Sanırım ben topu diktim bu ayda olmadı bu güne kadar hiç olmadığım şekilde bir kanamam varr kanamamı onuda nalayabilmiş değilim ve normalde olmam gereken günden önce başladı ilginçtir pembe renkli bol akıntılı bir kanamam varr normalde önce kahverengiler olurdu bu ay direk pembeler geldi bu ayda olmadıı sinirlenmekde istemiyorum ama sabırsızlanıyorum sadece hemen olsun istiyorum işte
toprak canım ya benim de umudum kesiliyor az önce test yaptım hani ya bugün 6. gün daha mı belli olmaz 15dk oldu silik bi çizgi bile yok bende de su gibi şeffaf bir akıntı var eee hamile değilsem hani adet lavinia haklısın ya adet demek yeni ay için umut demek offffff sabırlı olamıyorum son test vardı elimde hah şimdi harcadım, valla eczaneye de gidemem şimdi kadın 2 günde bir test alıyor herhalde yanlış yapıp boşa harcıyor derler ne bilsinler böyle olduğunu Hay Allahım kaldım mı böyle şimdi. Bu arada bu nutella midemi bulandırıyor benim ya hiç bakmıyorum yazarken ama demek ki hamilelikten değilde benim midem bozuk.
Selam kızlarr tubacım hoşgeldin evet bu topik çok samimi çok eğleneceksin hem de hepimize uğurlu gelecek inşallah. Seninle aynı günleri bekliyoruz benim de bat 6şubattı inşallah bak sen varsın, esra var toprak ve berkuncan hepimiz hayırlı haberleri bekleyeceğiz. Arkamızdan da mrvb,iğdeçiçeği,coldriver,lavinia,su ve daha pekçokları gelecek inşallah. Haa Anatolyamız var bi de O da bu akşam katılır herhalde aramıza tekrar.
Kızlar ben öğlen arası eczaneden 2 tne gebelik testi aldım..ve bir tanesini yaptım..ilk 5 dk değilde-yaklaşık 10 dk sonra ikinci çizgi belirdi:)..var bişeyler...
İkizler ablacım bu saaatler sonra çıkan ,pembeleşen testlerde var bir umut bence..yavaş yavaş bak vallahi..
Allahım inşallah...
bu ay bu topikkk herşeye gebe:..teker teker hamile kalıcazzzz İnşallahhhh
adet olmam gereken tarihten itibaren 4 gün boyunca alt karın kısmımda geceleri dahada yoğunlaşan hatta uykudan kaldıran ağrılarım oldu. sonra kesildi ara ara olmaya devam etti. sonra göğüslerde çok değil ama hassaslaşma oldu ben adet dönemlerinde ağrı çeken biri değilim rahat geçiririm. psikolojik desem bu ay olmaz nasılsa diyodum. acaba korunmayı bırakmak düzensizlik yapar mı bilmiyorum:S bu arada ben idrar testlerini bakıyorum çıkmıyo belki 5 dksı tam dolmadan atıyorum dahada bakmıyorum:44:
kızlarr cok canım sıkılıyorr cok gerginimm bugunn adet olamadıgımm içinn daha dogrusu doktor adet gecıktırcıyle gecıktırdıgı ıcın ..olmuyorum ama olmuş kadar kotuyumm kasıklarım olur gıbı agrıorr ve pskılojık etkılerını yaşıyorum ..bıde ilaçlardanmıdır nedir acayip midem bulanıyorr kokulara dayanamıyorum oglen yemek sırasındayken yanımdakı bayan 3 aylık hamılyemıs telefonda arkadasına anlatıyordu bugun cınsıyetını fılan ogrenmısler onlaradan bahsediyordu bıyandan onu dınlıyorumm hem ıcım cızz edıyor "allahım bende bugun boyle arkadalarımla paylaşabılcekmıyım" dıyee.hemde kadın yemeklerı dolduruyor hıc midesi bulanır gıbı degıl ben ondan beterrr mıdem bulandı yemek kokularındaaan
ya kızlar bazen dıyorumm acaba doktora erkenmı gıttım ben yaa keske batıma kadar bekleseydımm normal batım bugunlerdı cunku belki kendliğinden olurdum olmazsada en azından batım gecmıs olurdu...off cok canım sıkılıyorr .. ıcım daralıyorr valla ama olan oldu artık hayırlısı allahtann
Kızlarr herşey yolunda biraz midem ağrıyor sadece, gelen giden yok. Hayırlara çıkarsın rabbim inşallah.
