- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
kızlarr cok canım sıkılıyorr cok gerginimm bugunn adet olamadıgımm içinn daha dogrusu doktor adet gecıktırcıyle gecıktırdıgı ıcın ..olmuyorum ama olmuş kadar kotuyumm kasıklarım olur gıbı agrıorr ve pskılojık etkılerını yaşıyorum ..bıde ilaçlardanmıdır nedir acayip midem bulanıyorr kokulara dayanamıyorum oglen yemek sırasındayken yanımdakı bayan 3 aylık hamılyemıs telefonda arkadasına anlatıyordu bugun cınsıyetını fılan ogrenmısler onlaradan bahsediyordu bıyandan onu dınlıyorumm hem ıcım cızz edıyor "allahım bende bugun boyle arkadalarımla paylaşabılcekmıyım" dıyee.hemde kadın yemeklerı dolduruyor hıc midesi bulanır gıbı degıl ben ondan beterrr mıdem bulandı yemek kokularındaaan
ya kızlar bazen dıyorumm acaba doktora erkenmı gıttım ben yaa keske batıma kadar bekleseydımm normal batım bugunlerdı cunku belki kendliğinden olurdum olmazsada en azından batım gecmıs olurdu...off cok canım sıkılıyorr .. ıcım daralıyorr valla ama olan oldu artık hayırlısı allahtann
kızlarr cok canım sıkılıyorr cok gerginimm bugunn adet olamadıgımm içinn daha dogrusu doktor adet gecıktırcıyle gecıktırdıgı ıcın ..olmuyorum ama olmuş kadar kotuyumm kasıklarım olur gıbı agrıorr ve pskılojık etkılerını yaşıyorum ..bıde ilaçlardanmıdır nedir acayip midem bulanıyorr kokulara dayanamıyorum oglen yemek sırasındayken yanımdakı bayan 3 aylık hamılyemıs telefonda arkadasına anlatıyordu bugun cınsıyetını fılan ogrenmısler onlaradan bahsediyordu bıyandan onu dınlıyorumm hem ıcım cızz edıyor "allahım bende bugun boyle arkadalarımla paylaşabılcekmıyım" dıyee.hemde kadın yemeklerı dolduruyor hıc midesi bulanır gıbı degıl ben ondan beterrr mıdem bulandı yemek kokularındaaan
ya kızlar bazen dıyorumm acaba doktora erkenmı gıttım ben yaa keske batıma kadar bekleseydımm normal batım bugunlerdı cunku belki kendliğinden olurdum olmazsada en azından batım gecmıs olurdu...off cok canım sıkılıyorr .. ıcım daralıyorr valla ama olan oldu artık hayırlısı allahtann
Canım gerginliğin o yüzdendir sıkma canını,herşeyin hayırlısı de,demekki doktora gitmen hayırlıymış ki böyle oldu,bide kızmazsan bu yazdıklarından ben neye takıldım biliyomusun,şimdi diyeceksin koyun can derdinde kasap et derdinde diye amaneymiş cinsiiyeti 3 aylıkken öğreniliyomuymuş ki haftaya bende gidicem ya ondan sordum kuzum ya cevaplamasanda önemli değil boşver unut gitsin
Kızlarr herşey yolunda biraz midem ağrıyor sadece, gelen giden yok. Hayırlara çıkarsın rabbim inşallah.
Kızlar ben öğlen arası eczaneden 2 tne gebelik testi aldım..ve bir tanesini yaptım..ilk 5 dk değilde-yaklaşık 10 dk sonra ikinci çizgi belirdi:)..var bişeyler...
İkizler ablacım bu saaatler sonra çıkan ,pembeleşen testlerde var bir umut bence..yavaş yavaş bak vallahi..
Allahım inşallah...
Canım gerginliğin o yüzdendir sıkma canını,herşeyin hayırlısı de,demekki doktora gitmen hayırlıymış ki böyle oldu,bide kızmazsan bu yazdıklarından ben neye takıldım biliyomusun,şimdi diyeceksin koyun can derdinde kasap et derdinde diye amaneymiş cinsiiyeti 3 aylıkken öğreniliyomuymuş ki haftaya bende gidicem ya ondan sordum kuzum ya cevaplamasanda önemli değil boşver unut gitsin
oncelikle aramiza hosgeldin canim en kisa zamanda allah istedigimiz miniklerimizi bize yollar insallahh inan bende boyle hamile birini gorunce icimden birseyler kopuyor umarim bu ay olur diyorum hic bir belirtim yok ama bekliyorum bakalimmherkese merhaba
ben uzun zamandır kadınlar klübünü takip eder yazılanları okurdum artık yazmak istedim yaşadıkları birileriyle paylaşmak biraz içimi dökmek ve rahatlamak.1.5 senelik evliyim ilk sene çocuk istemedim eşim gel olsun dediysede hemen çocuk sahibi olmak o zaman ilgi çekici değildi ne büyük yanılgıymış meğer .6 aydır denemeler hep sonuçsuz kaldı her ay umutla beklemek ve her ay hüsrana uğramak ALLAH tan içimi hep ferah tuttum bir daha ki sefere olur dedim.ama bugün öğrendim 40 yaşlarında ablam var menopoza girdim falan derken hamile kalmış aldırmayı istiyormuş yaş faktörü birde göğüslerini küçültürmüştü daha yeni (çok büyüktü sağlık açısından zorluyordu.)duyunca o kadar zoruma gittiki anlatamam içime bir şey oturdu sanki ben burda çocuk için yanıp tutusurken sürekli dua edrken benim değilde istemediği halde şanseseri hamile kalan ablam oldu diye ama isyan etmiyorum sabrediyorum Rabbim bizede vericek inanıyorum.etrafıma bakıyorum herkesin büyük küçük bir evladı var hamileleri görüyorum o kadar özeniyorum ki onlara anlatamam.biliyorum benim gibi hisseden çok insan var.sürekli bu aralar kendimi dinliyorum yazıları okuyorum belirtiler falan artık psikolojikmidir nedir bu aralar çok göğüslerim acıyor özellikle uçları karımda batma var tek tarafta solda.13 şubat bat. bakalım neler olacak sabırsızlanıyorum beklemek ne kadar zorrrrrrr.....
