- 12 Şubat 2013
- 692
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aslında doğru söylüyorsun bu hiç aklıma gelmemişti jinekologa mı gitmem gerekli peki canım...
Teşekkür ederim canımGünaydıınnn
nisanbuu geçmiş olsunn annecimmm nolduuu sana kıyamammm
Mrvb sana hiiççç olmadı şimdi buuu tamam nete girmeyeceksinn peki bebek isteğin kafandan silinip gidecekmiii kendinede bizede böyle cezalarr vermee olmazzzzz
tuğbacımm bu melankoliklik nereden geliyorrr bak yeni bir haftaya başladıkk yüksek tut moralini
toprakcımmm nasılsınnnnnnn
iğdeçiçeğimmmm nerelerdesinn merkata bırakma bizleriiii
lavinia sende görünmüyorsunnnn
yeşimcimm senide öpüyorummm
anatolyaa sende çabuk gelll heyyyttttt kızlar çabuk toparlanın buraya bakimmmmmmm
Canım teşekkür ederim benim salgın değilde karnıma bi ağrı girdi üşüttüm galiba ama iyiyim şimdiarkadaşlar yeni bir hafta ya Bismillahhh:)
Nisancım canım geçmiş olsun..dikkat et kendine ..bu aralara salgın burda gribal hastalıklar..doğru düzgün kar yağmadıya..sen dikkatli ol canımm...
herkesi öpüyorum..güzel günler diliyorum..
Kızlar bu arada c.tesi kocişime sürpriz yaptım güzel yemekler hazırladım pastasını yaptım servis tabağına kocaman seni seviyorum yazdım bi güzel süslendim masayı hazırladım mumları yaktım böyle şeyler sevmemesine rağmen çok hoşuna gitti...tabi ki benimde...
Tamam canım inş en kısa zamanda gideceğim çok çok teşekkür ederim...
saka maka bir yanada ben baya bır karaları baglamayı basladım. Nedendir bılmem hiic mi hiiic umudum kalmadı benim yaaa.....kasıklarım agrıyor gögüslerim agrıyo..... yıne regl olacam kesın... eve test mest hicbirsey almadım... alırsam testı yapar herzamankı gıbı tek cizgiyi görürüm yine ve sonra kızarım kendime keske yapmasaydım testi diye... yani kızlar diyorum ya nedendir bilmem ama umudum HIIIICMIIIII HIC kalmadııı=(=(=(=(=(
Kızlar bu arada c.tesi kocişime sürpriz yaptım güzel yemekler hazırladım pastasını yaptım servis tabağına kocaman seni seviyorum yazdım bi güzel süslendim masayı hazırladım mumları yaktım böyle şeyler sevmemesine rağmen çok hoşuna gitti...tabi ki benimde...
kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var adetime bir hafta var kısaca anlatıyım kasık bölgemde kramp şeklinde batmalar oluyo sırtım cok agrıyo karnımın içi acıyor mide yanması agrısı yaşıyorum bulantım cok oluyo her yemekten sonra ve halsizleşiyorum çalışıyorum dinlenme gibi bi lüksüm yok suan o kadar halsizim ki saatlarce uyuyabilirim akıntım coktu 2 3 gündür baya azaldı sizce hamile olabilirmiyim yardımcı olun
çocugu olmayanlar için bir dua buldum okumanızı tavsiye ederim:
resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir:
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır.göz agrısını,balgamı,gögüs ve diş agrılarını keser.bunun faydalarını saymakla bitmez.denilmiştir.
kızlar yagmur yagsaydı ben okuyacaktım artık yagmurun yagmasını bekliyecem napalım.
Çocuğu Olmayanlar İçin Merhaba,çok yakın bir ahbabımızın komşusu uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyormuş.Hanımın babası umreye gittiğinde,tanımadığı bir zat yanına gelip,durumu hiç bilmediği halde,bir dua terkibi veriyor ve çocuklarınız bunu mutlaka uygulasın diye nasihatte bulunuyor.Hakikaten,bu dua vesilesiyle çocuğu olmayan hanım hemen o ay hamile kalıyor.İlgilenenler için uygulama şöyle:Kuranı Kerimdeki İbrahim suresi 33. ayetten(ve ataküm ile başlayan ayet) 43. ayete kadar olan kısım(259.sayfanın tamamına denk geliyormuş) 9 kişi tarafından 9'ar defa,yani toplamda 81 defa bir elmaya(aynı elmaya) okunuyor.Karı-koca elmayı ortadan ikiye bölerek yiyor.İnşallah evlat sahibi olmak isteyenlere vesile olur.
canım Allah Razı olsun paylaşımların için..ama itiraf etmek gerekirse ben bunların çoğunu yapamam.Hatta şu elma işini duymuştum ama açıkcası biraz tedirgin oldum..ben her namazda dualarımı tamamlarken Tüm isteyenlerle birlikte ..hayırlısı ise hayırlı zamanda hayırlı olucak evlatlar istiyorum..İsterkende Esma-ül Hüsnadan güzel isimleriyle" El Halik- El Bari- El Musavvir" istiyorum. Bide şu ezberlediğimiz Hz.Zekeriyanın duasını aklıma geldikçe yolda asansörde yatarken türkçesinide düşünerek dua ediyorum..
Kızlar meryem suresini ben geçen ay okudum. Bu aydan pek ümidim yok. Nasipse diğer ay tekrar okumayı düşünüyorum.
kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var adetime bir hafta var kısaca anlatıyım kasık bölgemde kramp şeklinde batmalar oluyo sırtım cok agrıyo karnımın içi acıyor mide yanması agrısı yaşıyorum bulantım cok oluyo her yemekten sonra ve halsizleşiyorum çalışıyorum dinlenme gibi bi lüksüm yok suan o kadar halsizim ki saatlarce uyuyabilirim akıntım coktu 2 3 gündür baya azaldı sizce hamile olabilirmiyim yardımcı olun