Aynen senin durumundayim ikizler ablacim hayirlisi bakalim:)
ooo bu güzel haber umarım kıpkırmızı olur o çizgiler :)))
ayyy canım ya ne düşünceler dolaşıyor kafamızda saniyede 100 milyon tane senaryo üretebilir hale geldik valla seni çok iyi anlıyorum ama canı gönülden inanıyorum Rabbime mutlulukla sona erecek bu günler hiç yaşamamışa döneceğiz bu zor günleri, b,rde herşey üstüste gelecek yine dokunsalar ağlayacak günlerimdeyim biri dokunsa diye gözlüyorum sanırım sende yine aynı durumdasın Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah :))
nisan cıgım valla kadının soylediklerini aynen aktarıyorumm.." ya doktor erkek dedı ama sen genede kımseye soyleme cunku bacaklarını tam acmadı oyuzden kesın dıyemedı " telefondakıne dedi kadınn yani bu demek oluyorkı, bacaklarının acık oldugu bı ana denk gelırse cınsıyetı goruluyormussshadi canımm allah senınde gonlunden gecen neyse saglıklı bır sekılde nasıp etsın ınsallah bızede hayırlısıyla boyle gunlerı gorebılmeyı nasıp etsınn...aminn...
bu arada toprakcım ilaçları içmesen olurmu demişsin canım kistlerim vardı ya benim sanıyorum doktor adetle bırlıkte onlarında atılması ıcın verdı bu ilacıı galiba..ayy kızlar bak şimdi heyecenlandım bunu farkedıncee ee benım kistlerimden kurtulunca demekki hamile kalmaya dahada cok yaklaşacagımm dimii allahın izniyle ..
İğdeçiçeğimm sana affına sığınarak bir rüya gördüm onu anltatmak istiyorum canım arkadaşımm
Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu gün sabah ezanından sonra gördüm bunu ama parça parça semboller hatırlıyorum öncelikle deniz manzarı bir yere bakıyorum eşim bir yer gösteriyor inanılmaz güzel bir deniz var ama denizin içinda sadece pervanesi suyun dışında olan bir helikopter var ama muazzam güzel dur bir suyun içinde her türlü ayrıntısını görebiliyorum çok ilginç diyorum sonra bir arkadaşım geliyor elinde renkli renkli kremalarala kaplı kekler var ama harika güzel görünüyorlar içlerinde çikolata kaplı olanını alıp yemeye başlıyorum arkaşında araba kullanırken buluyorum kendimi yağmur var çok fazla arabyı bırakayım motorla gideyim diyorum motora biniyorum ama hayatımda hiç motor kullanmadığım halde deli gibi motor kullanıyorum ve yağmur hala yağıyor sonrasında uyanıyorum
Bizim batlar yaklaştıkca akıl fikir uçuyo vallaha açıktamı kaldım nedir bu rüyalar anlamıyorumm
Sanırım ben topu diktim bu ayda olmadı bu güne kadar hiç olmadığım şekilde bir kanamam varr kanamamı onuda nalayabilmiş değilim ve normalde olmam gereken günden önce başladı ilginçtir pembe renkli bol akıntılı bir kanamam varr normalde önce kahverengiler olurdu bu ay direk pembeler geldi bu ayda olmadıı sinirlenmekde istemiyorum ama sabırsızlanıyorum sadece hemen olsun istiyorum işte
canımmm Maşallah ne güzel şeyler yazmışsınnn :) rahatlık huzur dolu sözlerin:) Ne güzel insanlar var bu forumda yaa..çok mutluyum...
