Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

bütün yorumlarınıza saygı duyuyorum size göre çok bencil kötü insan olabilirim kimsenin beni anlamasını ya da bana alkış tutmasını hiç beklemedim inanın .. ben çok ağır günler geçirdim tutup da bunların arkasına elbette saklanmıyorum sığınmıyorum ben bu durumu kimseye anlatamadım buraya yazdım böyle tepkilerle karşılaşacağımı tabiki de biliyordum. benim samimiyetime ister inanın ister inanmayın bunada sayğı duyuyorum. benim bir sürü hayallerim vardı. beklentilerim umutlarım ben bütün temizliğimi kaybettim bütün inancımı kaybettim böyle yaparak şimdi bundan kurtulmaya çalışıyorum eşinden ayrılmıcak tabiki böyle birseyi bende beklemedim zaten bütün doğruların söylediğiniz tüm gerçeklerin farkında olarak yazıyorum size bunları. lütfen kimseyi kınamayın yarın insanın basına ne gelir bilemeyiz. ben bi arkadışımın evli bir adama aşık olduğunu öğrendigim de onunla bütün bağımı kestim sizin de dediğniiz gibi beni düşün diye akıl verdim ve kızla bağımı kestim nasıl olur olamaz asla dediğim sey basıma geldi. haklısınız sebebi de benim öğrendiğim anda zaten normal bi insan gibi davranmaya başladım ama zaman ilerledikçe onune geçemediğim seyler oldu. pişmanım çok pismanım benim babam aynı evin içinde benim gözlerimin önünde aldattı annemi.. annemin amcasının kiızı ile ...evin içinde o kadın yüzünden defalarca dayak yediğimi bilirim . babama bu kadar öfke nefret beslerken bi bakktım bende aynı duruma sokuyorum kendimi ben bunlların arkasına siginmiyorum ve ona hep ben babmdan nefret ediyorum oğlunun da senden nefret etmesini mi istiyorsun diye .. bana inanmyor yada samimi bulmuyor olabilirsiniz. . kendimi acındırmıyorum. böle biseye ihtiyacım yok. ben sükredebiliyorum bile ki vicdanım sızlıyor ya onu da kaybetseydim. piskin piskin konuşmuyorum ben bu halimden memnun değilim . mutlu da değilim acı çekiyorum diyorum kimseyle paylaşamadığım için yazdım . söylediklerinizin hepsinde de haklısınız. ben masum değilim .. bunu savunmuyorum beni yanlış anlıyorsunz. ama bu durumdan kurtuldum. Çok şükür ki kendimi soyutladım. ben daha 21 yaşındayım bütün hayallerimi umutlarımı kaybettim o evliliğine devam edicek belki bi zaman sonra baskasıyla da birlikte olacak ben bunları biliyorum. kurtulmak için içimde tutmaktan yok olduğum için yazdım. yaptığınız her yoruma saygım var .. ama lütfen kimseyi kınamayın ve büyük konuşmayın .. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin .. düşenleri de kurtarsın.. bu günahın bedelini ödüyorum .. ölene kadar da ödücem biliyorum...

Ben anlamadım ki sürekli karşılıklı ağlaşarak birbirinize nasıl bu kadar çok bağlandınız. Bir de adam karısıyla anlaşamıyormuş, karısının ona yaptıklarını filan anlatmış peki kendi karısına neler yapıyor ya da yaşatıyor (gerçi birlikte yaşatıyorsunuz artık) farkında mı acaba? Bir de çocuğu var adamın. Allah ıslah etsin her ikinizi de ne diyeyim.

tek bir soru evli ve çocuğu olduğunu öğrendin o anda neden kalkıp gitmedin?

senın babanda annenı aldatmıs.. kendı agzınla soyluyorsun tek bır guzel anım yok dıye... bunların uzerıne bırde ayunısını sen yapıyorsun o kucucuk cocugun ılerıdekı gozyasları olacaksın

Vicdan azabi cekiyorum agliyorum öluyorumla aslinda kendi kendinizi kandiriyorsunuz bu kadar kötu olsaydi durumunuz oglunun resmini gordugunuz anda uzaklasirdiniz o adamdan mutsuz bi cocukluk gecirdim babam annemi aldatti diyorsunuzda sizde masum bi cocugun ayni seyleri yasamasina neden oluyorsunuz babasinin annesini aldattigi kadinsiniz
kendinizi birde o kadininyerine koyun bide oyle dusunun mutsuzmus mutsuzsan bosan be adam silah zoruylami engelleniyorsin
Allah sizin gibilrre hidayet versin ne diyim

şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum :((((

. piskin piskin konuşmuyorum ben bu halimden memnun değilim . mutlu da değilim acı çekiyorum diyorum kimseyle paylaşamadığım için yazdım . söylediklerinizin hepsinde de haklısınız. ben masum değilim .. bunu savunmuyorum beni yanlış anlıyorsunz. ama bu durumdan kurtuldum. Çok şükür ki kendimi soyutladım. ,

hangisi doğru

Eeeee sonuç??
Tamamen bittimi?
Görüşmüyor musunuz artıkk?
DOĞRU olan hangisi????

