana.
ama bu süreçte sen de görüşmeyecek konuşmayacaksın!
bekarim belki ondandr. Ama üzülüyorum .15 yaşındayken telefondan tanışıp gorustugum birinin evli olduğunu 2 yıl sonra öğrenip ayrilmistim. Ne tedaviler gördüm ahh ah çok kötü bu durumlar çok