- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum oğlum abi olacak:) test yapyım silikti ama sorun olmaz inşallah
Sevgili anatolya, ben de iki aydır klomen kullanıyorum.bu ay dozu arttırdı doktorum. Ne olacak hiç bilemiyorum ama, ümidimi kaybetmek istemiyorum.Ne demişti Yahya Kemal: Yürü hür maviliğin bittiği sonsuz hadde kadar
İnsan bu alemde hayal ettiği müddetçe yaşar.
Hayallere kavuşmak duasıyla...:))
20 Aralık gelsin kırmızılar gelmesinnnn zaman geçmiyo yahu :18:
İşi gücü bıraktım hep hamilelikle ilgili forumlara bakıyorum deliriciğimmmm
Sivilcelerim çıkmaya başladı sanırım adet olucam
Haydi bir haber de benden gelsin: HAMİLEYİİİİİİİİİİMBugün kan testi yaptırdım.Sonuç 40.57. Adetim 3-5 g.n değişti.Hemşire değerin biraz düşük old. yerleşip yerleşmediğini öğrenmek için ultrasona girmem gerektiğini söyledi.Yarın akşam doktora gideceğim. Çok korkuyorum. İnşallah ponponum beni bırakıp gitmez. İnşallah değerim yükselir.
melodili okuyun yazdığımı
tırlatmaya az kaldı bebişler nerde,, bu bebişler yüzünden çıldıracağız
slm kızlar neler yapıyorsunuzz yeni hamişlerimiz olmuş topicte Allah kucaklarına almayı nasip etsinhepsinin bebişleri sağlıcakla doğsun inşallah bizede nasip etsinn rabbim ve tüm isteyenlere sizlerde belirtilerle çıldırıyorsunuzz sanırımm allah gonlunuze gore versın
tabi ay başında regl olanlar yanı bende bu ay ki umutlarımızı sıfıra indirdik umut çıtasını her gecen gün yükselteceğizz inşallahh ancak şu kahveringi akınıtadan kurtulabilrsemm of yaa kızlar 6 sında regl oldum 11 de kesildi ama kaherengiler bitmiyorrr çıldıracagımm butun gun hıc bısey gelmıyorrr ilişkiye gırdıkten sonra kahverngi akınıtım oluyorrrr boyle bısey yasayan varmı aranızdaaa bıtsede artık yumurtlasammmm
Çok teşekkür ederim.Bugün daha iyiyim.Doktor geç döllenme olabileceğini söyledi, içimi rahatlattı.Canı gönülden tez zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum.Sevgili reoc, Rabbim yüzünü her daim güldürsün! İnsan korktuğuna uğrarmış, sakın korkma. Güzel düşün güzel olsun! Bebeğin şimdiden hayırlı olsun canım! darısı biz bekleyenlere inşaAllah!.. :))
ayyyyy aynen bende de sivilcelerim geldi hatta bütün suratımı kapladı(((
Çok teşekkür ederim canım.Çok haklısın.Bugün doktora gittik.Vajinal muayene yaptı.Geç döllenme olabilir, değerin o yüzden düşüktür dedi.Kese bile yokmuş daha.Yarın tekrar test yapacağız.Kese olsaydı ve değerim böyle olsaydı o zaman düşük tehlikesi olabilirmiş.Canim tebrik ederim bu halay nasil yapilir ya bende yok :) ondan neyse ben de sözle yalay cekeyim halay,halay,halay :)))) kuzum merak etme sen degerin artacak ultrasonda daha gozukmez ki dusuk degerle,hemsire niye ogle demis,anlamadim deger 1500 oldukta ultrasonda gozukuyormus bebek,sen rahat olmak icin iki gun sonra bidaha kan testi yap deger ikiye kalkmis olmali iki gune :))
Kızlar moralim çok bozuk, bugün patronla biraz atıştık, aslında herzaman yaşadığımız sıradan atışmalardandı ama tabii stres oldum haliyle, veeee kırmızılar geldi. Daha 6 gün vardı öyle çokk değil, peçeteye gelen cinsten ama karnımdaki sancı artacağını gösteriyor. Galiba bu ayda kaçırdım.Ama yine de ay sonuna kadar burdaa kalıp hamiş kalanlara halay çekmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim.Bugün daha iyiyim.Doktor geç döllenme olabileceğini söyledi, içimi rahatlattı.Canı gönülden tez zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum.
cnm belki yerleşme kanamasıdır . inş öyledir sıkma canını .
