- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum oğlum abi olacak:) test yapyım silikti ama sorun olmaz inşallah
Hayırlı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. nolur bize de dua ett.
Sevgili anatolya, ben de iki aydır klomen kullanıyorum.bu ay dozu arttırdı doktorum. Ne olacak hiç bilemiyorum ama, ümidimi kaybetmek istemiyorum.Ne demişti Yahya Kemal: Yürü hür maviliğin bittiği sonsuz hadde kadar
İnsan bu alemde hayal ettiği müddetçe yaşar.
Hayallere kavuşmak duasıyla...:))
inşallah canım. hayallerimiz gerçek oldu adlı topik açarız bizdeeeeeeeeee
20 Aralık gelsin kırmızılar gelmesinnnn zaman geçmiyo yahu :18:
İşi gücü bıraktım hep hamilelikle ilgili forumlara bakıyorum deliriciğimmmm
yahu adete yakın zamanlarda girmemek gerek foruma. yoksa dediğin gibi kafayı yiycek oluyor insan .
Sivilcelerim çıkmaya başladı sanırım adet olucam
al benden de o kadar. benim de kaşımın üstünde tünedi bir sivilce (
Haydi bir haber de benden gelsin: HAMİLEYİİİİİİİİİİM Bugün kan testi yaptırdım.Sonuç 40.57. Adetim 3-5 g.n değişti.Hemşire değerin biraz düşük old. yerleşip yerleşmediğini öğrenmek için ultrasona girmem gerektiğini söyledi.Yarın akşam doktora gideceğim. Çok korkuyorum. İnşallah ponponum beni bırakıp gitmez. İnşallah değerim yükselir.
yupppppiiiiiiii :: tey tey teyyyyyyyyyy. Hayırlı olsun canım. inşallah değerlerin yükselirrrr. iyi düşün iyi olsunnnnç
melodili okuyun yazdığımı
tırlatmaya az kaldı bebişler nerde,, bu bebişler yüzünden çıldıracağız
hehehehe süpersin ya. evet bir topikte huni takmıştık. benim hunili zamanım da yaklaştı adete son 4 gün
slm kızlar neler yapıyorsunuzz yeni hamişlerimiz olmuş topicte Allah kucaklarına almayı nasip etsin hepsinin bebişleri sağlıcakla doğsun inşallah bizede nasip etsinn rabbim ve tüm isteyenlere sizlerde belirtilerle çıldırıyorsunuzz sanırımm allah gonlunuze gore versın
tabi ay başında regl olanlar yanı bende bu ay ki umutlarımızı sıfıra indirdik umut çıtasını her gecen gün yükselteceğizz inşallahh ancak şu kahveringi akınıtadan kurtulabilrsemm of yaa kızlar 6 sında regl oldum 11 de kesildi ama kaherengiler bitmiyorrr çıldıracagımm butun gun hıc bısey gelmıyorrr ilişkiye gırdıkten sonra kahverngi akınıtım oluyorrrr boyle bısey yasayan varmı aranızdaaa bıtsede artık yumurtlasammmm
canım mutlaka doktora gitmelisin. bende de olmuştu kist yapıyormuş sanırım bu kahverengi lekeyi. ama korkacak bir şey yok ben ilaçla atmıştım kisti.
Son düzenleme: