- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
kızlarr cok canım sıkılıyorr cok gerginimm bugunn adet olamadıgımm içinn daha dogrusu doktor adet gecıktırcıyle gecıktırdıgı ıcın ..olmuyorum ama olmuş kadar kotuyumm kasıklarım olur gıbı agrıorr ve pskılojık etkılerını yaşıyorum ..bıde ilaçlardanmıdır nedir acayip midem bulanıyorr kokulara dayanamıyorum oglen yemek sırasındayken yanımdakı bayan 3 aylık hamılyemıs telefonda arkadasına anlatıyordu bugun cınsıyetını fılan ogrenmısler onlaradan bahsediyordu bıyandan onu dınlıyorumm hem ıcım cızz edıyor "allahım bende bugun boyle arkadalarımla paylaşabılcekmıyım" dıyee.hemde kadın yemeklerı dolduruyor hıc midesi bulanır gıbı degıl ben ondan beterrr mıdem bulandı yemek kokularındaaan
ya kızlar bazen dıyorumm acaba doktora erkenmı gıttım ben yaa keske batıma kadar bekleseydımm normal batım bugunlerdı cunku belki kendliğinden olurdum olmazsada en azından batım gecmıs olurdu ...off cok canım sıkılıyorr .. ıcım daralıyorr valla ama olan oldu artık hayırlısı allahtann
ya kızlar bazen dıyorumm acaba doktora erkenmı gıttım ben yaa keske batıma kadar bekleseydımm normal batım bugunlerdı cunku belki kendliğinden olurdum olmazsada en azından batım gecmıs olurdu ...off cok canım sıkılıyorr .. ıcım daralıyorr valla ama olan oldu artık hayırlısı allahtann