Evet ben de yerleşme kanaması olarak düşündüm ama sancım var yani kramplar dolgunluk hissi tuhaf ya da olması gereken ama beni hala umutlandıran, ama anlamadığım her zaman yani hamilelik ve zorunlu kürtajım hariç, hep zamanında gelen kanama bu sefer neden erken geldi. Herkesin stresten gecikir benimki erken geldi. Bi 6 gün daha umudum olsaydı, gerçi ne fark eder yoksa bebiş ama işte karışık düşünceler içindeyim. Bozuluyor insan işte. Bir de gelecek ay yine aynı bekleyişler,hesaplamalar falanlar, filanlar. Belki de Tanrı bana böyle işaret veriyor. Yok işte 2. bebek olmayacak, zorlama diyor....
olurmu cnm ya umutsuzluğa kapılma ilki olmuş işte ikincisi niye olmasın burda neleri var kaç yıl ve okadar uğraştan sonra kendiliğinden gelen bebekler.... evet bu süreç çok sıkıntılı hesap kitap yorucu ama napalım akışına bırak bence o seni bulacak emin ol . üzme kendini içine sinmiyorsa bir dr görün cnm benim ya
Evet ben de yerleşme kanaması olarak düşündüm ama sancım var yani kramplar dolgunluk hissi tuhaf ya da olması gereken ama beni hala umutlandıran, ama anlamadığım her zaman yani hamilelik ve zorunlu kürtajım hariç, hep zamanında gelen kanama bu sefer neden erken geldi. Herkesin stresten gecikir benimki erken geldi. Bi 6 gün daha umudum olsaydı, gerçi ne fark eder yoksa bebiş ama işte karışık düşünceler içindeyim. Bozuluyor insan işte. Bir de gelecek ay yine aynı bekleyişler,hesaplamalar falanlar, filanlar. Belki de Tanrı bana böyle işaret veriyor. Yok işte 2. bebek olmayacak, zorlama diyor....
Sağol canım ya birilerinin desteğine çok ihtiyaç duymuştum, eşimin çok ümidi kalmadığı için ona söylemedim bile takip etmiyor zaten hasta oldum mu olmadım mı bir de çok yoğun çalışıyoruz ikimizde özel bir okulda idarecilik yapıyoruz. Hergün öğrenc-veli patron-öğretmen vb. konularla geçiyor, senin cevabın bana iyi geldi. Bakma bencillik ettiğime burada yazılanları okurken çoğu zaman ağlayarak Tanrım benim bir çocuğum var benden önce annelik duygusuyla yananları gör, onlara ver diyerek çok dua ettim. Ama böyle hasta olup hüsran olunca hemen o sıradan bencil duygular ortaya çıkıyor. Neden olmadı, of puf yinemi uğraşıcam falan diye. Doktora gitme fikrine gelince kanamayı izliycem normal dışı birşey sezersem giderim herhalde. 1.5 YIL ÖNCE ŞAKIR ŞAKIR BİR ADETİN 3 GÜN SONRASINDA ÇIKMIŞTI HAMİLELİĞİM, ANCAK yaşamadı. Umarım öyle bişey yaşamam. Çünkü o olmamasından kötü. Olanı kaybetmek daha zor. Bir de kızım çok etkilenmişti. Şimdi olmadıysa en azından bir tekk ben bilirim. Amma uzattım neyse umarım senin için herşey yolundadır desteğin için çok teşekkür ederim
Merhabalar bizde bu adet dönemi sonunda bebek planlarımızı tekrar yapıyoruz tekrar derken henüz çocuk sahibi değiliz ama tam böyle bir plan yaparken rahim kanseri şüphesi ile bir ameliyat geçirmek zorunda kaldığım için rafa kalkmış planımızı tekrar gündeme getirdik şu anda regl dönemimdeyim ameliyattan dolayı çok düzenim oturmadı ama sanırım bu gün yarın tam olarak sökülecek diye umuyorum dualarınızı bekliyorum başkası için edilen duaların daha makbul olduğunu düşünenlerdenim allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....
İnanın bu sayafada bir daha bebek planları ile ilgili hiçbir yazıyı okuyamayacağımı düşündüğüm günleri hatırladıkca beklemenin ufakta olsa bir umudun varlığı iyi geliyor insana
Kızlar moralim çok bozuk, bugün patronla biraz atıştık, aslında herzaman yaşadığımız sıradan atışmalardandı ama tabii stres oldum haliyle, veeee kırmızılar geldi. Daha 6 gün vardı öyle çokk değil, peçeteye gelen cinsten ama karnımdaki sancı artacağını gösteriyor. Galiba bu ayda kaçırdım.Ama yine de ay sonuna kadar burdaa kalıp hamiş kalanlara halay çekmek istiyorum.