• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Böyle bir durum içine girmekten korkuyorsaniz, tavsiyem yaptığınız o empatiyi evli erkeğin eşi ve çocuğu için yapmanizdir. Belki o zaman böyle bir durumun içinde bulunmaktan alıyorsanız kendinizi.

baştan yazdım bende evliyim ilk karısını düşündüm.. kızdan önce.. kız haklı demiyorum.. çok aşağılayıcı eleştiriler alaycı yorumlara üzülüyorum.. kim diyebilir ben asla olmam bu durumda diye... ben diyemiyorum işte..diyemem.. onu anlatmak isityorum.. napalım hatalı gencecik bi kız var sen kötü kadınsın tükakasın deyince ne geçecek elimize.. kıza ne yardımımız olacak..o adamın karısına daha çok mu üzülmüş olacağız.. ne olacak yanii...
bizim üzerimize düşen kötü kadın muamelesi yapmak değil.. öğüt vermek olmalı.. gerisi kendine kalmış dinler yada dinlemez... biz üzerimize yapmış olacağız sadece..

aşk birden başlayan birşey değildir enbaşta adamın evliolduğunu bile bile yakın durdunuz hoşlandınız aşıkoldunuz çok yazık gerçekten sonradan evliolduğunu öğrenseniz bile bu işten vazgeçmeniz lazımken neyin vicdanından bahsediyorsunuz yuva yıkanın yuvası olmaz
ayrıca genelleme yapmak istemiyorumda kendini bilmeyen kişiliği zayıf insnlar yüzünden kadın erkek arkadaşlıklarına soğuk bakar oldum hatta doğru bulmamaya başladım
çünkü bu tür vakalar çoğaldı
kadın erkek arkadaşlıkları başka şekilde sonlanmaya başladı çok yazık:KK43::KK43:
devir değişti insanlar değişti erkek kıtlığı varmış gibi evli adamlara aşık olmaya başladı kızlar bdv de açılan kaçıncı evli adama aşıkolma vakası :stop::KK43:

iğrendim kadınlığımdan bu kadınsa biz neyiz ! bı ınsan kendı hem cınsıne bunu nasıl yapar, adamı dusunmek bıle ıstemıyorum. bence o adam sana yalan bıle soyluyor olabılır belkı esıyle cok ıyıdır sırf senı elde etmek ıcın bunları uyduruyor erkek sonucta. hadı adam bosandı dıyelım senınle evlendı sonra sorunlar yasamaya basladınız hayat bu ya bu sefer adam baskasına asık oldu O ZAMAN NAPICAKSIN merak edıyorum:s

Bu topiğe uyarı yazmıştım, eleştirebilirsiniz, konu sahibesinin yaptığı tasvip edilir değil, alkışlayın demiyoruz ama aşağılama, hakaret etme hakkınızda yok diye.
Şurda ettiğiniz hakaretler yüzünden suç duyurusunda bulunsa ne olacak?

Konu yorumlara kapatılmıştır, konu sahibesi isterse daha sonra bölüm editörü okypete'yle irtibata geçip yeniden aktif ettirebilir.

Back