Hangi duruma düştün pardon ? Evli ama fark etmez diye devam eden sensin senin aldığın karar bunu öğrendiğinde sınırda koyabilirdin ama sen tercihini yapmışsın sanki zorla olmuş vs konuşmasan daha iyi

Sana söyleyeceğim şey;
Şu konu altında, çocuğu olan belki yüzlerce kadın kocam başkası için benden ayrılıyor diye başlık açtı
Demem o ki sana aşık olsa çocuk mocuk bağlamaz direk boşanır sana gelirdi.
Demekki sevmiyor, aşık değil, evde karısıyla sarmaş dolaş, işte senle sarmaş dolaş, ağlaması da Türkiye yasasında neden 2 kadınla evlenmek yok diyedir.

şimdi konudan anladığım şey çok büyük konuştum başıma gelmez dedim diyorsun ya,

alttan alta bize mjs veriyorsun gibi geldi insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş kınamayın diyorsun zannımca

Kendi cocuklugunuzda yasadiginiz travmalari dusunun. Ve sizin babaniz annenizi aldatmis. Simdi aynisini o masum yavruya yasatiyorsunuz. Bir an once donun bu yoldan. :/

size acımıyorum. beter olun. bile bile lades demişsiniz. timsah gözyaşlarına da gerek yok.

bekarim belki ondandr. Ama üzülüyorum .15 yaşındayken telefondan tanışıp gorustugum birinin evli olduğunu 2 yıl sonra öğrenip ayrilmistim. Ne tedaviler gördüm ahh ah çok kötü bu durumlar çok

nasıl yani 2 yıl telde konuştun sadece telde görüşme falan olmadan,gece gündüz bu sürede ne konuşulur ki,bide evli çıktı

ne ilginç hayatlar var

biliyor musun ki baban anneni aldatırken, baban sevgilisine evinde evliliğinde ne kadar mutsuz olduğu hikayesini anlatıp günün gün ediyor, AŞK!ını yaşıyordu. annen de günlerini belki de kahırla ve acıyla geçiriyordu. kızmak istemiyorum ama elimde değil kızıyorum annenin ne acılar çektiğine şahit olmuşsun ve aynı acıyı bir başka anneye nasıl yaşatırsın.. bu kadar mı vicdanın kör oldu? yapma Allah aşkına, hemen vazgeç bu ilişkiden, iş mi değiştiriyorsun ne yapıyorsan yap uzak dur o adamdan.. benim annem senin gibi bir kadın yüzünden yıllarca acı çekti, belki de kadınlığının en güzel zamanlarında en üyük ızdırabı yaşadı, o kadın anneme ait ne var ne yoksa aldı elinden.. birbirimize aşığız diye geziyorlardı ortada.. benim yaşadığım acı ise bambaşkaydı.. babama aşıktım ben ölürdüm ona hala da öyle, ama nasıl hayalkırıklığı yaşattığını anlatamam ilk gençlik yıllarım babamın sadakatsizliği, annemin acıları arasında geçti. şu an hala evliler zamanında babama ya bu kadını bırak ya da annemle boşan annem de kendi hayatına baksın diye boyumdan büyük bir konuşma yapınca babam keskin bir U dönüşüyle kadını bıraktı aradan 10 sene geçti hiçbirimiz o yaşananları unutamadık ama, annem hala söyler durur (babama değil, benimle dertleşir).anlarım ki araları ne kadar düzelmiş olursa olsun babam annemin gençliğini harcadı ve annemde de bunun acısı geçmedi, geçmiyor...
eğer bu ilişkiye bile bile devam edersen YAZIKLAR OLSUN SANA, O ÇOCUĞUN DA O KADININ DA HAKKI SENDE KALMASIN İNŞALLAH...

Heeeeeyyyyy çok kötü evliliği neden bitiremiyor ?? İç güveysi mi????? Sakın çocuk için deme çocuğunu seven seninle flört etmez

sözde vicdan azabı çekiyorsun ama özde değil

gerçekten vicdan sahibi biri olsan bu işlere kalkışmassın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…