Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

abla insallah sen bu konuda eksper olacaksin gibi gsliyor bana bence xen yarin tekrarlatabiliyorsan kan tahlilini tekrarlat eger varsa yarin yukselmistir oyle adt doneminde artmaz ablacim o yoksa gebeligi tespit edemezler insallah bebisin seninledir ablacimmmm

herkeze günaydın arkadaşlar, oh oh maaşallah herkesler gayet iyi ikizler ablama umutlarımız devam etmekte, iğdeçiçeği sizler için tatilin son günü bugünün keyfini çıkarın ankarada hava da güzel bilmem istanbulda nasıl yürüyüşe devam değil mi; nisanbu akşama misafir varmış kendini yorma bitanem :)))

merhabalar,
Ben İstanbuldan Manisaya taşınıyorum ev bakıyorum evlerin çoğu merkezi sistem ısıtma (kömür) bu şekilde ısınan arkadaşlar bana fikir verebilir mi nasıl ısınabiliyor musunuz ? ve yıllık ne kadar ödüyorsunuz ?

Aaa canım hoşgeldin yaa Nerelerdesin merak ettik seni ama anlaşılan taşınma telaşı var canım benim evimde merkezi sistem ama bizim doğalgazli ve evde tişörtledolasiriz gayet ssıcak olur kömür olan duydum oda aynı şekilde sıcak oluyo ısınma yönünden sıkıntın olmaz ödemesi de inan doğalgaz dan daha uygun oluyor doğalgaz daha pahalı..

Yok canım yorulmadim geçen birileri burda kek den bahstmisti hani adını söylemek istemiyorum o günden beri kek aklımda bugün yaptım mis gibi yemeğe gelin kızlar ne görsem aklıma takılıyor dün akşam da çilek düştü aklima bugün babamiz migros tan bulmuş geldi

15 Tatil derken ev taşıma cıktı şimdide bakalım hayırlısı. fal baktırmıştı ev ve sehir degistircen dedi bana 2 Tane anahtar gorvyorum dedi araba almaya karar verdik tasinacagın evi alacaksın dedi ve ilk önce kızın olacak bu sene dedi beklemedeyim sonrada oglum olacakmış:-D
kizlar ikizler hamilemi öyleyse çok sevindim

Yaaa ikizler abla ya canın çekerse unuttum bir an Özür dilerim yaa

Yok nisanbucum yok ben ki tatlı delisiyimdir kek ve türevleri ne kadar tok olsam da midemde tatlı bişilere yer vardır her daim ama şimdi göresim yok tatlı bişiler. Umarım bu doğru bir belirtidir, ya da ben artık tatlıdan soğuyorum.

Yok ablacım var ablacım hiç bişi belli değil, kan testim negatif ama geç döllenmeden şüpheliyim ve bugün 5. gün regl olmadım belirtiler var uyduruyor da olabilirim 3-4 gün sonra kesinleşecek inşallah. Bu arada taşınmışsın hayırlı olsun. Güle güle otur ve biran önce yeni eve dolsun bebiş sesleri.

mrvbciğim geçen pazardan beri yürüyüş yapamadım malesef yorgan döşek hasta olduğum için. ama inşaAllah yarından itibaren başlıyorum biiznillah. Hoşuma gitmeye başlamıştı.kendimi de psikolojik olarak iyi hissetmeye başlamıştım. Bakalım sağlık elverirse inşaAllah bırakmayı düşünmüyorum.

coldriver canım ya, özledik seni. Manisa çok güzel bi şehir, hayırlı uğurlu olsun inşaAllah. Yeni şehir, yeni ev, yeni umut ve inşaallah yeni bebiş (tabi bebişin eskisi yenisi olmazda kafiye uysun diye dedim :))) Bu arada söylemeden geçemicem kusuruma bakma canım. Gaybı (geleceği) sadece Allah bilir. Ve fal K.Kerim de kesin bir şekilde yasaklanmıştır.Fal baktırmanın şakası gerçeği olmaz. Aman canım helal isteğine (bebekten bahsediyorum) haram (yasak) karıştırma canım. sonra Mevlanın gücüne gider. dikkat et canım. Öpüldün...

Ayy ikizlerim hadi inşaAllah!.. ayy azıcık daha sık dişini.İnşaAllah cennet kokulu, gül yüzlü bebeğin gelecek kollarına. Kurban olduğum ümitlerimizi soldurmasın, kucağımızı evlatsız, yüreğimizi imansız bırakmasın inşaAllah!..

