- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
arkadaşlar merhaba hafta sonu yoktum sadece geçmişten bir iki sayfa okudum sanırım iğdeçiçeğim için güzel gelişmeler var umarım herşey hepinizin gönlünce olur ben kırmızı kartı yedim ve olanlar oldu hakkınızı helal edin bir süre nete girmeyi düşünmüyorum(((
Günaydın kızlar bu hafta hepimiz için hayırlı uğurlu olsun moralinizi hiç bozmayın gerçi benimde bozuk bat 13'de göğüslerim çok ağrıyo karnım ağrıyo herhalde yine kırmızı olacağım bu ayda bişey olmazsa diye korkuyorum daha yeni diye doktora da gitmek istemiyorum ama ya bi sorun varsa o yüzden olmuyorsa diye kendimi düşünmektn alamıyorum öyle işte herneyse iğdeçiçeğim duanı bitirdim rabbim kabul etsin nasılsın nasıl oldun bebiş allahın izniyle göbüşünde he...inş en kısa zamanda bize yazarsın heyecanla bekliyoruz nisanbu geçmiş olsun şimdi nasıl oldun...
teşekkür ederim canım daha iyiyim,canım bu arada illaki bişeyleri bekleme eğer hamile kalmak istiyorsan bilinçli bir hamilelik için önce doktora görünüp muayne olman şart zaten,gidiceksin muayne olucam hamilelik düşnüyoruz diyeceksin,hemde folik asit başlatır doktorun kanına bakar ne eksik ne tam bence bir git derim.
Vallah ben umutsuzlugunda umutsuzlugu yasiyorum. Kasiklarim agriyo gögüslerim agriyo... Buda demekki regl olacagim. Gercekten umudum kalmadi. Neye dayanarakdan bunu söyledigimi bilmiyorum ama icim hic olumlu birsey demiyo
herkese merhaba kızlar eve geldim am bildigğiniz pestil oldum her neeyse aranızdayım nihayet
ikizler ablammmm çok mutlu oldum buralarda gördüğüme öptüm seni kocamann
iiğde çiceğim güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz
birde ben dün gece bir rüya gördüm rüyamda kocaman kocamann yeşil erikler gördüm ve sulu sulu bir güzel indirdim mideyeeee vee hala etkisindeyim vallahaaa
Ayyy toprakcımmm inşallahh güzel haberlerin müjdecisidir bu rüyaaa çok güzell erikler gördümm inannn daha da ballandırırdım ama nisanbu ile coldriver beni vurmasınlar sonraaberkuncum bence rüyannn çookk güzel maşallahh.. meyve görmek iyidir diye biliyorum..hadi bakalımm
Kızlar bu arada c.tesi kocişime sürpriz yaptım güzel yemekler hazırladım pastasını yaptım servis tabağına kocaman seni seviyorum yazdım bi güzel süslendim masayı hazırladım mumları yaktım böyle şeyler sevmemesine rağmen çok hoşuna gitti...tabi ki benimde...