canımm seninde batına az kaldı dimi..heycan dorukta..dur morelini bozma..
Bide yaptığın testleri atmaaaaa
ayy evett az kaldıı baktım sizin testler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor diyee bende atmadım ama hala bi nane yokk oylee kazık gibi bir tane çizgi bana bende ona bakıyorumm
canımm seninde batına az kaldı dimi..heycan dorukta..dur morelini bozma..
Bide yaptığın testleri atmaaaaa
Testleri atma diyorsun ama 5 dk sonrasindan cikan cizgiler gecersiz olmuyormu cnim??
aslında 5 dk sonra çıkan testler geçersiz..gene bu forumda bir kaç arkadaş saatler sonra çıkan tetslerden hamile olduğunu öğrendiler belki % 10-15 ihtimall.. o yüzden
bakalım:)kısmet
Olsunda ben o testin basinda degil 5 dk 5 saat yine bekleim:)
Hoşgeldin canım aramızaGünaydinnn herkeseee... Ben daha dün üye oldum. Cok okudum burdaki yazilari ama üye olmak düne kismetmis:) bu topik o kadar samimi geldiki ilk yazimida bu topige yazim dedim:) bende normalde 6 subat regl olmam gerekiyordu:) ama hicbirsey yok daha :):):) (insallahda olmaz) ara ara kasiklarim agriyo ama o kadar baska hicbirsey yok. Cumartesi test yapmistim trk cizgiydi maalesefama hala regl olmadim. Buda iyi birsey sayilmazmi???
kızlar bana da yardımcı olur musunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/595942-adetime-7-gun-varken-silik-cizgi.html
Sanada günaydın canım hayırdır neden sıkıntılı başladı:26:hepinize günaydın, bu hafta benim için sıkıntılı başladı ama içime doğuyor harika bir hafta olacak bol bol halay çekeceğiz topik fokur fokur fokurdayacak:)))) bat bekleyenler hala beklemede kırmızı kart gören yok çok şükür aman gelmesin kırmızılar
hepinize günaydın, bu hafta benim için sıkıntılı başladı ama içime doğuyor harika bir hafta olacak bol bol halay çekeceğiz topik fokur fokur fokurdayacak:)))) bat bekleyenler hala beklemede kırmızı kart gören yok çok şükür aman gelmesin kırmızılar
Aman aman aman dur kirmizi mirmuzi deme birak nerdelerse kalsinlar orda:)
Hoşgeldin canım aramızainşaallah senin içinde uğurlu gelir bu topilk
Insallaaaaah ugurlu gelir canim... Allah isteyip dileyenlerin hepsinin göbüsünü doldurur insallah :)
evet güzel arkadaşlarım, okula gitme vakti geldi.Yeni döneme başlıyoruz.Kuzucuklarımız bizi bekler. sizi Allah'a emanet edip öyle gidiyorum. Akşama döndüğümde hepinizi, mutlu, neşeli ve hayırlı haberler vermiş olarak bulmak istiyorum biiznillah.ikizler, toprak, mrvb, esradrn, hepinizden güzel haberler inşaAllah. berkuncanım, laviniaciğım hep mutlu olun.nisanbu iki kişilk güzel bir gün yaşa. bu arada aramıza yeni bir arkadaş gelmiş, hoşgeldin tuba. Yazdıklarını samimi buldum inşaAllah hep öyle devam eder sende bizimle güzel paylaşımlarla beklersin bebeğini.Güzel bayanlar, Saat 7 gibi görüşürüz Rabbül Alemin kısmet ederse inşaAllah!.
Canım benim bende kütahyadayım manisa buraya göre daha sıcaktır ve burada merkezi kömür kalorifer ile oturuyorum evim çok sıcak oluyor inan birde öyle çok pahalı bir ısınma yöntemi değil senelik 1000tl ciarında oluyor haydi inşallahhh hayırlısıyla bir yerleşte bebişte manisalı olsun
adet olmam gereken tarihten itibaren 4 gün boyunca alt karın kısmımda geceleri dahada yoğunlaşan hatta uykudan kaldıran ağrılarım oldu. sonra kesildi ara ara olmaya devam etti. sonra göğüslerde çok değil ama hassaslaşma oldu ben adet dönemlerinde ağrı çeken biri değilim rahat geçiririm. psikolojik desem bu ay olmaz nasılsa diyodum. acaba korunmayı bırakmak düzensizlik yapar mı bilmiyorum:S bu arada ben idrar testlerini bakıyorum çıkmıyo belki 5 dksı tam dolmadan atıyorum dahada bakmıyorum:44:
adet olmam gereken tarihten itibaren 4 gün boyunca alt karın kısmımda geceleri dahada yoğunlaşan hatta uykudan kaldıran ağrılarım oldu. sonra kesildi ara ara olmaya devam etti. sonra göğüslerde çok değil ama hassaslaşma oldu ben adet dönemlerinde ağrı çeken biri değilim rahat geçiririm. psikolojik desem bu ay olmaz nasılsa diyodum. acaba korunmayı bırakmak düzensizlik yapar mı bilmiyorum:S bu arada ben idrar testlerini bakıyorum çıkmıyo belki 5 dksı tam dolmadan atıyorum dahada bakmıyorum:44:
bence hemen testlerini atma..yapabilirsen bi kan testi yaptır.Canım İnşallah Hamilesinizdir..Rabbim İsteyen herkesi anne baba yapsın..İnşşalahh
Canım öncelikle hoşgeldin,7-10 gün geçti diyorsun ya bir kan testi yaptır yada bir doktora git bence neyse bir an önce önlem alıp yoluna bakarsın sende :26: