Canim tebrik ederim bu halay nasil yapilir ya bende yok :) ondan neyse ben de sözle yalay cekeyim halay,halay,halay :)))) kuzum merak etme sen degerin artacak ultrasonda daha gozukmez ki dusuk degerle,hemsire niye ogle demis,anlamadim deger 1500 oldukta ultrasonda gozukuyormus bebek,sen rahat olmak icin iki gun sonra bidaha kan testi yap deger ikiye kalkmis olmali iki gune :))
ayyyyy aynen bende de sivilcelerim geldi hatta bütün suratımı kapladı(((
Arkadaşlar bende yeni hamileyim.hamile kaldığım ay yani geçen ay
1.Çok şiddetli bel ağrısı çektim.(Kasık ve sırt ağrım olmadı)
2.Ayaklarım birden buz gibi oluyordu.
3.Yüzümde çok fazla sivilcelenme oldu.
4.İdrarımın rengi çok fazla sarılaştı.
5.Bağırsaklarım çok fazla çalıştı.Sürekli gaz oluyordu.
6.Akıntım hiç olmadı.Hala da yok.
7.Yerleşme kanaması denen şey olmadı.Adetimin geleceği gün sürekli wcye koştum sanki adet olacak gibi ama o günü atlattıktan sonraki ertesi gün idrar testinde pozitif çıktı.
8.Sürekli uyumak istedim.
Allah isteyen herkese istediği zaman evlat nasip etsin.Amin.... Beğen (Alıntıdır,Adetine 9-10 gün kala hamilelik belirtileri adlı başlıktan)
Evveeett doğdumu bir umut ışığı daha eğer öyleyse bu sivilcelere can kurban :Başımızın üzerinde yeri var böyle sivilcenin
Benim umudum azaldı, sabah ateşim 2 derece düşmüştü. Gerçi 5 gün var ama neden düştü anlamadım. Sanki göğüs sızım da azaldı. Sanki bugün yarın hasta olucakmışım gibi. Du bakali ne olcek :)) Vücudum benle dalga geçiyor bir belim ağrıyor, bir kasığım sonra ateşim düşüyor arkasından midem daha şiddetli bulanıyor. Bi tırlatmadan hamile kalabilseydim.
dogrudr canım bünye meselesi asılnda bzde eşi korunuyodu 5 aydr istyorz ama :-(( allahm inş herkse arattrmadan versn .yengem hapı braktgı ay hamle kaldı halam ise 7 sene sprey vardı cıkardı o ay hamile kaldı nasp mi bilmyorum bu işler cok mu kafamza takyoruz anlamdım yani hepmze gönlne göre versin allhım
İçine ata ata ne hale düştün.:87:
Tuta tuta çatlayacaksın be kadın.:87:
Çekinme hadi hadi söylede kurtul bundan.:87:
Kura kura kurudun be kadın ...:87:
:81: :81: :81: :81: :81:
Canım bak böyleiki nokta üst üste sonra 64 sonra yine iki nokta üst üste zaten mausu smileyin üstüne getirirsen nasıl olduğunu görürsün
Fotoğrafını çekip koy bakalım canım,aslında kan versen çıkar neden veremiyorsun
Canim fotografini cekince cizgi gozukmuyor malesefgittim az once kan testi verdim yaa korkuyordum vermeye ya cikmazsa diye boyle en azindan yarin bi test daha yaparim umudu olyor ama verdim kan testi yarin saat 4 de hazir olacak sizin saatle 2 de hadi bakalim hayirlisi yazcam buraya sonucu
Sen nerdesin ki
Kasıklarımda ağrı var,
Karnım şiş,
Aşırı iştahım arttı,
Göğüslerimde acıma var,
Ve ben aklıma geldikçe göbişimi seviyorum :)
İnşallah hayal kırıklığına uğramam adet olursam çok üzülcem