oncelikle aramiza hosgeldin canim en kisa zamanda allah istedigimiz miniklerimizi bize yollar insallahh inan bende boyle hamile birini gorunce icimden birseyler kopuyor umarim bu ay olur diyorum hic bir belirtim yok ama bekliyorum bakalimm
teşekkür ederim inş canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.çok kafaya takmak iyi değil ama takmadan duramıyo insan çıkmadık candan ümit kesilmezmiş bizde beklicez ....
ayyy canım ya ne düşünceler dolaşıyor kafamızda saniyede 100 milyon tane senaryo üretebilir hale geldik valla seni çok iyi anlıyorum ama canı gönülden inanıyorum Rabbime mutlulukla sona erecek bu günler hiç yaşamamışa döneceğiz bu zor günleri, b,rde herşey üstüste gelecek yine dokunsalar ağlayacak günlerimdeyim biri dokunsa diye gözlüyorum sanırım sende yine aynı durumdasın Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah :))
nisan cıgım valla kadının soylediklerini aynen aktarıyorumm.." ya doktor erkek dedı ama sen genede kımseye soyleme cunku bacaklarını tam acmadı oyuzden kesın dıyemedı " telefondakıne dedi kadınn yani bu demek oluyorkı, bacaklarının acık oldugu bı ana denk gelırse cınsıyetı goruluyormussshadi canımm allah senınde gonlunden gecen neyse saglıklı bır sekılde nasıp etsın ınsallah bızede hayırlısıyla boyle gunlerı gorebılmeyı nasıp etsınn...aminn...
bu arada toprakcım ilaçları içmesen olurmu demişsin canım kistlerim vardı ya benim sanıyorum doktor adetle bırlıkte onlarında atılması ıcın verdı bu ilacıı galiba..ayy kızlar bak şimdi heyecenlandım bunu farkedıncee ee benım kistlerimden kurtulunca demekki hamile kalmaya dahada cok yaklaşacagımm dimii allahın izniyle ..
herkese merhaba
ben uzun zamandır kadınlar klübünü takip eder yazılanları okurdum artık yazmak istedim yaşadıkları birileriyle paylaşmak biraz içimi dökmek ve rahatlamak.1.5 senelik evliyim ilk sene çocuk istemedim eşim gel olsun dediysede hemen çocuk sahibi olmak o zaman ilgi çekici değildi ne büyük yanılgıymış meğer .6 aydır denemeler hep sonuçsuz kaldı her ay umutla beklemek ve her ay hüsrana uğramak ALLAH tan içimi hep ferah tuttum bir daha ki sefere olur dedim.ama bugün öğrendim 40 yaşlarında ablam var menopoza girdim falan derken hamile kalmış aldırmayı istiyormuş yaş faktörü birde göğüslerini küçültürmüştü daha yeni (çok büyüktü sağlık açısından zorluyordu.)duyunca o kadar zoruma gittiki anlatamam içime bir şey oturdu sanki ben burda çocuk için yanıp tutusurken sürekli dua edrken benim değilde istemediği halde şanseseri hamile kalan ablam oldu diye ama isyan etmiyorum sabrediyorum Rabbim bizede vericek inanıyorum.etrafıma bakıyorum herkesin büyük küçük bir evladı var hamileleri görüyorum o kadar özeniyorum ki onlara anlatamam.biliyorum benim gibi hisseden çok insan var.sürekli bu aralar kendimi dinliyorum yazıları okuyorum belirtiler falan artık psikolojikmidir nedir bu aralar çok göğüslerim acıyor özellikle uçları karımda batma var tek tarafta solda.13 şubat bat. bakalım neler olacak sabırsızlanıyorum beklemek ne kadar zorrrrrrr.....
İğdeçiçeğimm sana affına sığınarak bir rüya gördüm onu anltatmak istiyorum canım arkadaşımm
Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu gün sabah ezanından sonra gördüm bunu ama parça parça semboller hatırlıyorum öncelikle deniz manzarı bir yere bakıyorum eşim bir yer gösteriyor inanılmaz güzel bir deniz var ama denizin içinda sadece pervanesi suyun dışında olan bir helikopter var ama muazzam güzel dur bir suyun içinde her türlü ayrıntısını görebiliyorum çok ilginç diyorum sonra bir arkadaşım geliyor elinde renkli renkli kremalarala kaplı kekler var ama harika güzel görünüyorlar içlerinde çikolata kaplı olanını alıp yemeye başlıyorum arkaşında araba kullanırken buluyorum kendimi yağmur var çok fazla arabyı bırakayım motorla gideyim diyorum motora biniyorum ama hayatımda hiç motor kullanmadığım halde deli gibi motor kullanıyorum ve yağmur hala yağıyor sonrasında uyanıyorum
Bizim batlar yaklaştıkca akıl fikir uçuyo vallaha açıktamı kaldım nedir bu rüyalar anlamıyorumm