ablacım merhaba..regl olmamışsın ve çok güzel hamilelik belirtileri yaşıyosun:) geçmişi okurken heycanldım..ne oldu ne oldu diye..ama regl olamdığını öğrenince çoookk sevindim..çünkü birincisi senin hamile olmanı çok istiyorum..burdaki herkese dua ettim ama bu akşam sana özel seni düşünerek dua ettim..
ikincisi bende aynı senin gibiyim şu an..yani şöyle bgn 29.günüm..normalde 28-29 30 olarak değişir dönemim..ama regl olmadan en azından birgün önce anlarım akıntım pembeleşir karın ağrısı vs...cuma günü senden sonra bende heyacan yaptım eve geldim (27.gün) test yaptım tabiki tek çizgi..dedim senin gibi bekleteyim sabaha kadr bekledi aynı tek çizgi eğiliyorum bakıyorum ışığa tutuyorum tertemiz...bu arada aöf sınavlarım var girip çıkıyorum ..unutuyorum regl beklemeyi iyi oldu..dün akşam 28.gün yav dedim gene yapayım test..(ama elimde bir tane test var..neyse dedim bunu yapayımda ..böylelikle test yapsam mı yapmasam mı düşünmem..adam gibi adetim geçer paşalr gibi test alırım) yaptım akşam testi..tek çizgi..bekledim 5-10-30 dk yok bişey..bu arada eşim duş allıcam dedi..ana aklıma geldi testim banyoda..görmesin şimdi dedim..gitim banyo çekmecesine koydum..bgn oldu..sbh sınava girdim..tam sınavda aynı yumurtlama günü gibi kasığımda bişey hissetim..ana dedim bgn 29.gün adet olmadım..tabi bu sancı ara ara ..çokda belirgin değil..neyse çıktımk..eve geldik..öğleden sonra gene sınav var..evde aklıma geldi...dedim testime bakayım..ve bir baktım senin gbi silik mi silik çizgi..Ama abla inan ben bunu görmeye bile hasretim..nasıl mutlu oldum sanki hamileyim gibi..ben o sevinçle öğleden sonraki sınava nasıl gitim nasıl geldim bilmiyorum...gidp gdp bakıyorum testime..bu arada akıntım aynı yumurtlama günü gibi uzuyoo..rengi sarımtırak..göğüs ağrısı yok sağdan soldan dokunuca biraz acıyo..ateşim 37..iştahım hiç yokk..kirpiklerim normalde uzun olduğu için hep karışık..ve ara ara sıcak basması oluyo..
yani ablacım aynı senin durmundayım ama ben çok mutluyum sanki hamileyim..:)

merkezi sistem bide kömürle ısınıyosa çok iyidir bence :)

Ayy toprak canım ya hadi inşallah böylesine yakınlaşmışken nolurrr boşa çıkmasın kafamda sürekli bu sürekli kendimi dinliyorum, bi yandan dualar ediyorum bi yandan en ufak sancıda ya da akıntıda içim çekiliyor gibi oluyor, nasip tabii ama çok kaptırdım bu sefer işte, bu ay da yumurtlama yaşamadım gibiydi sonradan heyecan yaptım ama bu heyecan beni çok yordu kafamı başka bişiye verememek sabit bir konuda düşünmek çok zor. Senin güzel haberlerini de alacağız inşallah hayırlısı ablacım kucağın evin dolsun neşeyle tüm arkadaşların artık beklemesin kimse ben de tabii.

Sağol canım arkadaşım, öyle korkuyorum ki her ağrıda kanım çekiliyor iğdeçiçeği nolurrr bu sefer tamam olsun kızmayın bana evet ben bir cennet kokulu bebiş kokladım ama inanın bu da Onun için be kızlar. İnşallah anne olunca göreceksiniz insanın yavrusu herşeyin önünde bu dünyadan kızıma kardeş yapamadan gidersem çok üzüleceğim bu bebek bana değil Ona. Tabikii olmazsa isyan etmeyeceğim, sadece vicdanım çok yanıyor olabilecekken belki yine kimse bilemez ama şimdi daha zor maddiyatın peşinden gittik. Bu da beni kahrediyor. Allahım dualarımızı boşa çıkarma nolurr.

amin inşaAllah!.. ikizlerim, canım ben sana kızabilir miyim hiç. Hem burda kızılacak bişey yok ki. Hepimizin istediğini istiyorsun sende Rahman'dan. vercek inşaAllah verecek. Ben O'na güvenip, yine O'na sığınıyorum.

İkizler ve toprak yazdiklarinizi okudum inşallah hamissiniz dir. Tüm içtenliğimle dua ediyorum hepiniz için allah isteyen herkese nasip etsin hepinizi öptüm güzel haberlerinizi bekliyorum

İkizler ve toprak yazdiklarinizi okudum inşallah hamissiniz dir. Tüm içtenliğimle dua ediyorum hepiniz için allah isteyen herkese nasip etsin hepinizi öptüm güzel haberlerinizi bekliyorum

İğdeçiçeğim sağol arkadaşım umarım anne olmak isteyen tüm kadınlar en kısa sürede kavuşur yavrularına.

tilsim sağol arkadaşım iyi dileklerin için inşallah sen de rahat sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.

Sağol ablacim inşallah Allahim herkesin gonlundeki verir .herşey allahtan

Teşekkürler Cnm .Bende sizleri özledim .bizimkisi sohbet şahane fal bahane kahve ictim bide baktırayım dedim. ama etkilenmedim degil hani. seninde dediğin gibi Allahtan başkası ne olacagıni bilemez tabi.

Ikizler ablam ve Toprak inş hamilesinizdir benimde bata az kaldı ama benim düzenim kalmadı geçen ay 25 gûnde oldum şimdi 28 inimi beklesem 25 inimi bilemedimbirde 14 şubatta kocişle ayrı olcaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…