• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Hani zipzip yaşın kaç diye soruyor ya herkese.Gerçektern konuya başlarken keşke herkes yaşını yazsa.
Gerçekten kaç yaşındasın ki,tanımadığın etmediğin evli bile olup olmadığını bilmediğin bi adamın arabasına biniyorsun,yemek yiyorsun,bi de bu yetmezmiş gibi bütün özelini anlatıyorsun.Adam fırsatçı olup,senin zayıflığından yararlansa...

Hiç kusura bakma.Kimsenin çocukluğu,gençliği kısacası hayatı dört dörtlük değil.Beterin beteri de var.Kimse de gidip kendini evli adamın ya da herhangi birnin kollarına atmıyor.Hayat bu.İnişli çıkışlıdır.Madem sorunlu hayatın var,neden başka sorunlu bir ilişkiyi hayatına dahil ediyorsun.Evli olduğunu öğrendiğinde uzaklaşacaktın.Sen bile bile yakınlaşmışsın.Adam ne anlatıyorsa onu biliyorsun.Bir de kadının ağzından dinlemek gerek.Eğer vicdanın rahatsızsa bırakacaksın.Herşeyden önce kendi iyiliğin için.

Başka açıdan bakalım fırsatçı olan adam değildir belki ?

Cocuk resmini gördükten sonra ordan kacarak uzaklasacaginizi düsündüm devaminda.
Cünkü aynisini siz de yasamissiniz o cocugu en iyi siz anlarsiniz diye düsündüm.
Hic yoktan aldatsa bile sizinle aldatmasina izin vermeyeceginizi.
Size diyecek söz yok.
Vicdan azabi duyacak vicdaniniz oldugunu düsünmüyorum. Vicdan azabi duyan biri aynisini kendi yasamis oldugu bir durumu baska bir cocuga yasatmazdi.

Sen ne yaşadın desem ayıp olur mu ? Çok merak ettim mesajların çok içten yaşamışsın belli:KK43:

kocam hobisini ek meslek olarak yaparken, kursiyeri olan yarı yaşındaki kız ona aşık oldu, yıllarca vazgeçmedi sonunda muratlarına erdiler.
öyle uzun ki arkadaşım, özet olarak şimdi vebalimizle yaşıyorlar.

Konu sahibi de her eleştirilen gibi "kınamayın, başınıza ne geleceğini bilmezsiniz" demiş.
Evet herkesi evli bir adama aşık olabilir ama herkes onun peşinden gitmez.
Kendi kararlarımıza, davranışlarımıza "kader işte" diyip geçmek kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil.
İnsanın önüne her zaman farklı bir kaç yol çıkar ama ne hikmetse böyleleri hep yanlış yolu seçip kendine de etrafına da acı çektirerek işi kadere bağlar.

Konu sahibi de her eleştirilen gibi "kınamayın, başınıza ne geleceğini bilmezsiniz" demiş.
Evet herkesi evli bir adama aşık olabilir ama herkes onun peşinden gitmez.
Kendi kararlarımıza, davranışlarımıza "kader işte" diyip geçmek kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil.
İnsanın önüne her zaman farklı bir kaç yol çıkar ama ne hikmetse böyleleri hep yanlış yolu seçip kendine de etrafına da acı çektirerek işi kadere bağlar.
aynen öyle.
irade zayıflıklarına kılıf uydurmakta üstüne yoktur insanların.

aynen öyle.
irade zayıflıklarına kılıf uydurmakta üstüne yoktur insanların.
Anlamadığım herkes masum, herkes acı içinde, herkesin bahanesi var, herkes özünde iyi niyetli...
Biri de çıkıp "karısından boşatmak istiyorum, ben çok fettanım" dese şaşarım.

adam yılanın başı o biliyor evli olduğunu size ne diye o duygularla yaklaşıyor umut veriyor o başlı başına suç sizde evli olduğunu öğrenince bir tepki verip uzaklaşmıyorsunuz bu da ayrı suç

baştan sona hata bu adamla olucak olan şu eşine dönücek sen kötü oldugunla kalıcaksın olduda boşandı senle evlendi bilki bu yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekin o yüzden kendine doğru dürüst bir hayat seç bu adamdan uzaklaş...

aynen onu dedi : )
alışkınız ne yapalım.
kk nin klasik repliği.
karşılarında yorum yapan herkesi kendileri gibi ergen veya toy genç kız zannediyorlar.
veya kendileri gibi zayıf ,iradesiz.
ben konu sahibine bilerek biraz sert yorumlar yapıyorum ki silkelenip kendine gelsin diye.
burada bizler de pışpış yapsak ,ah vah etsek daha da beter saplanacak bu yanlışa.
bu sebeple doğruyu izah etmekte fayda var , onun okumak hoşuna gitmese de.

Back