İkinci dönem başladı nasıldı ilk gün..Biliyomusun ben öğretmenliği çok seviyorum..Ve okadar pişmanım ki zamanında hiç bu mesleği düşünmedim diye..Şuanda çevremde kim öğretmense ayrı bir hayranlığım vardır..Çok Çok Çok güzel bir meslek severek yapanlar için çok güzeldir eminim..
Selam kızlarr tubacım hoşgeldin evet bu topik çok samimi çok eğleneceksin hem de hepimize uğurlu gelecek inşallah. Seninle aynı günleri bekliyoruz benim de bat 6şubattı inşallah bak sen varsın, esra var toprak ve berkuncan hepimiz hayırlı haberleri bekleyeceğiz. Arkamızdan da mrvb,iğdeçiçeği,coldriver,lavinia,su ve daha pekçokları gelecek inşallah. Haa Anatolyamız var bi de O da bu akşam katılır herhalde aramıza tekrar.
canım igdecicegim agzin bal borek yesin ne guzel bir yorum bu boyle okurken bile içim kıpır kıpır oldu insallah canim benim allahin izniyle butun umutlarimlaa bekliyorum o minigi
kanamam simdide yok gibi anlam veremedigim tek sey aksam uzeri olan kanamam normalde reglimin ikinci gunu olan kanamama benziyor cok garip yaaaaaa noluyo banaaaaaaaa
canım igdecicegim agzin bal borek yesin ne guzel bir yorum bu boyle okurken bile içim kıpır kıpır oldu insallah canim benim allahin izniyle butun umutlarimlaa bekliyorum o minigi
kanamam simdide yok gibi anlam veremedigim tek sey aksam uzeri olan kanamam normalde reglimin ikinci gunu olan kanamama benziyor cok garip yaaaaaa noluyo banaaaaaaaa
Selam kızlaarrrrr tatil bitti döndüm kürkçü dükkanıma. nasılsınız neler yaptınız ben yokkken. var mı güzel haberlerben artıkım adet belirtileri saymıyorum saldım gitti. Rabbime bıraktım herşeyi.29 ocak geçti adet olmadım . doktoruma gittim tamı tamına 6 tane yumurtam var canlarımmmmmmm doktorum bile şaşırdı. mucize gibi birşey benim için. doktorum menapozu rafa kaldırıyorum 6 yumurtası olan biri menapoza giremez dediii çok mutluyummm çokkkk
kızzzz berkuncanım nasılsın neler yapıyorsun??? adet zamanın ne zamandı seninnn kızz yoksaaaaa52 hadi bakalım ben hazırladım elleri gangam yapacam sana inşallahhhhh
ooo kimleri goruyoruz hoşgeldin anatolyacim nasıl geçti tatil in özledik seniSelam kızlaarrrrr tatil bitti döndüm kürkçü dükkanıma. nasılsınız neler yaptınız ben yokkken. var mı güzel haberlerben artıkım adet belirtileri saymıyorum saldım gitti. Rabbime bıraktım herşeyi.29 ocak geçti adet olmadım . doktoruma gittim tamı tamına 6 tane yumurtam var canlarımmmmmmm doktorum bile şaşırdı. mucize gibi birşey benim için. doktorum menapozu rafa kaldırıyorum 6 yumurtası olan biri menapoza giremez dediii çok mutluyummm çokkkk
kızzzz berkuncanım nasılsın neler yapıyorsun??? adet zamanın ne zamandı seninnn kızz yoksaaaaa52 hadi bakalım ben hazırladım elleri gangam yapacam sana inşallahhhhh
Berkuncan ağlama nolursun herşey yoluna girecek okudun mu iğdeçiçeğini bebiş geliyor hem de senin gibi pırıl pırıl bir insan olacak. İğdeçiçeğim seni okurken insan en mutsuz anı olsa yüzünde tebessüm yüreğinde sevgi belirir. toprak, esra,tuba ümitliyiz dimi kızlar hadi bırakmayın beni. anatolya hoşgeldin 6 yumurta mı maşallah sen patikleri örmeye başla valla patikleri diyorum dikkatini çekerim. Hepinizi çok seviyorum.