Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Ben bu adam için demedim.Bekar evli farketmez,herhangi bir adam da olsa tanışma ve görüşme,her özelini anlatma şekli yanlış.

Ben bu konu için demiştim ki öyle algılayarak özür dilerim. Evet detayın bu kadarı ağlama fazla çok fazla

İyi de o zaman, çık işten, değiştir numaranı, sil adamı hayatından. Ben bittim, hayatımı mahvettim diye dövünmenin ne anlamı var?
Konuşma tarzına buradan bakınca sen daha fazlasını yapacaksın ve şimdiden olacakların pişmanlığını yaşıyor gibisin.

Anlamadığım herkes masum, herkes acı içinde, herkesin bahanesi var, herkes özünde iyi niyetli...
Biri de çıkıp "karısından boşatmak istiyorum, ben çok fettanım" dese şaşarım.
olur mu.
o zaman romantik kurgu bozulur.
ah bu saf genç kızlarımız.
akılları bi karış havada.
film çeviriyorlar.
içlerindeki sevgi boşluğu ,ilgi boşluğu ,çeşitli özlemleri vs. onları bu aptal fırsatçı erkeklere itiyor.
kendilerini, bedenlerini duygularını oyuncak ediyorlar.
sonra ölüp bitmeler falan filan.
en kızdığım konulardır bu tür konular kk da.:))

yaw hiç kusura bakma ama yargılıyorum ya
Allah'ım düşürmesin böyle aklımı başımdan almasın da
yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar mı kör oldunuz
aşk dediğin ne ki hormonlar hormonlar hormonlar aşırı yüce bir anlam atfedip böyle delirmeye ne lüzum var
adam ev-li

Sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmayın LÜTFEN! HİÇ Mİ GEÇMEDİ AKLINIZDAN O ADAM GECE KARISININ KOYNUNDA YATIYOR DİYE , HİÇ Mİ BOŞANSIN KARISINDAN YADA EVE GEÇ GİTSİN BİRAZ DAHA OTURALIM DİYE DÜŞÜNMEDİNİZ ??? ADAM BOŞANCAM KARIMDAN DESEYDİ '' ASLA BOŞANMA HAYIR BUNA İZİN VEREMEM'' Mİ DİYECEKTİNİZ YOKSA SEVİNECEK MİYDİNİZ ? Madem herşeyi yazdınız DÜRÜSTÇE içinizden gelen düşüncelerinizide paylassaydınız.!

O çocuğunda çocukluğunu mahvetmeyin ilerde o çocukta sizin gibi mutsuz bir birey olmasın. Zaten gerçekten Size aşık olan bir insan ne olursa olsun boşanır. Böyle ben mutsuzum sana aşık oldum diye dolaşmaz. Böyle yapmasa ikinizide nasıl elinde tutacak ağlamak şart.

off bırakın Allah aşkına .
aştan ölüp bitiyorlar güya.
ama boşanamıyor adam böyle mutsuzluğun içinde!!!

siz de aklınızı başınıza alın.
kimse aşkından ölmemiş, azıcık irade olur insanın içinde ya!!

Ya bırakın Allah aşkına kendi bildiğini okuyacak nasıl olsa. Zaten o incelik olsa çocuğunu düşünüp bitirirdi ilişkiyi buraya konu açmazdı.

Ama o vicdan nerdeeee?

Bu tip konuları açarken hep aynı şeyler söyleniyor, çok büyük hata yaptığımın farkındayım, vicdan azabı çekiyorum ama vazgeçemiyorum kendime engel olamıyorum. Nasıl olurda insan yaptığı yanlışın bu kadar farkında olup da bu yanlışa bir yerde dur diyemez. Ondan sonra da kınamayın başınıza gelirse görürsünüz gibi laflar.

aldatilmis bi kadin olmayi zaten annenizden yasamissiniz, bide aldatilan kadinlarin icini gorseniz dayanamazsiniz heralde. o kadin evliliginde mutsuz olabilir. ama onu mutsuz eden de o adam iyi dusunun. birine yaptiginiz bi kotuluk ilerde mutlaka sizinde basiniza gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…