- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
maşallah canım. ne güzel ya 2 tane birden Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. çok imreniyorum böyle 2. kez anne olanlara.
haklısın canım aylar geçiyor ne gelen var ne giden soframız her sene 2 kişiyle oluyor
bu arada benim karnım davul gibi şişti. geliyor benim kırmızılar sanırım. bir gariibim ama. karnım şiş. akıntım var ve her ay ağrıyan göğüslerim ağrımıyor ama davul gibi oldular. gerçi bat da 18 aralık ama sanki bu ay da olmadı gibi geliyor bana
Sofranız 2013'de şenlenecek bu birrrrr
Daha 18 Aralık'a 6 gün var bu ikiiiii
Moralsizlik hiç yakışmıyor kızıyorum bak üçççççç Seni kocaman öptüm.
evet canım öyle çabuk geçtiki aylar hatta yıllar(4 yıldır bayramlarımız hüzünlü sofralarımız tatsız ama inşlh Rabbim yeni yılda bebişimiz nasip eder..
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum oğlum abi olacak:) test yapyım silikti ama sorun olmaz inşallah
Tebriklerrrr Allah tamamına erdirsin. Güzel sağlıklı bir hamilelik ve arkasından sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. MAŞALLAH :)
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum oğlum abi olacak:) test yapyım silikti ama sorun olmaz inşallah
kizlar ben de 1,5 yil boyunca hep esim korundu hapla korunmadim ve korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim.. doum kontol haplari gercekten hamile kalmayi zorlastiriyor hatta bir arkadasim dediki ben 6ay kullandim hap biraktiktan 6ay sonra hamile kalabildim hapla ne kdr korunursan birakinca o kadar sure daha koruyor demisti bence haplar cok tehlikeli ya kadinin yapisini bozuyor cunku hic dogal degil yani ilaclar
benim de yarın regl günüm ama yine umudum yok.
inşalah canım bu 2013' te kavuşuruz hepimiz yavrularımıza. klomen kullandım, 1 kez tüp bebek denedim. bildiğim bilmediğim bir sürü ot denedim hatta hacı hocaya bile gittim
şimdi de bitkisel ilaç deniyorum. bütün alternatifleri sıraya koydum
amin canım inşallah bu yıl olur. Rabbim sabrımızın mükafatını verir inşallah.
19 aralık doğum günüm en güzel hediyem bu olacak:)
20 Aralık gelsin kırmızılar gelmesinnnn zaman geçmiyo yahu :18:
İşi gücü bıraktım hep hamilelikle ilgili forumlara bakıyorum deliriciğimmmm